sürprizim için fikirlerinizi istiyorum canlarım :)

ayy canım süper olmuş, valla benim yaptığım bu kadar uğraşmalı bile değildi, ben bayıldım, ama önemli olan sevgilinin bayılmasıydı tabii, demek ki sevgilinin olgun bi karakteri var, daha ne çocuksu şeyler var çünkü, bu çocuksu bi hediye değil bana göre çok romantik bi hediye, neyse sen de bundan sonra ona göre süprizler yaparsın. gerçi kutunun içindekileri yerken gık dememiş o ayrı :51:

ayy canım süper olmuş, valla benim yaptığım bu kadar uğraşmalı bile değildi, ben bayıldım, ama önemli olan sevgilinin bayılmasıydı tabii, demek ki sevgilinin olgun bi karakteri var, daha ne çocuksu şeyler var çünkü, bu çocuksu bi hediye değil bana göre çok romantik bi hediye, neyse sen de bundan sonra ona göre süprizler yaparsın. gerçi kutunun içindekileri yerken gık dememiş o ayrı :51:

armutt işteee yapcak bişey yok. artık hediye yok ona o bna yapsın :P

bugün gittim yanına kutuyu verdim resimdekinden dha güzel olmuş resimde hiç bişey anlaşılmıyordu dedi. sonra bende çocuksu mu olmuş dedim. oda sinir oldugumu biliyor tabi çocuksu ama doyurucu olmuş dedi güldü. sen dua et ben bunları yemedim dedim. beğendim çok güzel olmuş dedi ardından ben yandım biz evlendiğimzde sen bütün paraları bunlra harcarsın deyip güldü. yok tutumluyum bilmiyor musun dedim çocuksu diyor ama baktım hepsinide yiyor. bide tesadüfen beğendiklerini almışım öyle kızlar. içimden "bu sürprizleri senin bana yapman gerekiyor" diyordum ama ben ondan sürpriz falan istemiyorum yanımda olsun yeter.

benimkinin de hiç öyle süprizleri yoktur bende şimdilik yanımda olsun yeter diyorum bakalım ilerleyen zamanlarda bu odunluğundan sitem edicekmiyim şuan bile arada ediyorum açıkçası

benimkinin de hiç öyle süprizleri yoktur bende şimdilik yanımda olsun yeter diyorum bakalım ilerleyen zamanlarda bu odunluğundan sitem edicekmiyim şuan bile arada ediyorum açıkçası

hediye konusunda ondan hiç beklentin olmasın canım senın hiç ummadığın zamanda hediye alı dha mutlu olursun :) yapcak bişey yok :D boğazlarına yapışamayız ya hediye hediye diye :)

Back
X