Sürekli yorgun bitkin ve uykusuz olma durumum

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
İyi geceler kk üyeleri.benim sorunum başlıkta görüldüğü gibi.halsiz bitkin yorgunum.hem fiziken hem beyin olarak.yastık gördüğüm yerde yatacak kadar uykum geliyor.şaranızdauan ortalık karışık hastaneye gitmeyede korkuyorum.hem de hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum şuan.biraz evhamlı bir yapım var netten de bakmıyorum nedendir niçindir diye.aranızda sağlıkçı.arkadaşlar varsa bana yorum yapabilirmi rica etsem.

Vitamin eksikliği olabilir. Sağlık ocağına gidip bakabilecekleri tüm değerlere baktırın tam kan ve vitamin olarak. Zaten anormal bir değer çıkarsa sizi dahiliyeye yönlendirir aile Hekimi.

Dahiliyeye başvurabilirsiniz. Kadınlarda en sık ya demir eksikliği oluyor neden ya da tiroit ile ilgili bozukluklar. Oradan başlanıp elenerek ilerler artık ihtimaller.
Regli dönemlerimle alakalı olarak genelde demir bağlama kitim az çıkıyor.benimde aklıma demir eksikliği geliyor

Vitamin eksikliği olabilir. Sağlık ocağına gidip bakabilecekleri tüm değerlere baktırın tam kan ve vitamin olarak. Zaten anormal bir değer çıkarsa sizi dahiliyeye yönlendirir aile Hekimi.
Bende bilemedim gitsemmi gitmesemmi.aile hekimliğinemi gitsem yoksa direk hasteneyemi

İyi geceler kk üyeleri.benim sorunum başlıkta görüldüğü gibi.halsiz bitkin yorgunum.hem fiziken hem beyin olarak.yastık gördüğüm yerde yatacak kadar uykum geliyor.şaranızdauan ortalık karışık hastaneye gitmeyede korkuyorum.hem de hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum şuan.biraz evhamlı bir yapım var netten de bakmıyorum nedendir niçindir diye.aranızda sağlıkçı.arkadaşlar varsa bana yorum yapabilirmi rica etsem.
tam ne cok uykum var diye dusunurken bu basligi gordum. yarin misafir gelecek (burada yasak degil!) her yer her yerde, benim aklim yatmakta.

bence nedeni kotu beslenme ve spor yapmama. spor yapinca yoruluyorum diyip spor yapmiyorum. kilo aldi yurudu. düşük uzerine düşük yapiyirum. dunyanin bir ucunda yalnizim ve artik yalnizliga da alistim.

muhtemelen tiroitlerinizde bir sorun var ve bundan kaynakli d3 degerinizde dusuk.
aile hekimine sikayetlerinizi anlatin bakarlar hemen.
aile hekimine gitmek istemiyorsaniz dahiliyeye gidebilirsiniz

Çok kötü bir durumya umarım sadece mevsimseldir
Ben kendimi bildim bileli öyleyim .doktora gittim kan değerlerime baktı hepsi iyi çıktı . peki neden böyleyim dedim.bende şuan kapıyı kitleyip yatmak istiyorum dedi o gün bugündür kabullendim 😊

baş kısminizda terlemede oluyor mu?
mesela ev supururken boynunuza akacak derecede terliyormusunuz?
birde uyuyorum derken bayilmak gibi bir uyumami bir anda gelen uyku istegi yani,
asıri asabiyet?

bende oyleydim cunku 😂😂😂
Abartısız 3aydır bu şekildeyim.bazen öyle oluyorki bırakın iş yapmayı konuşmaya düşünmeye bile mecalim olmuyor.günlük aktivete diye bişey yok artık kahvaltı bulaşık akşam yemeği bulaşık arada çamaşır ve bi nebze iyi hissedersemki süpürge yapabiliyorum.daha fazlasına güç denecek bişeyim kalmıyor.buarada sizede çok geçmiş olsun.iyileştinizmi artık.tedavi neydi

Back
X