Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rsraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
52
55
3
27
Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar.. :(

Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar.. :(
Sizde kalma nedenleri ne?

Yaşamlarını bedavaya mı getirmeye çalışıyorlar nedir para verseler kimsede yatılı kalamam her hafta misafirlik yapamam bu nasıl hayat

Çözümü için sizde onlara gidip kalın bi süre size gelemesinler
Öyle olursa da bu sefer onlar da bize geliyor ne olacak diye düşünüp daha çok kalmazlar mı

Kaynınız çalışmıyor mu,3 gün sizde nasıl kalabiliyorlar?

Ve siz bunu neden soramıyorsunuz?

Şöyle yengelik edin bir eltinize 🤪
Daha yeni evlisiniz tatlımmm baş başa vakit geçirmeniz gerekirken niye bize geliyorsunuz aaaaaa ... Bir sorun mu varrrr

Diye yoklayin .. utanır da gelmezler belki 🤷🏻‍♀️😊

Bu insanlar çalışmıyor mu yahu nasıl 3 gün kalabiliyorlar
Başkasının evinde asla kalamam millet ne rahat. Eşiniz soyleyecek kardesine, eger o söylemiyorsa mecburen eltiye söyleyeceksiniz

Konu sahibi o kadar çok kalacakki onların gelmeye fırsatı olmıcak 🤣
ben daha iyi çözüm buldum kayınla eşi gelince toplardım bavulumu:sizi rahatsız etmek istemedim rahatça kalın keyfinize bakın ben de hazır siz buradayken sizin evinizde kalırım an 2 3 gün der anahtarı ister çıkardım evden :rolleyes:

ben daha iyi çözüm buldum kayınla eşi gelince toplardım bavulumu:sizi rahatsız etmek istemedim rahatça kalın keyfinize bakın ben de hazır siz buradayken sizin evinizde kalırım an 2 3 gün der anahtarı ister çıkardım evden :rolleyes:
Çok mantıklı bunlar kendi evlerini beğenmiyor olabilir 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X