aynını düşündüm:)evın arabanın anahtarını bırakıp suriyeye gtsem ordan geri ülkeme kacsam daha müthiş imkanlara sahip olucaz sanırım.
8 Yasındakı kızıma ıyı bır gelecek ıcın bıyanını yırttırıyorum daha bu yaşta. iyi bi unv ıcın daha cok calısman gerek dıye. elın surıyelısı tepeden okulalrıma giriyor PESSSSSSSSSS!!!!!!!!!
kzısanda faydası yok,halk sesini çıkaramaz hert ürlü önlemler alındı..milletin ne düşündüğü umurlarında sanki..ohh ohhh ohhh ne ala mualla
bizim evlatlarımız kan ter içinde soru çözmeye iyi puan almaya çabalasınlar,elin suriyelileri gelsin tepeden yerleşsin.üstelik yurtlardan burslardan kolayca faydalansın.kendi memleketimizde el oluyoruz
ben anlamadım şimdi. afedersiniz kışımı yırtıp ilk 9000 e girmişim, bu suriyeliler gelip benim bölümümde eğitim mi alacak ? anlamak istemiyorum galiba...
Aynen öyle olucak. Sırıta sırıta konuşuyor birde nasıl sinir oldum.
Üniversitelere girseler bile okuyamazlar çok tepki görürler. Halk uyuyor olabilir, üniversiteli hakkını yedirecek değil.
ya ben suriyelilere artık çok müsama gösteremiyorum. bu kadar tepemize neden çıkıyorlar? zaten istemiyorum ülkemde yaşamalarını çünkü onlar yaşamayı değil milletimizin hakkını sömürmeyi tercih ediyor.
Aynen öyle olucak. Sırıta sırıta konuşuyor birde nasıl sinir oldum.
Üniversitelere girseler bile okuyamazlar çok tepki görürler. Halk uyuyor olabilir, üniversiteli hakkını yedirecek değil.
Maalesef bu uygulama çoktan başladı zaten. Kimsenin de tepki gösterdiği yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?