Sürekli yatılı gelmeleri uygun mu?

aynalipabuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
52
0
36
Sakarya
nişanlı bir kızın evine nişanlısının ailesiyle birlikte gelerek 3-5 gün kalması uygun mudur sizce?yoksa hayır sadece gelip yemek yemeli ya da çay kahve içip gitmeli mi dersiniz???????

nişanlısının evi derken kızın ailesiyle birlikte oturduğu ev mi yoksa yeni evlenecek çifte ait olacak ev mi
?

nişanlı bir kızın evine nişanlısının ailesiyle birlikte gelerek 3-5 gün kalması uygun mudur sizce?yoksa hayır sadece gelip yemek yemeli ya da çay kahve içip gitmeli mi dersiniz???????

Benim için uygun değildir..
Son derece sıkıcıdır..:98:

ayrı şehirlerde yaşıyorsanız ve onların bulunduğunuz şehirde tanıdıkları yoksa normal ama iki tarafda aynı şehirde oturuyorsa çok saçma.ne işleri var yesinler içsinler adabıyla kalkıp gitsinler.

bu konuyu açtığına göre sende yanlış olduğunun farkındasın normal değil bizimkiler oturmaya bile gelince saati kolluyolar gecikip rahatsızlık vermeyelim diyolar en geç 10 de giderler yemeğe bile gelseler nişanlımda öyle saatlice gider normali budur.

iliskilerin saglam kalmasi ve guzel olmasi icin cok fazla gorusmemek gerek diye dusunuyorm..herkeisn bir hayati var.. insan ozlemelide.. fazla yuz goz olunca problemler cikiyo...bu esler icinde gecerli.. surekli ikizmis gibi esiyle ya da sevgilile bile olmak s1kar insani.. insan yalnizda kalabilmeli ozlemeli.. o zaman guzel hersey..

canlarım kusura bakmayın... ayrı şehirlerde oturuyoruz, ben ailemle yaşıyorum...burada tanıdıkları yok ama oteller dolu.geldiklerinde en az 3 gün kalıyorlar.nişan günü,nişan alışverişi,bayram vs. geliyorlar işte.wc ye girmek bile işkence oluyor...acaba bende mi sorun diye merak ettim ondan açtım konuyu

çok güzel yazmışsın.haklısın hemde çoook:82:

maddi durumları nasıl?malum oteller bayağı bi pahalı.bide insanlar farklı şehirlerden geliyorlarmış yol masrafları da epeyce vardır...

Uygun değildir tabi ki,sonuçta nişan hem ailelerin hem iki kişinin birbirini tanıma süreci.
Bu süreçte,gittiği yerde yatıya kalan bir aile çok da sevimli görünmüyor bana.
Ailen ne diyor ki bu duruma?Eminim onlarda rahatsız oluyordur.
Düğüne daha zaman varsa nişanlın tek olarak gelsin bulunduğunuz yere.
Otel masrafı tek kişi olunca cep yakmaz,hem de size külfet olmaz.
Daha resmi bir durum yokken iki ailenin bu denli içiçe olması da gereksiz bence.

uygundur değildir bilemem ama sakat iş.

iki ailenin de birbirinin üstünde olur gözü,damat adayı yada gelin adayı yatağı banyoya girdikten sonra toplar,aa ne dağınık anca aklına geldi derler,yemeğin damak tadına uymaz yemek yapmıyo bilmiyo derler,televizyon programında ağzından bi laf çıkar birinin,karşı taraf yadırgar.yani bu tür durumlarda yaşananlar büyüttükçe büyütülür

Farklı şehirdeler ise sizde kalmaları bence normal.
Hatta biz aile olarak otelde kalınmasını hoş görmeyiz her ne kadar evimiz çok büyük olmasa da.

En çirkin oteller bile dünyanın parası. Üstelik herkes otelde kalmak istemeyebilir. Herkesin kullandığı yatak vs.

Sen rahatsızsın galiba. Nişanlına anlatmaya çalış uygun dille.

samimiyetinize bağlı bence.Belki de sizi seviyolar samimi görüyolar böyle yapıyolar=)))
Yine de sık sık insanı rahatsız eder

hiç uygun değil 5 gün falan çok fazla..ben evlıyım benım annem bile ayrı şehırden gelıyo 2 gunden fazla kalmaz.. düşünce yapısıyla alakalı.

Evlenmeden önce bu kadar süre çok alakasız medeni durumla.Sonuçta bekar insan resmilik yok

nişanlılar ve aileler arasında.Bu kadarı fazla rahat olmak.Herkes haddinden fazla haşır neşir olup

arada saygı sevgi bile kalmayabilir.

Farklı ve uzak şehirleren geliniyorsa normal, tabiki sık sık olmamak kaydı ile. Birde nişanlılık süresine bağlı bu işler, uzun zamandır süre gelen birnişanlılık dönemi varsa 7-8 ayda bir gelinip bşr kaç gün kalınabilir.
Otelde kalsızn diyenler var, bizde mesela insanlar kalkıp onca yoldan gelmişlerse otele göndermek yanlış bulunur uygun düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…