- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ovv gördüm fenaymis.Evet patavatsizca ettigi bi laf onceki konusundan.kendisi baya insanlarin sabrini zorlayan bir tip konularinin icinde oğlusunu seven tarzi bi basligi olan konuda geçiyor
Evet tarzi biraz tuhaf kendisininOvv gördüm fenaymis.
Anlamadigim bunlar muhafazarliklaroyla ovunup onu bunu yeriyorlar. Biri motors kiz atmis digeri sevgili degildik tanisiyorduk sadece diyor. Millete fetva veriyorsun elin adaminda telefonun var naber ?Olamazsin ki sevgili vicik vicik.. kadin cidden sosya deney yapiyor artik eminim.eyvallah ne yahu ..
bence anlat eşine ona da alttan ben itici değilim bak mesajı vermiş olursun..
hem o motoruna attığı kızlarla övünmedi mi seninde hakkın..
Tersledim diyorum siz ne diyorsunuz benim muhafazakarlığım sizin rahatsız etmiş ama sizin rahatlığınız beni rahatsız etmedi hem ne demişler her koyun kendi bacağından asılır.Eşinizin de eskileri varmış, sizin de olabilir.. Mesaj yazmışsınız artık, engelleyin gitsin. Sizin aileye uygun daha muhafazakar bir taktik var mı bilemedim şimdi?? Sizin elin adamına mesaj yazmanız caiz mi??
Hayır kayıtlı değil numara hafızam iyi malesefYıllar önceki adamın numarasını da aklında tutman ilginçmis. Eşine soylersen kızar bence sen neden muhatap oluyorsun bana soyleseydin ben cevabını verirdim diye. Bide benim gıbı numarası kayitlimiydi sende diye sorabilir. Sonra aranızda ne geçti diyebilir.
1.5-2 sene önceki mevzu bu elin adamında telefonumun olması beni yanlış biri yapmaz yapsa numaramı değişirdim ben kendimi biliyorum iyi günlerAnlamadigim bunlar muhafazarliklaroyla ovunup onu bunu yeriyorlar. Biri motors kiz atmis digeri sevgili degildik tanisiyorduk sadece diyor. Millete fetva veriyorsun elin adaminda telefonun var naber ?Olamazsin ki sevgili vicik vicik.. kadin cidden sosya deney yapiyor artik eminim.
Yani uzamasın diye cevap verdim direk aramış çünkü eşimin yanında arar falanKeşke cvp vermeseydin bende 4 senelik evliyim aynı şey başıma geldi..
Geçen yıl faceden msj atmış slm diye cvp vermedim isteğini sildim..
Ertesi gün tekrar msj atıyor hayırlı olsun evlenmişsin diye yine cvp atmadım..
Ertesi gün üzgün emojiler atmaya başladı engelledim...
Hiç bir şekilde cvp yazmadım kendi kendine konuştu bende bastım engeli..
Ki oda benim eski sevgilim değildi kaç kere teklif etti ama kabul etmiyordum...
Zaten evli olduğunu görmüştür profil resimlerinden keşke cvp atmasaydın sanki hemen atlamışsın gibi olmuş...
Açacak konun varsa aç buyur seni tutan biri mi var yazdığına dikkat edenlere birşey olduğunu görmedim hiç neymiş demek ki yazdıklarımıza dikkat etmeliymişizAma hata bizde hanımlar bu üye belli ki her gün her fırsatta buraya konu açıp duracak ve biz böyle devam ettikçe bu gereksiz konular sayfalarca ilerleyecek belki kimse yorum yazmasa tepkisiz kalsa çekip gidecek
Böyle bir üye daha vardı unuttum adını da daha bir kaç ay önce KK nin bir çok eski üyesinin sonu oldu.bazı eski üyeleri pek sevmem burayı aşırı sahiplenip pek kimseye söz hakkı vermezler ama bu üyelik iptali olanlar kadın gibi kadınlardı akıllı mantıklı vs. Yani demem o ki bu konu sahibi de çok kisiye son olacak gibi
Hic hos degil vicik vicik ,iyi gunler1.5-2 sene önceki mevzu bu elin adamında telefonumun olması beni yanlış biri yapmaz yapsa numaramı değişirdim ben kendimi biliyorum iyi günler
Sen aç biz okuyalım böyle daha eğlenceli :)Açacak konun varsa aç buyur seni tutan biri mi var yazdığına dikkat edenlere birşey olduğunu görmedim hiç neymiş demek ki yazdıklarımıza dikkat etmeliymişiz
Kuran'ı evde bulunduran eşimdi onun elindeydi beni arayan adamın kendisi aradı ben mi ara dediöAy Mor Allah aşkına kocana eski sevgilisinden gelen Kur'an'ı il il gezdirmiş kadınsın sen. Eski sevgiline mesaj atman hiç oldu mu şimdi? Hiç yakıştıramadım sana.
Biliyorum hergün konu açmayı bırakın günde 2 konu açıyor şimdi farkettim ama bir önceki konudaki yaptıklarını buraya taşıyamazsınız..Bu üye konu açmış olmak için hergün yeni bir konu ile karşımızda. Eski konuları da genellikle din ve inanç konusuna gelip bir çok üyenin banlanmasıyla sonlanıyor. Ben yazdıklarının gerçek olduğuna inanmıyorum. Kendisi şaka gibi bir karakter, amaç insanları çıldırtmak. Bu nedenle konusuna böyle bir yorum yaptım. Pişman değilim :)
Dine inanç konusuna getirenler üyeler hiçbir üyenin eski konularına bakıp konusu üzerinden ay böylede şöyle sen busun demedim ben hiç böyle olanlar ban yiyor akıl başa geliyor mu hayırBu üye konu açmış olmak için hergün yeni bir konu ile karşımızda. Eski konuları da genellikle din ve inanç konusuna gelip bir çok üyenin banlanmasıyla sonlanıyor. Ben yazdıklarının gerçek olduğuna inanmıyorum. Kendisi şaka gibi bir karakter, amaç insanları çıldırtmak. Bu nedenle konusuna böyle bir yorum yaptım. Pişman değilim :)
Konu açıp açmama siz mi karar vereceksiniz?Yeterince kitap okuma önerisi aldım teşekkürler diğerlerini zaten yapıyorum iyi günlerBiliyorum hergün konu açmayı bırakın günde 2 konu açıyor şimdi farkettim ama bir önceki konudaki yaptıklarını buraya taşıyamazsınız..
Ayrıca bir çok banlanması kadının suçu değil millette ona göre yorum yapsın madem sürekli banlanıyorlar kadının konularını açmasınlar..
Bu aradabanabenigeriver sende sürekli konu açmasan artık yeter yani git az bi temizlik yap çamaşırları bi makineye at az biraz komşularına git yani çok avaresin acaba
Kitapta okuyabilirsin bak :))))
Iyi günler...
Numaranı değiştirmemen hata zaten evlenmeden önce keşke bi yeni numara alaydın....Yani uzamasın diye cevap verdim direk aramış çünkü eşimin yanında arar falan
Ben kendimden emin olduğum için değiştirmedim yanlış şeyler yapmadım öyle bir insan değilim bu kötü bi sürpri malesefNumaranı değiştirmemen hata zaten evlenmeden önce keşke bi yeni numara alaydın....
Bide başlık niye "sürpriz" onuda anlamadım..
Sürprizler genelde çok güzel olur o bakımdan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?