- 29 Mayıs 2021
- 3.014
- 5.878
- 108
- 40
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
doktorunuzdan tam kan sayımı isteyip eksik minerallerinize baktırabilirsiniz. D vitamini eksikliği de çok uyku yapıyor.Herkese merhaba 10 haftalık hamileyim bundan dolayı mı yoksa genel bir tembellik mi bilmiyorum ama bana son zamanlarda birşeyler oldu. Bıraksalar doğurana kadar uyumak istiyorum. İşe gidip gelmek bile beni aşırı zorluyor ki masa bası çalışıyorum ama kafam düşüyor gözlerim kapanıyor. Eve geliyorum yemek bulaşık nasıl zor geliyor anlatamam. Tek isteğim hızlıca yiyip uyumak. Her gün uyanmaktaki en büyük motivasyonum akşam olunca yatmak. Mesela her yer bulaşık dolu makine boşaltılacak takatim yok. Eşim şunu bunu davet edelim diyor kimseyi istemiyorum. Bi yerlere gitsek önce keyif alıyorum ama 1 saat geçmeden yoruluyorum. Eve dönüp uyuklamak istiyorum. dDepresyonda mıyım diye soruyorum kendime ama bence değilim. Bu kez yemeği o kadar geçiştirmeye başladım ki bebeğimi sağlıklı besleyemiyorum diye endişeniyorum. Hatta daha yeni bir üye konu açtı bebeğimi besleyemiyorum yemeğini hazırlamıyorum diye ben de mi öyle olacağım diye korkuyorum. Bu uyku hali hamilelik mi doğurana kadar devam mı edecek şimdiden böyleysem lohusayken, yeni doğmuş bebeğim uyumuyorken ne hale geleceğim?
Her gün uyanmaktaki en büyük motivasyonum akşam olunca yatmak.
Ay inşallah. hamilelik belirtisi hep bulantı duymuştum ama böyle ciddi bi uyku durumu hiç duymamıştım. Uyku dediğiniz gibi öyle tatlı tatlı geliyor kiHamilelikten kesinlikle ve 16. Hafta civarı tamamen normale dönersiniz. Aynı süreçten geçtim biliyorum o uykunun şu an ne kadar tatlı geldiğini, doğumdan sonrası için endişe etmeyin uykusuzluk olacak ama şimdiki gibi değil
AminnnKan değerlerinize baktırın. Büyük ihtimalle bir şeyler düşmüştür. Ha değilse psikolojik olarak yorgun huzursuz stresliyseniz de olabilir Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Aaaa hadi bakalım bende de öyle mi olacak? Sağlıkla gelsin de. Sanırım 12. Hafta öğreneceğizHayırlı olsun bebeginiz.
Bizim burda bebek kız olursa anne çok uyur derler, tesadüf mü bilemem ama ben de kızımın hamileliğinde çok uyurdum :)
Hayırlı olan olsun inşallah.Aaaa hadi bakalım bende de öyle mi olacak? Sağlıkla gelsin de. Sanırım 12. Hafta öğreneceğiz
Herkese merhaba 10 haftalık hamileyim bundan dolayı mı yoksa genel bir tembellik mi bilmiyorum ama bana son zamanlarda birşeyler oldu. Bıraksalar doğurana kadar uyumak istiyorum. İşe gidip gelmek bile beni aşırı zorluyor ki masa bası çalışıyorum ama kafam düşüyor gözlerim kapanıyor. Eve geliyorum yemek bulaşık nasıl zor geliyor anlatamam. Tek isteğim hızlıca yiyip uyumak. Her gün uyanmaktaki en büyük motivasyonum akşam olunca yatmak. Mesela her yer bulaşık dolu makine boşaltılacak takatim yok. Eşim şunu bunu davet edelim diyor kimseyi istemiyorum. Bi yerlere gitsek önce keyif alıyorum ama 1 saat geçmeden yoruluyorum. Eve dönüp uyuklamak istiyorum. dDepresyonda mıyım diye soruyorum kendime ama bence değilim. Bu kez yemeği o kadar geçiştirmeye başladım ki bebeğimi sağlıklı besleyemiyorum diye endişeniyorum. Hatta daha yeni bir üye konu açtı bebeğimi besleyemiyorum yemeğini hazırlamıyorum diye ben de mi öyle olacağım diye korkuyorum. Bu uyku hali hamilelik mi doğurana kadar devam mı edecek şimdiden böyleysem lohusayken, yeni doğmuş bebeğim uyumuyorken ne hale geleceğim?
