Sürpriz arama...

Evlenip de eski sevgililerinin de bildiği hattı kullanmak bana resmen bela aramak gibi geliyor. Çok saçma.
Hattını değiştir madem engellemiyorsun.

eyvallah ne yahu ..
bence anlat eşine ona da alttan ben itici değilim bak mesajı vermiş olursun..
hem o motoruna attığı kızlarla övünmedi mi seninde hakkın..

eyvallah ne yahu ..
bence anlat eşine ona da alttan ben itici değilim bak mesajı vermiş olursun..
hem o motoruna attığı kızlarla övünmedi mi seninde hakkın..
Anlamadigim bunlar muhafazarliklaroyla ovunup onu bunu yeriyorlar. Biri motors kiz atmis digeri sevgili degildik tanisiyorduk sadece diyor. Millete fetva veriyorsun elin adaminda telefonun var naber ?Olamazsin ki sevgili vicik vicik.. kadin cidden sosya deney yapiyor artik eminim.

Eşinizin de eskileri varmış, sizin de olabilir.. Mesaj yazmışsınız artık, engelleyin gitsin. Sizin aileye uygun daha muhafazakar bir taktik var mı bilemedim şimdi?? Sizin elin adamına mesaj yazmanız caiz mi??
Tersledim diyorum siz ne diyorsunuz benim muhafazakarlığım sizin rahatsız etmiş ama sizin rahatlığınız beni rahatsız etmedi hem ne demişler her koyun kendi bacağından asılır.

Hayır kayıtlı değil numara hafızam iyi malesef

1.5-2 sene önceki mevzu bu elin adamında telefonumun olması beni yanlış biri yapmaz yapsa numaramı değişirdim ben kendimi biliyorum iyi günler

Yani uzamasın diye cevap verdim direk aramış çünkü eşimin yanında arar falan

Açacak konun varsa aç buyur seni tutan biri mi var yazdığına dikkat edenlere birşey olduğunu görmedim hiç neymiş demek ki yazdıklarımıza dikkat etmeliymişiz

Ay Mor Allah aşkına kocana eski sevgilisinden gelen Kur'an'ı il il gezdirmiş kadınsın sen. Eski sevgiline mesaj atman hiç oldu mu şimdi? Hiç yakıştıramadım sana.
Kuran'ı evde bulunduran eşimdi onun elindeydi beni arayan adamın kendisi aradı ben mi ara dediö

Biliyorum hergün konu açmayı bırakın günde 2 konu açıyor şimdi farkettim ama bir önceki konudaki yaptıklarını buraya taşıyamazsınız..

Ayrıca bir çok banlanması kadının suçu değil millette ona göre yorum yapsın madem sürekli banlanıyorlar kadının konularını açmasınlar..

Bu arada banabenigeriver sende sürekli konu açmasan artık yeter yani git az bi temizlik yap çamaşırları bi makineye at az biraz komşularına git yani çok avaresin acaba

Kitapta okuyabilirsin bak :))))
Iyi günler...

Dine inanç konusuna getirenler üyeler hiçbir üyenin eski konularına bakıp konusu üzerinden ay böylede şöyle sen busun demedim ben hiç böyle olanlar ban yiyor akıl başa geliyor mu hayır

Konu açıp açmama siz mi karar vereceksiniz?Yeterince kitap okuma önerisi aldım teşekkürler diğerlerini zaten yapıyorum iyi günler

Numaranı değiştirmemen hata zaten evlenmeden önce keşke bi yeni numara alaydın....

Bide başlık niye "sürpriz" onuda anlamadım..
Sürprizler genelde çok güzel olur o bakımdan yani
Ben kendimden emin olduğum için değiştirmedim yanlış şeyler yapmadım öyle bir insan değilim bu kötü bi sürpri malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…