Suriyeli kadın !!

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
31
Bugun kiz arkadasimla bir parkta oturalim dedik yorulduk dinlenmek icin . Suriyeli bi sulale gecti . Daha sonra biranda cardaga iki genc kadin geldi . Turkce konusamiyolar ve elindeki bebegi arkadasimin kucagina tutusturup gulerek fotograf cekmeye calistilar istemedigimizi anlattikca anlamayip israrla vermeye calistilar arkadasimda yuzzuk parmagini isaret ederek kocam gelcek dedi ve gittiler . Nedir bu cesaret amaci ne bu kadinlarin bu ne mantikaiz hareket gercekten sok olduk kimbilir ne amacla geldiler kendi mahallemdeki parkta bile rahat rahat oturmak mumnkun degil oyle sinir ettilerki yapistilar gitmediler

Hayir almadi telefonla gelince cocukla onlarin resmini cekmemizi isteyecek sandik hemen esyalarimizi aldik elimize gercekren cok rahatsiz olduk ya ırkcılık yapmak istemiyorum ama kendi memleketimde hic bir insan gormedim boyle sacma bi hareket
Arkadaşınız aldı mi kucağa çocuğu ? Fotoğraf çektirdi mi ?
Keşke hemen uzaklaşsaydiniz veya tehditvari konuşsaydınız. Hiç güven olmaz.
Ayrıca kadın kendisine kuma arıyor ve arkadaşınızı beğenmiş olabilir

Inanin sinirden uzun sure kendimize gelemedik bizde ne sacma mantiksiz hareket

Hayir almadi telefonla gelince cocukla onlarin resmini cekmemizi isteyecek sandik hemen esyalarimizi aldik elimize gercekren cok rahatsiz olduk ya ırkcılık yapmak istemiyorum ama kendi memleketimde hic bir insan gormedim boyle sacma bi hareket
Muhtemelen arkadaşınızı beğendi.
Arkadaşınız çok mu beyaz tenli.

Arkadasim diye demiyorum ama cok kokos at gibi diye tabir edilen kizlardan kendine kuma secmek icin nasil dusunur anlamadim
Suriyelilerde var mı bilmiyorum ama Afrika yerlileri arasında çok yaygın. Hatta ben seni çok sevdim gel benim kumam ol çok iyi anlaşırız diye teklif edenler dahi oluyormuş.

Simdi buraya cok seyler yazarimda gerek yok. Bu isin tadi coktan kacti, Allah iyi gunler gostersin
Benimde kafama sokakta oynayan cocuk top atti. Utanmiyomusun diye bagirinca ben oynuyorum sen utan sen ayip dedi arkadan sulalesi gelir diye korktum kactim. Bir taneside 5 dk boyunca pesimden gelip para istedi. Utanmiyomusun dilenmeye bari calisin pesimden gelme polisi cagiricam diye bagirdim kosa kosa kacti gitti.bunlari yasayan tek deilsiniz. Muhtemelen kocasi icin foto istedi. Sakin izin vermeyin.

Arkadasim simsiyah sacli beyaz tenli cok guzel ve dikkat cekici bi kiz kucumsemek icin demiyorum kesinlikle yanlis anlasilmasin ama o kadin nasi dusunur kuma olsun diye hala aklim almiyo ya
Muhtemelen arkadaşınızı beğendi.
Arkadaşınız çok mu beyaz tenli.

Ay tansiyonum düştü :KK57:
Dil kursunda ugandali bir hocam vardı. Ailesindeki bütün etkenlerin 4 eşi varmış. Ama artık hiç bir kadın kabul etmiyor dedi.
Hatta türk bi youtuber var adı tam aklımda değil. Kendisi beyaz tenli. Afrikada okumuş. Sınıf arkadaşı kocasının kumaşı olmayı teklif etmiş çok iyi anlaşabiliriz diye.

Arkadasim simsiyah sacli beyaz tenli cok guzel ve dikkat cekici bi kiz kucumsemek icin demiyorum kesinlikle yanlis anlasilmasin ama o kadin nasi dusunur kuma olsun diye hala aklim almiyo ya
Suriyeliler esmer oldukları için beyaz tenli kişiler daha çok dikkatini çeker. O yüzden düşünmüş olabilir. Tabi bunların hepsi benim teorim :)

Simdi buraya cok seyler yazarimda gerek yok. Bu isin tadi coktan kacti, Allah iyi gunler gostersin
Benimde kafama sokakta oynayan cocuk top atti. Utanmiyomusun diye bagirinca ben oynuyorum sen utan sen ayip dedi arkadan sulalesi gelir diye korktum kactim. Bir taneside 5 dk boyunca pesimden gelip para istedi. Utanmiyomusun dilenmeye bari calisin pesimden gelme polisi cagiricam diye bagirdim kosa kosa kacti gitti.bunlari yasayan tek deilsiniz. Muhtemelen kocasi icin foto istedi. Sakin izin vermeyin.

Bunları Türklerde yapıyor. Benim böğrüme attı topu bi tanesi. Nefes alamadım. Ne özür ne pişmanlık.

Ya hic bir turk insanin da boyle densizce bi hareket gormedim bu zamana kadar dilenciler haricinde hic bir suriyeli hakkinda iyi kotu bi dusuncem yoktu ama ayip ya ne densiz rahatsiz edici bi hareket okadar tedirgin oldukki arkamiza done done oturduk kalabaliklardi bide

Back
X