Aile Planlaması Sürtünme ile boşalmada hamile kalınır mı?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

TRask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
20
21
1
26
Merhaba ablalarım.Ben sevgilimle adet günümden 13 gün sonra sürtünme yoluyla beraber oldum.Sevgilim boşalirken geri çekildi ama bir kısmı elime geldi benim elim de o geri çekildiği için vajenime temas etti hemen yıkadım 40 saat sonra Ella kullandım.28 Mart'ta adet olmam lazımdı.21 inde tuvalete gittiğimde bir iki damla kan geldi regl oldum zannettim ama ondan sonra kesildi.2-3 gün sonra pedimde açık pembe lekelenmeler gördüm.Sizce hamile kalmış mıyımdır?Çok korkuyorum ya test sonucu pozitif çıkarsa Ne olur yardımcı olun

Gebe kaldığımda lekelenme ile öğrenmiştim. Ama bunca zamandır tutturamadım, parmağındaki üç tane spermle hamile kalırsa fena bozulurum
Şey ara sıra adetimden önce de oluyordu hatta adet olacağım zannettim ama ondan sonra hiç bir şey gelmedi rengi bı ipucu verir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…