- Konu Sahibi happyforever
Kizlar yeni tanistiginiz ve hoslandiginiz kisi eski kiz arkadaslarindan bahsediyor mu veya ediyor muydu?? Ozellikle biri degil hepsinden. Ne düşünürsünüz böyle bir durumda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yeni tanistiginiz ve hoslandiginiz kisi eski kiz arkadaslarindan bahsediyor mu veya ediyor muydu?? Ozellikle biri degil hepsinden. Ne düşünürsünüz böyle bir durumda?
Hoslandigimi biliyor evet. O da benden hoslaniyor ama bu durum garip degil mi yaa. Kiskandirma olarak düşünmemiştim hic...
Iste bi yoldan geciyoruz eski kiz arkadasim burda kalirdi. Istanbullu biri vardi en uzun o sürdü.(Hatta resmi de var vesikalik.) Benim farkettigim eski iki sevgilisi hala facete arkadas listesindeben de sil dedim silersem takarlar muhabbet açılır bakmiyorum umrumda degil demeler falan. Off niye böyle oluyo ya.