- Konu Sahibi Sirine_4553
Merhabalar ben malesef gerek evliliginde mutsuz olmuş türlü sıkıntıları tek basima atlatmış bir kadın olmama rağmen duygusal hayatımda yerle yeksan oldum.boşanmış olmanın tüm zorluklarını üstlendim kimse yoktu yanımda ailem akrabalarim vs ayrıldıktan sonra baska birine asik oldum sevdim ve iş kurma bahanesi ile başka bir ile gitti ve ayrıldık .onun parasal hevesleri çevresi kadın düşkün lugu tabi şimdi diyorum iyiki bitmiş .velhasıl kader kısmet yeni bir beyfendi ile tanıştık gayet medeniyet li kibar nazik akıllı bir adam hiç aklımda yoktu bir kahve idi tanışmak maksadı ile görüştük arkası geldi .ayrılığın ardından kibar nazik olması beni etkiledi ama ilişki konusu aramızda hiç konuşulmadı başka bir ilde çalışıyor du haftadan haftaya bulunduğum şehre geliyordu .gidince aramak yok mesaj yok .kayboluyordu. 1 araliga kadar yogunum dedi gitti .bu arada arkadaşlarımın önerdiği evlilik niyeti ile gelen bir beyfendi ile tanışmam için ısrar edildi .bende baktım ses seda yok beyfendide n evlilik niyeti ile gelen beyfendi ile yemege gittim .ama samimiyetsiz geldi emanet gibi oturdum icime sinmedi .hali tavrı .sonra baktım bu asik olduğum adam bulunduğum şehre geldi .durum paylaşımında gördüm görüşme teklifinde ben bulundum .bana planın yoksa başkası ile olur dedi baktım bana bir resim attı .o evlilik niyeti ile gelen beyfendi ile arkadan çekilmiş bir resim .sonuçta biz sevgili değiliz adı konumus bir ilişkimiz yok dedim .ki o beyfendi ile de irtibat im yok bekar bir kadınım olmadı dedim.görüştük bana asik olduğunu bu mutluluk tan kaçtığını sonrasında uzulecegini .doğu aşiret şartları gereği amca kızı ile evlenmesi gerektiğini .bana mesaj atmamak için zor durduğunu ağlayarak anlattı .ve keşke bana baktığın gibi o adama bak masa idin dedi .ve malum ben boşanmış bir kadınım ailesi nin beni kabul etme imkanının olmadığını söyledi aramızdaki çekim başka bambaşka hayatımda böyle bir duygu hissetmedim ben .ve ayrıldı yollarımız aradim sayginligini kaliteni koru benden uzak dur yazmış tabi ki aramadim bir daha .arada durum paylasimlarima bakıyor o kadar .çok üzgünüm