• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli yorgun görünmek

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.617
6.566
358
35
Merhaba hanımlar.
30 yaşına girmek üzereyim (acaba yaştan mi diye bu bilgiyi verdim) ve okuk başladığından beri öğretmen arkadaşlar hep ay canım çok yorgun görünüyorsun diyip duruyorlar. Evet biraz yogunlugum ve yorgunlugum oluyor. Geç yatıp erken kalkmak zorunda oluyorum. Ama yorgun görünmek istemiyorum :( bu durum artık sinirlerimi bozmaya basladi. Yine yorgun mu gorunecegim tedirginliği yaşıyorum. :(
Yok mu bunun bir çözümü :(
(Makyaj yapmıyorum hiç, kendime yakistirmiyorum pek de beceremiyorum zaten, cildimle ilgili bir sıkıntım da olmadigi için en fazla hafif dudak rengi ruj ve hafif rimel bazen.)

Merhaba hanımlar.
30 yaşına girmek üzereyim (acaba yaştan mi diye bu bilgiyi verdim) ve okuk başladığından beri öğretmen arkadaşlar hep ay canım çok yorgun görünüyorsun diyip duruyorlar. Evet biraz yogunlugum ve yorgunlugum oluyor. Geç yatıp erken kalkmak zorunda oluyorum. Ama yorgun görünmek istemiyorum :KK43: bu durum artık sinirlerimi bozmaya basladi. Yine yorgun mu gorunecegim tedirginliği yaşıyorum. :KK43:
Yok mu bunun bir çözümü :KK43:
(Makyaj yapmıyorum hiç, kendime yakistirmiyorum pek de beceremiyorum zaten, cildimle ilgili bir sıkıntım da olmadigi için en fazla hafif dudak rengi ruj ve hafif rimel bazen.)
Ben de sizin gibiyim beyaz tenli ve soluk hep derler yorgun musun hasta mısın ben de makyaj yapmam ama göz kalemi eyeliner kullanmadan da çıkamam herkes kendine baksın önce 😁

Ben de sizin gibiyim beyaz tenli ve soluk hep derler yorgun musun hasta mısın ben de makyaj yapmam ama göz kalemi eyeliner kullanmadan da çıkamam herkes kendine baksın önce 😁

Ben de beyaz tenliyim ama şu an bronzlastim epey. Bembeyazken kimse birşey demiyordu karardım herkes yorgun sanıyor. Tamam yorgunum da ama belli olmasın :(

Bir de sabahları yüzümde yastık izi oluyor bu ara o da çok gıcık bir duruma sebep oluyor. Geçene kadaarrr......

Bende ne zaman rimel sürmesem, noldu sana hasta mısın hastaneye gidelim mi diyorlar.
562565a6f018fb45587ce8de.jpg
Aynı böyle. :KK48:
Hafif bir rimel, birazcık allık bile değiştiriyor insanı inan ki..
Abartmaya gerek yok yani. Eminim o yorgun görüntünü bile alacak.
Ama en mühimi güzel bi uyku.. Aşırı etkiliyor.

Ben de beyaz tenliyim ama şu an bronzlastim epey. Bembeyazken kimse birşey demiyordu karardım herkes yorgun sanıyor. Tamam yorgunum da ama belli olmasın :KK43:

Bir de sabahları yüzümde yastık izi oluyor bu ara o da çok gıcık bir duruma sebep oluyor. Geçene kadaarrr......
Ben de öğretmenim bu öğretmen milleti de öğretmenler odasında onu bunu dikizler durur gıcık oluyorum boşver canım sen kendini iyi hisset yere ne derlerse desinler

Tatil sonrası adaptasyondan dolayi öyle görünüyor olabilirsiniz,denilenlere takılmayın. Onlar size diyince sizde onlara diyin "ay hastamısın rengin benzin atmış,ne bu halin" :KK45: morallerini bozun😁

Şaka bi yana,siz denenlere aldiriş etmeyin. Biraz zaman gecsin alisirsiniz iş temposuna,gecici bişey bu haliniz

Merhaba hanımlar.
30 yaşına girmek üzereyim (acaba yaştan mi diye bu bilgiyi verdim) ve okuk başladığından beri öğretmen arkadaşlar hep ay canım çok yorgun görünüyorsun diyip duruyorlar. Evet biraz yogunlugum ve yorgunlugum oluyor. Geç yatıp erken kalkmak zorunda oluyorum. Ama yorgun görünmek istemiyorum :( bu durum artık sinirlerimi bozmaya basladi. Yine yorgun mu gorunecegim tedirginliği yaşıyorum. :(

Kan değerlerinize baktırdınız mı? Demir eksikliği fiziksel yorgun görüntü yapar da.

