Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takılırız da film izleriz bişeyler yaparız istemiyorum keyif almıyorum ayda bir gelirler oturur çay içip gitseler amenna yine yoldalar geliyorlar 😐😐 dedim bizim yarın evlilik yıl dönümümüz evde olmuycaz anlama anlayış yok eltime de acıyom kaynımdan 11 yaş küçük heralde ses edemiyor yoksa kim neden evliliğinin ilk aylarını orda burda geçirmek ister

Takılırız da film izleriz bişeyler yaparız istemiyorum keyif almıyorum ayda bir gelirler oturur çay içip gitseler amenna yine yoldalar geliyorlar 😐😐 dedim bizim yarın evlilik yıl dönümümüz evde olmuycaz anlama anlayış yok eltime de acıyom kaynımdan 11 yaş küçük heralde ses edemiyor yoksa kim neden evliliğinin ilk aylarını orda burda geçirmek ister
neyyy bu saatte yola çıkmış geliyorlar mı?

Kayınvalideyle mi yaşıyorsunuz veya eşinizin kardeşi evlenmeden önce sizinle mi yaşıyordu?

Birkaç aylık evli çift niye size gelip kalsın sürekli, çok saçma.
Çalışmıyor mu kaynınız?
Düzenli bir işi yok eşimin işide düzenli değil ama abisinden 10 kat fazla kazanıyor benimkide herşeyi abisine anlattığından sırtımıza yapıştılar
Arabaları düzgün değil diye balayına birlikte gidelim bile dedi eşim abisine babalık yapıyo resmen

Kaynınız niye evlenmiş şaka gibi gerçekten tek amacı cinsellik mi yani 1 aylık karısına evde tahammül edemiyor da size mi geliyor? Evlenmeden önce de böyle gelir miydi?
Yalnız eşiniz abisine babalık yapıyor mu bilemem ama normal bir baba oğluyla balayına gitmez, normal bir adam da yenge ve kardeşini balayına çağirmaz. Gitmesin daha iyi, karısı adına üzüldüm. Allah yardım etsin.

Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar.. :KK43:
kac haftadir devam ediyor bu durum? bir problemleri mi var? esin ne diyor? bence esin annesiyle konussun.

eşyaları değişelim tek gelmeyin artık der konu sahibi valla.o derecede bıkmış. :KK45:
Anormal şeyleri de karşıda ki kırılmasın diye alttan mı alalım o zaman nerde benim hayatım benim isteklerim doğum yaptığımda kv bi gece kaldı sezeryanlıyım diye o bile tuhaf geldi sevmediğimden değil evin düzeni değişiyor şu sıcakta sütyen takmak bile sıkıntı evde misafir var diye ben çekemez söylerdim sizin eviniz yokmu ben böyle rahat edemiyorum diye

Kayınvalideyle mi yaşıyorsunuz veya eşinizin kardeşi evlenmeden önce sizinle mi yaşıyordu?
Hayır kayıvalidem bu kadar kalmadı evimde 3 yıldır Allah razı olsun bekarken arada bir gelirdi rahatsız olduğumu söylerdim eşim o evlendiğinde gidip tek başıma kalıcam anlasın derdi
Ama genel olarak görümce var onun yanında kalırdı

Anormal şeyleri de karşıda ki kırılmasın diye alttan mı alalım o zaman nerde benim hayatım benim isteklerim doğum yaptığımda kv bi gece kaldı sezeryanlıyım diye o bile tuhaf geldi sevmediğimden değil evin düzeni değişiyor şu sıcakta sütyen takmak bile sıkıntı evde misafir var diye ben çekemez söylerdim sizin eviniz yokmu ben böyle rahat edemiyorum diye
kaynana konularına gene alıştık da haftada 3 gün gelip kalan evli abi ilk kez duydum.nasıl rahat ediyorlar onu da anlamadım.yüzsüzlük diz boyu.

Yarın evde yokuz dediğiniz halde geldiklerine göre siz evde yokken sizin evde kalacaklar anlaşılan

Düzenli bir işi yok eşimin işide düzenli değil ama abisinden 10 kat fazla kazanıyor benimkide herşeyi abisine anlattığından sırtımıza yapıştılar
Arabaları düzgün değil diye balayına birlikte gidelim bile dedi eşim abisine babalık yapıyo resmen
Ben demiştim hayatlarını bedavaya getirmeye çalışıyorlar diye

Ben demiştim hayatlarını bedavaya getirmeye çalışıyorlar diye
yiyecek elektrik su doğalgaz tasarrufu oluyor.evin masrafı yarı yarıya düşüyor.evleri kiraysa kendileri evde yokken evi de günlük kiralarlar böyleleri.bedava mezar olsa girecekler neredeyse karı koca pesssss.

Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar.. :KK43:
Gelmeden önce sizi arıyorlar mı,ziyaret ne şekilde gerçekleşiyor?

yiyecek elektrik su doğalgaz tasarrufu oluyor.evin masrafı yarı yarıya düşüyor.evleri kiraysa kendileri evde yokken evi de günlük kiralarlar böyleleri.bedava mezar olsa girecekler neredeyse karı koca pesssss.
Şimdi onlar yapınca yüzsüzlük olmuyor konu sahibi kalmalı misafir sevmiyorum dese kötü olacak ne saçma

Yaşamlarını bedavaya mı getirmeye çalışıyorlar nedir para verseler kimsede yatılı kalamam her hafta misafirlik yapamam bu nasıl hayat

Çözümü için sizde onlara gidip kalın bi süre size gelemesinleryaz sıcağında kimseye gitmem ya kalıyorlar kaldıkları oda dapdağınık

oyleyse kv niz konussun ogluyla , sizin geliriniz fazla diye giderleri azaltmaya mi calisiyor adam anlamadim bişey hem durumu yok harçlığını cebine eşim koyuyor hemde aç değiliz sormadan etmeden Çiğ köfte söylüyo aburcubur alıyor eşimde bunlara kanıyor çocuk gibi

Bu konuyu eşinizin konuşması lazim , artık ayıbı falan kalmamış bunun , pes yahu daha neler okuyacağız burada , nasıl tuhaf bir hayat bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X