Sürpriz arama...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Hemde ne sürpriz bir bilseniz...Konumun önceki konularımla uzaktan yakından alakası yok.Bir senelik evliyim 1,5-2 sene önce görüştüğüm adam (4-5 senedir tanıyordum sevgili olamamıştık uyuşmadık) beni aramış."Evlendim!!Beni rahatsız etme.Eyvallah" dedim mesajla tamam by falan yazdı. Muhtemelen birdaha yazmaz ama bunu eşime söylemedim söylesem mi bilemedim.Eşim kıskanç biri sorun olabilir.Sizce ne yapmalıyım?

Bir hafta sonra bugün yine selam verip gerçekten evlendin mi diye mesaj atmış.Artık eşime söyleme vakti geldi sanırım.

Son düzenleme:
Eşinıze söylemeyin birdaha arar rahatsiz ederse ozaman söylersiniz.
Adamda evlendim diyonce arama artik sanirim bilmiyordur evlendiginizi.

Sırf evlendiginizi söyleyip ego tatmini yapmak için mesaj atmışsınız gibi geldi. Yanlışsa kusura bakmayın. Ne gerek vardı ki? Engelleyip gececektiniz. Eşinize söylemeye de gerek yok.

Adam kadina mesaj atmış evlendim diye konu sahibi degil,
Pardon yanlis anlamışım:) adam aramış kadin evlendim arama demis tamam

Adam kadina mesaj atmış evlendim diye konu sahibi degil
Adam sadece aramis. Konu sahibi de mesaj atmis. Her seyi gectim eyvallah nedir.

beni aramış."Evlendim!!Beni rahatsız etme.Eyvallah" dedim mesajla

Sırf evlendiginizi söyleyip ego tatmini yapmak için mesaj atmışsınız gibi geldi. Yanlışsa kusura bakmayın. Ne gerek vardı ki? Engelleyip gececektiniz. Eşinize söylemeye de gerek yok.

Bence de "ben arandim iste" egosu. Bize bunu bildirmek icin konu acilmis.

Yıllar önceki adamın numarasını da aklında tutman ilginçmis. Eşine soylersen kızar bence sen neden muhatap oluyorsun bana soyleseydin ben cevabını verirdim diye. Bide benim gıbı numarası kayitlimiydi sende diye sorabilir. Sonra aranızda ne geçti diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…