Aaaa hiç aklıma gelmedi. Uzun zamandır da vermemiştim kan. Çok sacim da dökülüyor bu aralar. Bir randevu alayım. Çok teşekkürler

Aman ihmal etmeyin, sonra da haberleşelim muhakkak :) saç dökülmesi önemli bir gösterge Demir için. Eğer öyle ise birkaç beslenme tavsiyesi de vereceğim de :)

Ben de beyaz tenliyim ama şu an bronzlastim epey. Bembeyazken kimse birşey demiyordu karardım herkes yorgun sanıyor. Tamam yorgunum da ama belli olmasın :KK43:

Birazcik makyaj durumu kurtabilir.

Belki alakasi yoktur ama yazinizi okuyunca ilk aklima bu geldi. Son zamanda yastik izi oluyor demissiniz. Bende kilo alamadigim icin dr. Gittim herseyi arastirirken kalp dr.na gonderdiler oda elimin biryerini bastirmisti sonra izin gecme suresine bakmisti. Ve benim kalbimle ilgili bir hastaligim cikti. Kalp ile ilgili bir hastalik oldugunda iz daha zor geciyormus. Iz ozellikle son zamanda cikmaya basladiysa bunuda bir dusunun derim.:KK66:

Dahileyeye bi uğrayın demir eksikliği vs olabilir ,kahvaltı yapın
Makyaj yapmasınızda sıcak tonda bir bb krem sürün

Bı bb krem ve allık bu ısı cozer gıbıme geldı bırde kocaman bır gulumseme şöyle en ışıltılısından

Bunun için önerilebilecek şey makyajdır fakat geçici bir çözüm ve makyajla aranız çok yok sanırım. Asıl sebebine odaklanmak gerekir. Genetik surat yapınız veya mimiksel ifadelerinizden kaynaklı olabilir. Kimi insanın göz yapısı, göz kapağı aşağıya çekil olur bu da yüze yorgun bir ifade katar. Cilt tonunuzunda etkisi olabilir. En iyisi buradan yardım almaya çalışmak yerine dediğim şeyleri düşünün asıl sebep neyse ona odaklanarak çözüm arayın

Merhaba hanımlar.
30 yaşına girmek üzereyim (acaba yaştan mi diye bu bilgiyi verdim) ve okuk başladığından beri öğretmen arkadaşlar hep ay canım çok yorgun görünüyorsun diyip duruyorlar. Evet biraz yogunlugum ve yorgunlugum oluyor. Geç yatıp erken kalkmak zorunda oluyorum. Ama yorgun görünmek istemiyorum :KK43: bu durum artık sinirlerimi bozmaya basladi. Yine yorgun mu gorunecegim tedirginliği yaşıyorum. :KK43:
Bb krem ve alıpta sur canim birde eyliner cek
Eyliner canlı gösteriyor insani

Merhaba hanımlar.
Makyaj candır hepımız makyajsız yorgun gorunupruz bende 29 yasındayım vallaha benden kucuklerde makyaj yapmayınca renksız gorunuo

Önce kendinizi sevmeli ve beğenmelisiniz ki sonra insanlar sizi beğensin. Tabi insanların sizin nasıl gördüğünü kafanıza taktığınız için diyorum bunu. Hafif bi makyaj bence her zaman olmalı

Merhaba hanımlar.
Merhaba, maalesef makyajsızken bunu ben de hemen her gün duyardım, çok üzerinize gelen olursa “yoo makyajsızım sadece” deyin geçin isterseniz, ama bıktırdılarsa artık hafif bir makyaj yapın, cidden daha enerjik görünüyor insan.

Back
X