E elmatadi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2015 621 421 103 43 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi RazEy #21 Sade kahve ic bendede aynisi oluyor 2 de cocugum var nerdee yatip uyumak neskafe içmeden olmuyor artik enerji veriyor tavsiye ederim
Sade kahve ic bendede aynisi oluyor 2 de cocugum var nerdee yatip uyumak neskafe içmeden olmuyor artik enerji veriyor tavsiye ederim
geranio Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2012 5.018 4.072 198 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi RazEy #22 Yaklaşık bir haftadır bende de var. Ama benim kan değerlerim düşük demirim sınırdaydı en son muhtemelen yetmiyor yediklerim o kadar koşuşturmacaya. Düzenli vitamin kullanmayı düşünüyorum. Kan değerlerinize baktırın.
Yaklaşık bir haftadır bende de var. Ama benim kan değerlerim düşük demirim sınırdaydı en son muhtemelen yetmiyor yediklerim o kadar koşuşturmacaya. Düzenli vitamin kullanmayı düşünüyorum. Kan değerlerinize baktırın.
Alevbuse Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2015 1.400 1.257 63 29 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi RazEy #23 Benim babamda da var sürekli uyku hali :/ Doktora git diyorum dinlemiyorr Vitamin eksikliğiniz olabilir Düzensiz besleniyorsanız oda etkiler
Benim babamda da var sürekli uyku hali :/ Doktora git diyorum dinlemiyorr Vitamin eksikliğiniz olabilir Düzensiz besleniyorsanız oda etkiler