Sürtüme ilişki sonrası kanama

ceyda_saydan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2021
20
-11
1
24
Erkek arkadaşımla sürtüme ve el yardımıyla ilişki yaşıyoruz ama son ilişkimde biraz parmağını soktu ucunu sadece sonra eliyle baya sert oynadı. Eve geldiğimde akıntımla beraber kan geldi ilk defa rastladım.adetime az kaldı bunarada kızlığımın bozulduğunu düşündüm sonran bebek yerleşmesi dendi. Evt sevgilim boşalıyordu ama dışarı elinden bılalıpnhamile kalma bi durum olmaz sonucta elini siliyordu da

Erkek arkadaşımla sürtüme ve el yardımıyla ilişki yaşıyoruz ama son ilişkimde biraz parmağını soktu ucunu sadece sonra eliyle baya sert oynadı. Eve geldiğimde akıntımla beraber kan geldi ilk defa rastladım.adetime az kaldı bunarada kızlığımın bozulduğunu düşündüm sonran bebek yerleşmesi dendi. Evt sevgilim boşalıyordu ama dışarı elinden bılalıpnhamile kalma bi durum olmaz sonucta elini siliyordu da
Ya bu ne allah aşkına kaldırın fotoyu

Terbiyesiz bir şey yapöadım bilgi almak icin burayı kullandım bakmazsınız olur biter..
Oldu paşam senin istediğin yerlere girelim istemediğin yerlere girmeyelim düdük çal bari oraya git buraya gitme diye. Konu herkese açık bakmasaydın diyor. Konuyu açıyorsan hertürlü yoruma açık olacaksın o kadar

Erkek arkadaşımla sürtüme ve el yardımıyla ilişki yaşıyoruz ama son ilişkimde biraz parmağını soktu ucunu sadece sonra eliyle baya sert oynadı. Eve geldiğimde akıntımla beraber kan geldi ilk defa rastladım.adetime az kaldı bunarada kızlığımın bozulduğunu düşündüm sonran bebek yerleşmesi dendi. Evt sevgilim boşalıyordu ama dışarı elinden bılalıpnhamile kalma bi durum olmaz sonucta elini siliyordu d
Adet oluyorsun bu kadar basit. Kızlık zarı bozulmasından hamile kalmaktan korkuyorsan ilişki yaşamayacaksın bu kadar basit. Bu sözüm herkese
Orası öyle ama sürtünme vardı sadece ilk defa da böyle bir şey başıma gelince korktum bundan sınra olmicak zaten☺️

Oldu paşam senin istediğin yerlere girelim istemediğin yerlere girmeyelim düdük çal bari oraya git buraya gitme diye. Konu herkese açık bakmasaydın diyor. Konuyu açıyorsan hertürlü yoruma açık olacaksın o kadar
birde utanmadan yönlendirme yapıyorlar 🤣

Iyyykkk öldüm gız bu ne 🤮 yerleşme kanaması felan değildir o çoğalırsa adettir çoğalmazsa hastaneye gidin. Fotoyu da kaldırın lütfen. İçim kalktı ya. :kusmuk::KK34:

Back
X