Geri çekilme mi yaniTakvim yöntemi
Takvim yontemi diye bir yontem mi var? Otomatik 14unde ovulasyon gösteriyor takvim. Her kadinda farkli oluyor. Kimisi adetten 1 hafta once. Kimisi bittikten hemen sonra.Takvim yöntemi
Geri çekilme canım galibaTakvim yontemi diye bir yontem mi var? Otomatik 14unde ovulasyon gösteriyor takvim. Her kadinda farkli oluyor. Kimisi adetten 1 hafta once. Kimisi bittikten hemen sonra.
Hayırlı olsun muhtemelen hamilesiniz. Benim 3 hamileliğimde de göğüs uçlarım ağrırdı.Merhaba öncelikle 2 çocugum var adetim 2 gün geçti bugün test yaptim,aninda silik bi cizgi cıktı ben şok,pazartesi kan vericem.Ben şaşkın,ben endişeli.Belirti olarak göğüs ucu acisi vardi sadece
O da korunma yontemi degil.Geri çekilme canım galiba
Adetlerim duzenli olduğu icin tehlikeli günleri hesaplayıp ina göre korunuyorduk bu sefer olmadi sanirimGeri çekilme mi yani
Spiral ile korunuyorum valla kaydımı ettimi korkusu sürekli beni sıkıyor siz nası güveniyorsunuz o yönteme bilemedimAdetlerim duzenli olduğu icin tehlikeli günleri hesaplayıp ina göre korunuyorduk bu sefer olmadi sanirim
Spiral vardi kaydığı için çıkarttım,uzun süredir bu sekilde korunuyordukSpiral ile korunuyorum valla kaydımı ettimi korkusu sürekli beni sıkıyor siz nası güveniyorsunuz o yönteme bilemedimAllahım korusun Herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah istediği zaman nasip etsin inşallah
Kaydığında nasıl belirtileri olduuSpiral vardi kaydığı için çıkarttım,uzun süredir bu sekilde korunuyorduk
Literatüre yeni bir yöntem kazandırdınız. Şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz.Takvim yöntemi
Batma oluyor sanirim.Kaydığında nasıl belirtileri olduu
Hoşgeldin takvim bebekLiteratüre yeni bir yöntem kazandırdınız. Şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz.
Normal dururken mi oturup kalktıkcamı canımBatma oluyor sanirim.
Takvim Reis.Hoşgeldin takvim bebek
Benim kardesim de sprialle kaldi adet donemlerinde ağir kaldirilmicakmis kayma olabilirmis buna dikkat edin. Kiz kardesim bu bilgiden haberdar olmadigi icin bebeginin su dolu küvetini kaldırmıs o sırada kaymis sanirim oturdukça bisey batiyo sanki diyodu. Lavaboda da taharet sırasında hissetmis.Kaydığında nasıl belirtileri olduu
Benim de adetletim düzenli 28 günde birdi. Ama ovulasyon testiyle takip edince gördüm ki 8.11. Günler arası yumurta çatlıyor. Yani adet düzenine bakmıyor o yumurtlama.Adetlerim duzenli olduğu icin tehlikeli günleri hesaplayıp ina göre korunuyorduk bu sefer olmadi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?