Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi ?Ban yiyeceğim, biliyorum ama söylemesem olmaz. Kucak açtığımız o mülteciler çıktı zavallı köpeğin kolunu bacağını kuyruğunu kesenler...
Az önce haberlerde alman polisinin Türk vatandaşı yere yatırıp dövmekle yetinmeyip, elini kolunu tutarak köpeği ısırması için üzerine saldığını izledim. O kadar soğukkanlı yaptılar ki bu hareketleri, benim kanım dondu izlerken. Bunlar da Alman işte. Mülteci ya da Arap değiller. Savaş ortamında bulunup şiddete meyilli hale de gelmediler. Vahşi ve acımasızlar.
Şiddetin, merhametsizliğin dini ırkı yok ne yazık ki. Suriye'lileri birçok konuda eleştirebiliriz. Ben de yapıyorum fazlasıyla. Lakin bu konuda yapılacak tek yorum, bu vicdansızlığı yapanın insafsız bir canavar olduğu. İnsan bile demeye utanırım, bana ne ırkından.
Az önce haberlerde alman polisinin Türk vatandaşı yere yatırıp dövmekle yetinmeyip, elini kolunu tutarak köpeği ısırması için üzerine saldığını izledim. O kadar soğukkanlı yaptılar ki bu hareketleri, benim kanım dondu izlerken. Bunlar da Alman işte. Mülteci ya da Arap değiller. Savaş ortamında bulunup şiddete meyilli hale de gelmediler. Vahşi ve acımasızlar.
Şiddetin, merhametsizliğin dini ırkı yok ne yazık ki. Suriye'lileri birçok konuda eleştirebiliriz. Ben de yapıyorum fazlasıyla. Lakin bu konuda yapılacak tek yorum, bu vicdansızlığı yapanın insafsız bir canavar olduğu. İnsan bile demeye utanırım, bana ne ırkından.
Veteriner raporu var insan eliyle yapılmış diye. Kepçe operatörü diyip işin içinden çıkamazlaronu yapan bir kepçe operatörü çıktı..adam hatta tutuklandı..Suriyelilerle konun ne alakası var..ha adamlar bayılıyormuyuz o ayrı..ama tutupta bir etnik kimliği direk hedef almak hemde delilsiz ispatsız..acımasızca
http://www.haber7.com/guncel/haber/2650303-turkiye-ayaga-kalkmisti-tutuklandi
kepçe operatörü kepçeyi kullanan insan demek değil mi? kepçeyle değil iddiaya göre insan denemeyecek şahıs elleriyle yapmış zaten maalesefVeteriner raporu var insan eliyle yapılmış diye. Kepçe operatörü diyip işin içinden çıkamazlar