- 16 Kasım 2021
- 397
- -190
- 13
- 45
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Ben yatağa uzanıp telefonla takılıyorum. Her zaman yaptığım şey yemek aklımdan çıkmazdı. Ama artık dalıyorum hatta unutup uyuduğum olduPeki yemek yanarken siz o an ne yapıyordunuz aslında buradan çözüme gidebiliriz?
Ben başında beklemeye gerek duymuyordum asla unutmazdim. Kafa gitti artık galiba.yemek piserken iceri gecip tv izledigimde bende hep yakiyorumO yuzden yemek pisene kadar mutfaktan ayrilmiyorum
Onu yapayım iyi söyledinizB12 degerlerinize baktirin isterseniz. Ben de bir kez yaktim, aliskanlik haline gelmesin diye 15 dakika arayla hatirlatici alarm kuruyorum. Belki isinize yarar. ^_^
Telefon bağımlısı olma ihtimaliniz yüzde kaç? Annem de bu şekilde sürekli yemek yakar.açıkçası ben de irrite oluyorum doğru düzgün yemek yiyemediğimiz için. Önce bunu çözmeniz lazımBen yatağa uzanıp telefonla takılıyorum. Her zaman yaptığım şey yemek aklımdan çıkmazdı. Ama artık dalıyorum hatta unutup uyuduğum oldu
Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım b12 değerinize baktırın ve alarm kurun. Ben de mutfakta bekleyenlerdenim, yoksa unutuyorum.Ben yatağa uzanıp telefonla takılıyorum. Her zaman yaptığım şey yemek aklımdan çıkmazdı. Ama artık dalıyorum hatta unutup uyuduğum oldu
Yüzde yüz hiçbir zaman elimden düşmez ama unutmayacak kadar ayiktim .şimdi kömür üretimine geçebilirimTelefon bağımlısı olma ihtimaliniz yüzde kaç? Annem de bu şekilde sürekli yemek yakar.açıkçası ben de irrite oluyorum doğru düzgün yemek yiyemediğimiz için. Önce bunu çözmeniz lazım
Bu telefonda da oluyor muAlevli ocaktan elektrikli ocağa geçiş yaptiysaniz baslangicta bunu yasamaniz cok normal.
Mutfakta kullanilan süre ölçerlerden satın alın. Çabuk pişen yemeklerde 10 dakika 10 dakika ayarlayarak kalkıp suyunu kontrol edin. Düdüklü ve firin kullanimi icin de cok pratik oluyor.
Telefonda da var tabii ki. Ben elimin altinda bir süre ölçer olmasini seviyorum. O sebeple size de satin alin dedim ama telefondakiyle de yapabilirsiniz.Bu telefonda da oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?