Sürekli yorgun hissetmek

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Havalardan mı nedir kendimi sürekli yorgun hissediyorum, sigara çok etkiliyor yorgunluk yapıyor 3-5 gün içmiyorum hala yorgunum diyorum bir tık iyileşsemde bu sefer canım sıkılıp gene yakıyorum, spor yapıyorum bir türlü düzene oturtamadım, sınava hazırlanıyorum havalar soğusunda çalışırım diyorum, eşim zorla çıkarıyor beni dışarı çoğu zaman, oysa gezmeyi eğlenmeyi çok severim tabi maddi konularda malum, evim temiz şükür temizlik yapmaya üşenmiyorum da genel bir bıkkınlık hali var :110:

Bu aralar nedense bende dahil herkeste aynı sorun var.
Hatırladım konunu canım, benim yanımda birde böyle tatlış birşey var bütün gün yatıp yuvarlanasımız geliyor :KK48:

Eklentiler

• 0AA8148C-A568-4846-9D65-A2CA9678515E.webp
    0AA8148C-A568-4846-9D65-A2CA9678515E.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 36
Ben de cok yorgunum ve migrenim var. bu hafta icinde doktorun tavsiye ettigi seyler (kan testlerinden sonra): Demir, D vitamini, K vitamini, Magnezyum, Omega3, B12, B2..... ayrica karbonhidrati azaltmak ve proteini artirmak. Kizartma, seker, vs kesmek.... D vitamini ve demire kesin baktirin. Eksikligi semptomlari depresyonla ayni! Benimki yerlerdeydi cok kuzeyde yasadigim icin. Ama artik hava kirliligi yuzunden Turkiye’de de cok cikiyormus. Kafaniza gore almayin ama, test sart.

Back
X