sürekliiiii...

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Kizlar yeni tanistiginiz ve hoslandiginiz kisi eski kiz arkadaslarindan bahsediyor mu veya ediyor muydu?? Ozellikle biri degil hepsinden. Ne düşünürsünüz böyle bir durumda?

Canım öncelikle senin hoşlandığın çocuk senden hoşlanıyormu??yoksa sen platonik mi takılıyorsun??

Kizlar yeni tanistiginiz ve hoslandiginiz kisi eski kiz arkadaslarindan bahsediyor mu veya ediyor muydu?? Ozellikle biri degil hepsinden. Ne düşünürsünüz böyle bir durumda?

senin ondan hoşlandığını bildiği halde bahsediyorsa onu hala unutamamış demektir.

senin hoşlandığını biliyormu eğer biliyorsa kıskandırmak için de yapıyor olabilir çünkü özellikle bi tanesinden değil hepsinden bahsediyormuş dediğine göre.ama hoşlandığını bilmiyorsa bence bi tuhaflık yok ortada

Geçmişini anlatıyor işte..
Bil diye, sen sormadan merak etmeden baştan herşeyi anlatıyor ki ona göre hareket et diye..

hımm tek bir kişiden değil yani o zaman kendini bana ispatlamaya çalıştığını düşünürüm beğeniliyorum falan diye

Son düzenleme:
Sen sormadan kendiliğinden bahsediyorsa çok da normal değil bence..
Tamam geçmişini bil istiyordur ama sorarsın anlatır..
Durup durup da onlardan ne demeye bahsediyor ki :44:

Hoslandigimi biliyor evet. O da benden hoslaniyor ama bu durum garip degil mi yaa. Kiskandirma olarak düşünmemiştim hic...

Sende bu durumdan rahatsiz oldugunu soyle peki ne diye bahsediyor neler anlatiyor mesela

Iste bi yoldan geciyoruz eski kiz arkadasim burda kalirdi. Istanbullu biri vardi en uzun o sürdü.(Hatta resmi de var vesikalik.) Benim farkettigim eski iki sevgilisi hala facete arkadas listesinde ben de sil dedim silersem takarlar muhabbet açılır bakmiyorum umrumda degil demeler falan. Off niye böyle oluyo ya.

Belki de kendini kanitlamaya calisiyordur sana sen ona soylemelisin eskilerden bahsetme rahatsiz oluyorum de bu arada yasiniz kac ikinizin

ayrıca eğer sizden hoşlanıyorsa size kızların kendisine ne kadar çok rağbet ettiğini göstermeye çalışıyor, yani hava atıyor aklı sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…