- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi hystericalanduseless
-
Eşiniz aslan mı diye sorulunca merak ettim. Kovalar pek sevmez mıç mıç olmayı denir. Benim kovamın yükseleni aslanmış, temas sevmesi ordan geliyo galiba dedim ben deay burçla mı alakalı bu durumlar yayım yükselenim kova da herkes az ötemde dursun isterim biri dibime girdi mi kısıtlanıyor gibi hissederim kendime göre çemberim var mesafe severim
bence doğru burçların en mırç mırç olmaz özelliklerinin hepsi bende toplanmış gibiEşiniz aslan mı diye sorulunca merak ettim. Kovalar pek sevmez mıç mıç olmayı denir. Benim kovamın yükseleni aslanmış, temas sevmesi ordan geliyo galiba dedim ben de
Bu zıtlıkla yürütebilmek güzelbence doğru burçların en mırç mırç olmaz özelliklerinin hepsi bende toplanmış gibi
eşim boğa yükseleni yengeç o kadar zıt karakteriz ki o oturmak yayılmak yatmak yuvarlakmak ister ben uçmak uzaya fırlatılmak oradan oraya ceylan gibi seke seke gitmek isterim
eşim hep bir arada olmak birlikte gezmek ister ben yalnız severim
burcun ne senin?Sorma ya. Hayatım boyunca anlayamayacağım bir yaşam tarzı.ben bırak aynı kişiyle senerce aynı evde yaşamayı bazen yıllarca süren ilişkiden bile sıkılıyorum.bir dönem ilçede yaşayıp sadece haftasonu bir gün bende kalan bir sevgilim vardı. Haftada bir gün olmasına rağmen sıkıldım.ama bence bizde sıkıntı var.baksana insanlar kaç senelik evliliklerini nasıl ballandıra ballandıra anlatıyorlar.hâlâ aman bana çiçek almadı, aman seks yaparken kısa sürdü, aman bugün yapmadı derdindeler.
oğlak burcu olabilir misin acababurcun ne senin?
ben hem hayatımda güzel bir ilişki istiyorum ama birisi de ilgisiyle koşa koşa geliyorsa kaçmak istiyorum
kovaoğlak burcu olabilir misin acaba
Ay benim erkek arkadaşım da böyle, biz uzaktayız tabi telefonda bazen morali bozuksa benim de moralim bozuluyor modum düşüyor ister istemez. O başka şeyden dolayı uzgunse falan bana aşkım demez somurtuk davranır ben de bazen üzerime alınirim o da bana der ben sana mutlu aşko kuşko davranmamamın seninle ilgisi yok başka şeyden dolayı moralim bozuk seni sevmiyorum demek değil diye ama ben yine de dayanamam bana aşkım dememesineay sormayin karsilik vermiyorum istemedigim zaman anlar yani insan istemiyor demek ki cok da ustelemeyim der, kocamsin yani bir gunde seni sevmekten vazgececek degilim:)
Ya mutlu musunuz evliliginizde.biz de boyleyiz ama ben cok kıskanç takıntılıyim Nisanlim rahatEşim oğlak ben balık. Odadan odaya geçerken sarılarak gidiyoruz, her dakika öpüşmeler mıç mıç. Bizim gibi başka çift görsem öff napıyo be bunlar derim hakshaj
Mutluyuz tabii ki. Kıskançlıktan değil, fazla sevgiden yapışık geziyoruz biz. Yapışık dediysemde öyle birbirimiz olmadan hareket edemiyoruz değil, ev halimizden bahsediyorum. İkimizde fazlasıyla rahat insanlarız.Ya mutlu musunuz evliliginizde.biz de boyleyiz ama ben cok kıskanç takıntılıyim Nisanlim rahat
Ben bir oğlak yükselenim aslan takıntılı kıskanç birisiyim ayyyyyy cok bıktım kendimdenMutluyuz tabii ki. Kıskançlıktan değil, fazla sevgiden yapışık geziyoruz biz. Yapışık dediysemde öyle birbirimiz olmadan hareket edemiyoruz değil, ev halimizden bahsediyorum. İkimizde fazlasıyla rahat insanlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?