Siz de sağlıkla kucağınıza alın. Valla uyku hep tatlıdır belki ama bu uyku başka türlü tatlı yaşayan biliyor demek ki. Eşim diyor günde 12 saat uyuyorsun dedi abartma dedim kızdım ama cidden yatma ve kalkma saatimi düşününce 12 saat uyumuşum. Bebişin ultrason görüntüsü başucumda öyle dalıp gidiyorumben de öyleydim. eşim yazık özellikle akşam belli saatlerden sonra bişeylerle oyalanmaya alıştı. 3 saniyede falan uyuyakalıyordum. bende 14-15. haftalarda azalmaya başladı. şimdi normal düzende. o uyku nasıl da tatlı ama değil mi
abartmıyorum bir gün 18 saate yakın uyumuştumSiz de sağlıkla kucağınıza alın. Valla uyku hep tatlıdır belki ama bu uyku başka türlü tatlı yaşayan biliyor demek ki. Eşim diyor günde 12 saat uyuyorsun dedi abartma dedim kızdım ama cidden yatma ve kalkma saatimi düşününce 12 saat uyumuşum. Bebişin ultrason görüntüsü başucumda öyle dalıp gidiyorum
Mide bulantısı için falan ilaç kullanıyorsanız o yapıyordur bende o haftalarda sürekli uyuyordum sonra ilacın yan etkisi oldupunu öğrendim bırakınca düzrldiHerkese merhaba 10 haftalık hamileyim bundan dolayı mı yoksa genel bir tembellik mi bilmiyorum ama bana son zamanlarda birşeyler oldu. Bıraksalar doğurana kadar uyumak istiyorum. İşe gidip gelmek bile beni aşırı zorluyor ki masa bası çalışıyorum ama kafam düşüyor gözlerim kapanıyor. Eve geliyorum yemek bulaşık nasıl zor geliyor anlatamam. Tek isteğim hızlıca yiyip uyumak. Her gün uyanmaktaki en büyük motivasyonum akşam olunca yatmak. Mesela her yer bulaşık dolu makine boşaltılacak takatim yok. Eşim şunu bunu davet edelim diyor kimseyi istemiyorum. Bi yerlere gitsek önce keyif alıyorum ama 1 saat geçmeden yoruluyorum. Eve dönüp uyuklamak istiyorum. dDepresyonda mıyım diye soruyorum kendime ama bence değilim. Bu kez yemeği o kadar geçiştirmeye başladım ki bebeğimi sağlıklı besleyemiyorum diye endişeniyorum. Hatta daha yeni bir üye konu açtı bebeğimi besleyemiyorum yemeğini hazırlamıyorum diye ben de mi öyle olacağım diye korkuyorum. Bu uyku hali hamilelik mi doğurana kadar devam mı edecek şimdiden böyleysem lohusayken, yeni doğmuş bebeğim uyumuyorken ne hale geleceğim?
Aaaa kullanıyorum valla üstelik sabah ilacı içip arabayla yola çıkıyorum. Bi prospektüsü okuyayım bakalımMide bulantısı için falan ilaç kullanıyorsanız o yapıyordur bende o haftalarda sürekli uyuyordum sonra ilacın yan etkisi oldupunu öğrendim bırakınca düzrldi
Kızıma hamileyken bende cok uyuyordum. Ahh ne uykuydu hemde..Hayırlı olsun bebeginiz.
Bizim burda bebek kız olursa anne çok uyur derler, tesadüf mü bilemem ama ben de kızımın hamileliğinde çok uyurdum :)
Mide bulantisi ilaclari aşırı uyku isteği yapiyor.Aaaa kullanıyorum valla üstelik sabah ilacı içip arabayla yola çıkıyorum. Bi prospektüsü okuyayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?