sürekli ten tene değmek zorunda mı?

ay burçla mı alakalı bu durumlar yayım yükselenim kova da herkes az ötemde dursun isterim biri dibime girdi mi kısıtlanıyor gibi hissederim kendime göre çemberim var mesafe severim
Eşiniz aslan mı diye sorulunca merak ettim. Kovalar pek sevmez mıç mıç olmayı denir. Benim kovamın yükseleni aslanmış, temas sevmesi ordan geliyo galiba dedim ben de

Eşiniz aslan mı diye sorulunca merak ettim. Kovalar pek sevmez mıç mıç olmayı denir. Benim kovamın yükseleni aslanmış, temas sevmesi ordan geliyo galiba dedim ben de
bence doğru burçların en mırç mırç olmaz özelliklerinin hepsi bende toplanmış gibi
eşim boğa yükseleni yengeç o kadar zıt karakteriz ki o oturmak yayılmak yatmak yuvarlakmak ister ben uçmak uzaya fırlatılmak oradan oraya ceylan gibi seke seke gitmek isterim

eşim hep bir arada olmak birlikte gezmek ister ben yalnız severim

İnsan sevdiğine morali bozukkende sarılmak ister, iyi gelir bence. Yani benim için en azından bu şekilde. Ben eşim evde yokken mutsuz oluyorum tek kaldığım icin, evdeyse eger geçip karşı kanepede oturamam mutlaka yanyana olmamiz lazim. Buda bir çeşit bağımlılık gibi bir şey eşim sizin gibi olsa ve mesafeli davransa muhtemelen bende bozulur ve küserdim

Bu zıtlıkla yürütebilmek güzel . Ben yürütemezdim galiba zıtlıkla . Biz erkek arkadaşımla çok aynıyız ve çocukluğumdan beri hayalim hep böyle bir ilişkiydi.

burcun ne senin?
ben hem hayatımda güzel bir ilişki istiyorum ama birisi de ilgisiyle koşa koşa geliyorsa kaçmak istiyorum

Bir ilişkim olmadığı için bu açıdan değerlendiremem ama yakın çevrem için düşününce moralim bozukken yalnız kalmayı yeğlerim bir süre. Sonra, sevdiklerimle bir araya gelince moralim düzelmeye başlıyor. Evli olsam nasıl iyi hissederdim bilemiyorum. Eğer yine mesafeyle düzeliyorsa bunu konuşurdum kendisiyle. O da anlardı halimden sanırım. O da temasla iyi hissediyorsa ona da öyle davranırdım. Kısacası konuşurdum.

temas bağımlısıyım ama sadece eşime öyle. evdeyken çok temas halindeyiz modum düşükse bir tek o yükseltebilir.
istediği kadar dokunabilir sarılabilir. aile gezilerine gittiğimizde ona dokunamadığımda içim içimi yiyor bana uzak duruyor diye.
eşinizi anlıyorum. Modum düşükse bacağına yatar saçlarımı okşatırım gözlerimi kapatırım ve bana çok iyi gelir.
kimi ilgileniyor diye şikayetçi kimisi ilgisiz diye. dünya işte.. :)

Benim moralim bozukken sarılmakta sıkıntı yoktu normalde ama adam işi en ufak şeyde cinselliğe getiriyor moralim bozukken de istemiyorum artık sarılmaktan kaçar oldum benim eşim de küsüyor böyle şeyler mutluyken daha iyi oluyo bence modum düşükken hiçbir şey yapmak istemiyorum eşim kendi üzerine yoruyor durumu sen beni istemiyorsun diye

benim eşimde temas bağımlısı otururken dahi illa eli kolu bir yeri bana değecek bende tam aksine pek hoşlanmam fazlasında bunalıyorum daha ortalamanın bir yolunu bulamadık bakalım

ay sormayin karsilik vermiyorum istemedigim zaman anlar yani insan istemiyor demek ki cok da ustelemeyim der, kocamsin yani bir gunde seni sevmekten vazgececek degilim:)
Ay benim erkek arkadaşım da böyle, biz uzaktayız tabi telefonda bazen morali bozuksa benim de moralim bozuluyor modum düşüyor ister istemez. O başka şeyden dolayı uzgunse falan bana aşkım demez somurtuk davranır ben de bazen üzerime alınirim o da bana der ben sana mutlu aşko kuşko davranmamamın seninle ilgisi yok başka şeyden dolayı moralim bozuk seni sevmiyorum demek değil diye ama ben yine de dayanamam bana aşkım dememesine

Çocuk gibi küsen erkek aşırı sinir bozucu. İnsan canı sıkkınken yalnız kalmak ister ama bazı can sıkıntıları vardır ki daha fazla ilgi ve şefkat bekleyebilir kadınlar. İşte bu aradaki farkı da birbirlerine söylemeden anlayabilen insanlar birbirlerinin ruh eşi oluyor bence. Evlilik de ancak öyle bir uyumla katlanılır bir şey olur. Diğer türlü zaten canınız sıkkınken bir de onun küsmesiyle uğraşacaksiniz ya da hassas bir gününüzde ilgi beklerken sizden kaçarak daha da mutsuz edecek falan filan..

Konuşarak halletmeye çalışın. O gün yalnız kalmak istiyorsanız trip atmayacağı bir şekilde bugün bana dokunma aşkım keyfim yok deyin ilgi beklediğiniz hassas bir gününüzse de siz sırnaşın belki zamanla çözer

Aaayy aynı ben ben de eşimi sürekli öpmek istiyorum bıraksa akşama kadar öperim o da bunalıyor kızıyor bana ben de küsüp başka odaya gidiyorum ama benim yapım bu yani çok tatlı bir çocuk göreyim sürekli opesim geliyor. Ya da evdeyken sürekli annemi öpüyorum bıktırıyorum

Yıllar geçsin çoluk çocuk olsun görürüm temas bağımlılığını
Ayağının ucuyla ittiriyorsun az git öte diye

Ya mutlu musunuz evliliginizde.biz de boyleyiz ama ben cok kıskanç takıntılıyim Nisanlim rahat
Mutluyuz tabii ki. Kıskançlıktan değil, fazla sevgiden yapışık geziyoruz biz. Yapışık dediysemde öyle birbirimiz olmadan hareket edemiyoruz değil, ev halimizden bahsediyorum. İkimizde fazlasıyla rahat insanlarız.

Ben bir oğlak yükselenim aslan takıntılı kıskanç birisiyim ayyyyyy cok bıktım kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…