- 15 Şubat 2013
- 26.176
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.114
- 798
- Konu Sahibi IntheStarss
Neydi o mitoz bölunme miydi bxbxvxÖyle hamile kalabiliyorsan bence partnere hiç gerek yok, kendi kendine de kalırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neydi o mitoz bölunme miydi bxbxvxÖyle hamile kalabiliyorsan bence partnere hiç gerek yok, kendi kendine de kalırsın![]()
İşte ben de onu sorguluyorum pijamama nasıl ulaştı ıslaklık djslsmdlkıyafet varsa sıkıntı yok o zaman kıyafeti delip gidemez yaa![]()
Su mu döküldü acabaİşte ben de onu sorguluyorum pijamama nasıl ulaştı ıslaklık djslsmdl
Mitoz bölünüp kendimden bi tane daha yaoacam sjşasmaşsmslNeydi o mitoz bölunme miydi bxbxvx
Evde yağmur yağmış olabilir miSu mu döküldü acaba![]()
Öyle olursa kiyafet üzerinden ilk hamile kalan olarak tarihe gecersin canım.Böyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Aynen balımNeydi o mitoz bölunme miydi bxbxvx
Ya nedennn ben mi fazla kuruyorum iç çamaşırım da ıslanmışsa mesela bastırıyodu sonuçta o ıslaklıktan bir şeyler olur mu diye düşünüyorum ne biliyimSoru ciddiye alınacak gibi değil çünkü
Yok ikinci bir tane buldum öyle bi elemanÖyle olursa kiyafet üzerinden ilk hamile kalan olarak tarihe gecersin canım.
Siz bu forumu hiç mı okumuyorsunuz defalarca olmaz dedik hamile kalınmaz dedik bi bakın araştırın yahuBöyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Dnsşdmsşdmdş benim güç şaka mı?!Öyle hamile kalabiliyorsan bence partnere hiç gerek yok, kendi kendine de kalırsın![]()
Cidden araştırdım da bir rahat edemiyorum ya olası hamilelik senaryoları kuruyorumSiz bu forumu hiç mı okumuyorsunuz defalarca olmaz dedik hamile kalınmaz dedik bi bakın araştırın yahu
Kimmiş oYok ikinci bir tane buldum öyle bi eleman
Senin canın sıkılıyor gibi geldi banaDnsşdmsşdmdş benim güç şaka mı?!
Kendi kıyafetini deldiii geçti nasıl ıslandı benim pijamaYa Allah aşkına, bu kaçıncı çağ kaçıncı yüzyıl olursa olsun böyle şeylere saygı duymicam. Korkuyorsanız yapmayın.
Binlerce kadın bebek sahibi olmak için ne çabalar harcıyor bunun gibilerde gelmiş, erkek arkadaşımla sürtündük falan hamile kalır mıyım diyor. Her şeyi biliyorsunuz biraz kendinizi geliştirin. Sperm o kadar güçlü, kıyafetleri delip geçecek bir hücre değil. Dışarıyla temas ettiği bir kaç dakika da ölür vajinaya girmemiş sonuçta!
Çok emin olmak istiyorsanız bir test yaparsınız baktınız hamilesiniz gidersiniz aldırırsınız yada doğurusunuz.Cidden araştırdım da bir rahat edemiyorum ya olası hamilelik senaryoları kuruyorum
Djsşdmsl kim bilmiyorum da literatürde varmış böyle bi bilgi geldiKimmiş o
Yok şakacı kişiliğim ortaya çıkıverdi djsldk cidden aşırı gerginim şuannnnnn bana inanmıyosunuz kadınlarkulübü seni severdim niye böyle olduSenin canın sıkılıyor gibi geldi banageyik kısmına konu aç bari de orda kaynat
![]()
Alllaaaah şu yorum panik atak geçirttiÇok emin olmak istiyorsanız bir test yaparsınız baktınız hamilesiniz gidersiniz aldırırsınız yada doğurusunuz.
Her ay senin gibi kaç kadın burda konu açıyor biliyormusun hepside ayni soruyu soruyor ama hic biri de hamile değil.Djsşdmsl kim bilmiyorum da literatürde varmış böyle bi bilgi geldi