Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pazar görümcemin kızının mevlütü var ona geliyolar güya pazar sabahtan gelseniz ölürsünüz çünkü off hesaplayınca iki gece daha bizdeler anlaşılan tiksindim artık
çok zor bir durum.rest çekseniz eşiniz arkanızda durmayacak sanırım evliliğiniz bitecek.devamlı ev toplu olacak ikramlıklar olacak şöyle ayağını uzatamayacaksın affedersiniz bu sıcakta sütyen bile çıkartamayacaksınız uyuklaya uyuklaya tv izleyemeyeceksiniz.bir çare bulun bu duruma.içinize ata ata önemli bir hastalığa yakalanırsınız allah korusun.

Biktirma yöntemini kullanın sizde gidin haftada 4 gün onlarda kalın

Ablam haftaya kendi geleceği halde
Oğlunu geçen yıl 31 temmuzda bana yollamaya kalkmıştı
Haftaya da onlar gelecekmiş filan
Eşim o zaman şey demisti e birlikte gelsinler ne alaka ?

Eşim misafiri kalabalığı aileyi çok çok sever ama eşim bile garipsemisti düşünün
Ablama nasıl olağan gelmişti, nasıl böyle bir teklifte bulunabildi halen aklım almaz

Kabul etmedim gelemediler o ayrı tabi de
Bana da geçen yaz eltimin oğulları gelecekti onlar küçük il de ben ise mega kentte olunca yaz tatili için bizde 1 hafta geleceklerini duydum ana baba çalışıyor eşime dedim gelmesinler ayda yılda eltime giderim kahvaltıyı kaynım hazırlar , elti ancak süslensin sinsinin, politikacının teki gerçek yüzünü hiç göstermez ,eşime tembihledim eğer gelirlerse sen ilgilenirsen ek olarak 1 haftalık yeme içme 3bin tl verirsin dedim eşim parayı duyunca annesine tembihlemiş gelmesinler demiş diye oğlu söyle demiş

çok zor bir durum.rest çekseniz eşiniz arkanızda durmayacak sanırım evliliğiniz bitecek.devamlı ev toplu olacak ikramlıklar olacak şöyle ayağını uzatamayacaksın affedersiniz bu sıcakta sütyen bile çıkartamayacaksınız uyuklaya uyuklaya tv izleyemeyeceksiniz.bir çare bulun bu duruma.içinize ata ata önemli bir hastalığa yakalanırsınız allah korusun.
Burda anlattım ya bi nebze rahatladım kendimle dalga geçmeye başladım
Evlendiler evleneli çok kavga etmeye başladık eşime anlattığımda benim abimden başka güvendiğim biri yok Faso fiso zırvalıyo sonumuz çok iyi görünmüyor

Yaşamlarını bedavaya mı getirmeye çalışıyorlar nedir para verseler kimsede yatılı kalamam her hafta misafirlik yapamam bu nasıl hayat

Çözümü için sizde onlara gidip kalın bi süre size gelemesinler
Aynen ya. Mesela yarın eşimin ailesine gidicez yatılı. Eşya hazırlamak o kadar gözümde büyüyor ki. Bu insanlar bi don bi tişört alıp mı gidiyolar anlamıyorum.

Eşiniz konuşmuyorsa siz konuşun eltinizle ne demek 3 gün her hafta yatıya gelmek 1aylık evlisiniz ne cabuk bittirdiniz cicim ayını ben olsam ortada derim ki gelip gitmekle hiç uğraşmayın benzin paranıza yazık eşyalarını toplayın sizi nüfusumuza alalım dersim

Bana da geçen yaz eltimin oğulları gelecekti onlar küçük il de ben ise mega kentte olunca yaz tatili için bizde 1 hafta geleceklerini duydum ana baba çalışıyor eşime dedim gelmesinler ayda yılda eltime giderim kahvaltıyı kaynım hazırlar , elti ancak süslensin sinsinin, politikacının teki gerçek yüzünü hiç göstermez ,eşime tembihledim eğer gelirlerse sen ilgilenirsen ek olarak 1 haftalık yeme içme 3bin tl verirsin dedim eşim parayı duyunca annesine tembihlemiş gelmesinler demiş diye oğlu söyle demiş
Vallahi hakkından gelmişsiniz

Hayır noluyoruz yani

Aynen ya. Mesela yarın eşimin ailesine gidicez yatılı. Eşya hazırlamak o kadar gözümde büyüyor ki. Bu insanlar bi don bi tişört alıp mı gidiyolar anlamıyorum.
İki gün öncede bizdeler di işte eltim duş almak istedi evdeki şampuanları beğenmedi girmedi 😅 internetten söyleyim dedi bakiye yetersiz ceplerinde para yok her hafta 150 km git gel git gel dünya onlara güzel valla

