Benim kardesim de sprialle kaldi adet donemlerinde ağir kaldirilmicakmis kayma olabilirmis buna dikkat edin. Kiz kardesim bu bilgiden haberdar olmadigi icin bebeginin su dolu küvetini kaldırmıs o sırada kaymis sanirim oturdukça bisey batiyo sanki diyodu. Lavaboda da taharet sırasında hissetmis.
Kaydiginda zaten adetliymis diye tahmin ediyo sprial takilinca kanama çoğaliyormus bazilarinda cok kanamasi oldu ama adet diye onemsemedi. O ay kalmis zaten adet olmayincada mide bulantisindan süphelendi o sekilde anladi.
Kaydiginda zaten adetliymis diye tahmin ediyo sprial takilinca kanama çoğaliyormus bazilarinda cok kanamasi oldu ama adet diye onemsemedi. O ay kalmis zaten adet olmayincada mide bulantisindan süphelendi o sekilde anladi.
Adeti uzun surmemis normal gununde bitmis ama kanama cok olmus sprialden dolayiymis doktor kanama artabilir demis cunku kimine oyle etkileri oluyomus. Muayenede gittiginde doktor sprial zaten vajina girisine kadar inmis nerdeyse demis. Rabbim verince veriyor işte simdi 2 bucuk yasinda misler gibi bi kizi daha var iyikide olmus dedik suprizler daha tatli oluyo
Tercih meselesi, diger yontemler bana alerjik reaksiyonlar gösterdiği icin senelerdir böyleydi, kismet kan tahlili yaptirmadim daha belki de yok ama kaset testte hafif cizgi cikti