Gebe kaldığımda lekelenme ile öğrenmiştim. Ama bunca zamandır tutturamadım, parmağındaki üç tane spermle hamile kalırsa fena bozulurumOoo adet gününden 13 gün sonra aşağı yukarı yumurtlamaya denk geliyor. %90 hamile kalabilirsin
Yaa hamile miyimŞurda yerimi alayım
Getirin küremi bakayımYaa hamile miyim
Zevk suyundan hamile kalınabileceği yazıyorGebe kaldığımda lekelenme ile öğrenmiştim. Ama bunca zamandır tutturamadım, parmağındaki üç tane spermle hamile kalırsa fena bozulurum
Evet olabilirZevk suyundan hamile kalınabileceği yazıyor
Şey ara sıra adetimden önce de oluyordu hatta adet olacağım zannettim ama ondan sonra hiç bir şey gelmedi rengi bı ipucu verir miGebe kaldığımda lekelenme ile öğrenmiştim. Ama bunca zamandır tutturamadım, parmağındaki üç tane spermle hamile kalırsa fena bozulurum
Biz bence yanlış yapmışız bi şeyleriGebe kaldığımda lekelenme ile öğrenmiştim. Ama bunca zamandır tutturamadım, parmağındaki üç tane spermle hamile kalırsa fena bozulurum
Test yaparsan gayet net cevaplar edinirsin, böylelikle ipuçlarına gerek kalmazŞey ara sıra adetimden önce de oluyordu hatta adet olacağım zannettim ama ondan sonra hiç bir şey gelmedi rengi bı ipucu verir mi
Yok bundan sonra olmaz yapamam artık kaç gündür uyku uyuyamıyorumTabikide risk var, ella icip hormonlari alt ust edeceginize adam akıllı korunup cinselliği yaşayın sizde.
Kan testi yaptıramam babam hakkımdaki her şeye ulaşabiliyorTest yaparsan gayet net cevaplar edinirsin, böylelikle ipuçlarına gerek kalmaz
Hassas olanlar verirKan testi yaptıramam babam hakkımdaki her şeye ulaşabiliyoridrar testi iyi sonuç verir mi?
Yok bundan sonra olmaz yapamam artık kaç gündür uyku uyuyamıyoruma
Önerebileceğiniz bir tane var mıHassas olanlar verir
Her eczanede farklı marka olur. Sen ultra erken gebelik testi de verirlerÖnerebileceğiniz bir tane var mı
Erken gebelik mi almalıyım yani bı de şey özel klinikte kan testi yaptırsam e nabizima işler miHer eczanede farklı marka olur. Sen ultra erken gebelik testi de verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?