troidlerinize baktırın,
bir dönem bende aynı şekildeydim ve hipotroidi teşhisi konuldu..
kan değerlerine baktırBir kaç zamandır, sürekli uyukluyorum.
Uykum yok ama algılamam vs düşüyor odaklanamıyorum hiç bir şeye.
Uyku düzenim de bozuk değil 6/7 saat bazen 8 saat uyuyorum.Vitamin vs eksikliğinden desem meyve vs yiyorum. Böyle sıkıntı yaşayan var mı aramız da?
Orada kafam karışıyor düzenli kan ve trombosit vericisiyim değerlerim de iyidir kansızlık vs aklıma hiç gelmiyotkan değerlerine baktır
Mümkün değil canım :)Hamile olabilir misin?
Psikolojik mi acaba
Belki sekerdendir o zamanMümkün değil canım :)
Belki sekerdendir o zaman
Bir kaç zamandır, sürekli uyukluyorum.
Uykum yok ama algılamam vs düşüyor odaklanamıyorum hiç bir şeye.
Uyku düzenim de bozuk değil 6/7 saat bazen 8 saat uyuyorum.Vitamin vs eksikliğinden desem meyve vs yiyorum. Böyle sıkıntı yaşayan var mı aramız da?[/QUOT
Bende düzenli uyuduğum halde hala uyukluyorum yorgunluktan mı mevsimdenmi oluyor bilmiyorumAlıntınız gözüküyor sadece yazdığınız değil
Mevsim dedim bende ama yok uzun süredie böyle oluyorum arada hafif baş ağrısıBende düzenli uyuduğum halde hala uyukluyorum yorgunluktan mı mevsimdenmi oluyor bilmiyorum
Meyve vs dikkat ediyorum da yeterli gelmiyordur belkiB12 vitamin eksikliği de sürekli uyku hali yapar. Gün içinde sürekli uykulu dolanırsın.
Olabilir. Yine bi dr a filan görünün. Başka hastalıklarla aynı belirtileri taşıyo olabilirMeyve vs dikkat ediyorum da yeterli gelmiyordur belki
Teşekkürler artık mecburi istikamet hastaneOlabilir. Yine bi dr a filan görünün. Başka hastalıklarla aynı belirtileri taşıyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?