- 28 Temmuz 2016
- 4.041
- 6.755
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz onu da söyleyin ya. Sonra sizi bulamam filan :)
Çözümü makyaj azcık da aydınlatıcı ve allık sürün elmacıklarınızın üstüne uuu parlıyorsunuz derler. :)Merhaba hanımlar.
30 yaşına girmek üzereyim (acaba yaştan mi diye bu bilgiyi verdim) ve okuk başladığından beri öğretmen arkadaşlar hep ay canım çok yorgun görünüyorsun diyip duruyorlar. Evet biraz yogunlugum ve yorgunlugum oluyor. Geç yatıp erken kalkmak zorunda oluyorum. Ama yorgun görünmek istemiyorumbu durum artık sinirlerimi bozmaya basladi. Yine yorgun mu gorunecegim tedirginliği yaşıyorum.
Yok mu bunun bir çözümü
(Makyaj yapmıyorum hiç, kendime yakistirmiyorum pek de beceremiyorum zaten, cildimle ilgili bir sıkıntım da olmadigi için en fazla hafif dudak rengi ruj ve hafif rimel bazen.)
Evet biraz yogunlugum ve yorgunlugum oluyor. Geç yatıp erken kalkmak zorunda oluyorum.
Kendimi okudum sanki...ben de öyleyim...36 yasindayim gerci ama hic oyle gorunmezdim ben yorulsam bile canlı görünürdum...deniz kenarı bi yerde mi oturuyorsunuz havası ağırsa o da yapıyorMerhaba hanımlar.
30 yaşına girmek üzereyim (acaba yaştan mi diye bu bilgiyi verdim) ve okuk başladığından beri öğretmen arkadaşlar hep ay canım çok yorgun görünüyorsun diyip duruyorlar. Evet biraz yogunlugum ve yorgunlugum oluyor. Geç yatıp erken kalkmak zorunda oluyorum. Ama yorgun görünmek istemiyorumbu durum artık sinirlerimi bozmaya basladi. Yine yorgun mu gorunecegim tedirginliği yaşıyorum.
![]()
Yok mu bunun bir çözümü![]()
(Makyaj yapmıyorum hiç, kendime yakistirmiyorum pek de beceremiyorum zaten, cildimle ilgili bir sıkıntım da olmadigi için en fazla hafif dudak rengi ruj ve hafif rimel bazen.)
Takviye demişsiniz onu yazabilir miBugün yazacağım söz :) şu anda yoldayım, uzun yazamıyorum :)
Siz onu da söyleyin ya. Sonra sizi bulamam filan :)
Takviye demişsiniz onu yazabilir mi