Ayy gıcık olduğum bir konu daha sen söyle lütfen ne olacaksa olsun incelediği yerden kopsun ....yada sinsi davranıp haftada 4 gün gidin kalın yiyip içip yardım etmeyin ayy suram ağrıyor kalkamıyorum canım ya bana bir su ver vs gibi ...yada tam tersi müsait değilim ayın yarısını size hizmet etmekle geciremem yatılı gelmeyin artık bize ayda bir gün bir kaç saat oturup gidin de...ayyy ben bunaldım kız

İki gün öncede bizdeler di işte eltim duş almak istedi evdeki şampuanları beğenmedi girmedi 😅 internetten söyleyim dedi bakiye yetersiz ceplerinde para yok her hafta 150 km git gel git gel dünya onlara güzel valla
Saçmalık. Tatil bölgesinde mi yaşıyorsunuz?

Eltinin sizde dus alması kel alaka . Yemek yemeğe geliyorlar heralde. Suçlu onlar değil kocanız. Siniri onun çizmesi lazim

Konuşma sırasında eşim ve benim hariç evimde birinin duş almasından tiksiniyorum de... Off çok gıcık oldum mm :D

Kaynım aratıyor eltime hahaha biz geliyoruz bi ihtiyacınız varmı
Evet var.

3 kilo siyah çay (çaykur tiryaki çay)
5 litre yudum ayçiçek yağı
10 kilo duru baldo pirinç
5 kilo duru koçbaşı nohut
5 kilo duru siyez bulguru
10 kilo beyaz şeker
5 kilo beyaz un
1 kilo nişasta
1 erikli damacana su
1 büyük paket orkid platinum
120 tabletlik finish makine deterjani
20 kiloluk omo matik beyaz renkler için
20 kilo omo matik renkliler için.
5 litre yumoş yumuşatıcı
10 kilo domestos çamaşır suyu
2 kilo kırmızı et
5 kilo beyaz et (mümkünse balik)

Bu listeyi kendilerine atın. Sonra köşeye çekilip izleyin. Daha ne ölünüze gelirler ne dirinize 🤭

Kaynım aratıyor eltime hahaha biz geliyoruz bi ihtiyacınız varmı
Emrivaki yapıyorlar madem bir dahaki aramalarında herhangi bir sebepten müsait olmadığınız belirtin.Hastayım ve ya herhangi bir yere gideceğiz gibi.Esasında öne süreceğiniz bahanenin bir önemi yok , asıl amacınızın misafirliklerini istemediğiniz olduğunu anlamaları lazım.Bu zihniyetteki insanlara hiç ayıp olmaz.Eltiniz belliki üşeniyor ,sizin evi dinlenme tesisi gibi kullanıyor.Kendinizi kullandırtmayın.
Bir de bir ara eltinize canım bir sorun varsa benimle paylaşabilirsin.Yeni evli bir adam eşiyle yalnız kalmak ister.Sorununuz ne bilmiyorum ama yardımcı olamasam bile seni dinlerim deyin:))Kendini kötü hissetsin.Bişey lazım mı hahaha yı gösterin

Evet var.

3 kilo siyah çay (çaykur tiryaki çay)
5 litre yudum ayçiçek yağı
10 kilo duru baldo pirinç
5 kilo duru koçbaşı nohut
5 kilo duru siyez bulguru
10 kilo beyaz şeker
5 kilo beyaz un
1 kilo nişasta
1 erikli damacana su
1 büyük paket orkid platinum
120 tabletlik finish makine deterjani
20 kiloluk omo matik beyaz renkler için
20 kilo omo matik renkliler için.
5 litre yumoş yumuşatıcı
10 kilo domestos çamaşır suyu
2 kilo kırmızı et
5 kilo beyaz et (mümkünse balik)

Bu listeyi kendilerine atın. Sonra köşeye çekilip izleyin. Daha ne ölünüze gelirler ne dirinize 🤭
Bence bu en mantıklısı

Emrivaki yapıyorlar madem bir dahaki aramalarında herhangi bir sebepten müsait olmadığınız belirtin.Hastayım ve ya herhangi bir yere gideceğiz gibi.Esasında öne süreceğiniz bahanenin bir önemi yok , asıl amacınızın misafirliklerini istemediğiniz olduğunu anlamaları lazım.Bu zihniyetteki insanlara hiç ayıp olmaz.Eltiniz belliki üşeniyor ,sizin evi dinlenme tesisi gibi kullanıyor.Kendinizi kullandırtmayın.
Bir de bir ara eltinize canım bir sorun varsa benimle paylaşabilirsin.Yeni evli bir adam eşiyle yalnız kalmak ister.Sorununuz ne bilmiyorum ama yardımcı olamasam bile seni dinlerim deyin:))Kendini kötü hissetsin.Bişey lazım mı hahaha yı gösterin

Bu amacını aşan ziyaretler nereye varacak bizleri de bilgilendirin lütfen.😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X