Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuğunuz olsa onu da bırakacak mıydınız annenizin lafıyla? Hayır sundukları sebep neydi gitmesi için? + Ameliyat ne zaman? Sonrasında iyi bir tartışma kopması gerekiyor.
6 saat. Yani 3 kardeşiz birimiz evli. Evli olanla aynı şehirde yaşıyorlar. Öbür kardeşimde bekar ona da gidip geliyorlar sık sık ama onun her dediğini alttan alırlar. Pek karışmazlar.
Çocuğunuz olsa onu da bırakacak mıydınız annenizin lafıyla? Hayır sundukları sebep neydi gitmesi için? + Ameliyat ne zaman? Sonrasında iyi bir tartışma kopması gerekiyor.
Bende hep öyle derdim yıllarca yanlarına gitmedim köpeğimi bırakmam dedim gelmek istediklerinde köpeği bırakmam gelecekseniz öyle gelin derdim. Ama kanser gibi kritik bir konu olunca sürekli hijyeni bahane ettiler. 1 ay var ameliyata.
Arkadaşlar burada pasif olduğumu düşünmüşsünğz ama bu kansere kadar böyle değildim sürekli bağrış çağrış kavga olurdu karışmayın bana , eşyalarımı ellemeyin diye özellikle annemle ama önceden kısa süreli görüşüldüğü için bir şekilde idare ediyordum. Şimdi kanser teşhisi konduğu için hiçbir şey diyemez oldum. Ama bu defa da beni çileden çıkartıyorlar.
Yaa önceki konunuzu da okudum köpeğinizi sahiplendireceğinizi hiç düşünmüyordum çok üzüldüm
Size alışık o çok üzülmüştür
Çok hassas şeyler yaşıyorum bu ara çok üzüldüm sahiplendirmiş olmanıza
Annenize geçmiş olsun ne diyeyim
Yaa önceki konunuzu da okudum köpeğinizi sahiplendireceğinizi hiç düşünmüyordum çok üzüldüm
Size alışık o çok üzülmüştür
Çok hassas şeyler yaşıyorum bu ara çok üzüldüm sahiplendirmiş olmanıza
Annenize geçmiş olsun ne diyeyim
Bende öyle diyordum çünkü maddi manevi o kadar sıkıntı yaşamama rağmen asla bir gün bile düşünmemiştim bunun için kaç ilişkim bitti. Geçici süreli zaten eskiden sahiplendiğim gönüllü bir hayvansever vardı kendi arazisinde köpeklerle ilgileniyor bakım masraflarını karşılamak şartıyla ona gönderdim tekrar şu süreçler bir geçsin tekrar yanıma getirmek istiyorum
Bende öyle diyordum çünkü maddi manevi o kadar sıkıntı yaşamama rağmen asla bir gün bile düşünmemiştim bunun için kaç ilişkim bitti. Geçici süreli zaten eskiden sahiplendiğim gönüllü bir hayvansever vardı kendi arazisinde köpeklerle ilgileniyor bakım masraflarını karşılamak şartıyla ona gönderdim tekrar şu süreçler bir geçsin tekrar yanıma getirmek istiyorum
İnşallah anneniz hemen iyi olur da kavuşursunuz yavrunuza
Annemlere öyle bir sivas kangalı gelmişti apartmanda beslemek için almışlar çok büyüdü diye sahiplendirecek yer aramışlar
Yatağı mamasıyla bırakıp gittiler çok üzüldü arkalarından
Bir hafta yemedi içmedi yatağını parçaladı ağlar gibi sesler çıkardı
Sonra alıştı ama hiç mutlu olmadıyüzünde hep o hüzün vardı
Annenize çok geçmiş olsun, köpeğinize de çok üzüldüm, umarım gittiği yerde gerçekten mutludur ve çok iyi bakılıyordur. 7 sene ah ah .. Uzun bir süre, onun için zor bir süreç olmuştur.
İnşallah anneniz hemen iyi olur da kavuşursunuz yavrunuza
Annemlere öyle bir sivas kangalı gelmişti apartmanda beslemek için almışlar çok büyüdü diye sahiplendirecek yer aramışlar
Yatağı mamasıyla bırakıp gittiler çok üzüldü arkalarından
Bir hafta yemedi içmedi yatağını parçaladı ağlar gibi sesler çıkardı
Sonra alıştı ama hiç mutlu olmadıyüzünde hep o hüzün vardı
Annenize çok geçmiş olsun, köpeğinize de çok üzüldüm, umarım gittiği yerde gerçekten mutludur ve çok iyi bakılıyordur. 7 sene ah ah .. Uzun bir süre, onun için zor bir süreç olmuştur.