Teşekkür ederim adetim 14 gün gecikti çok korkuyorumErken gebelik testi alin biraz pahalı ama işinizi görür
Evet görünür tahlil sonucu e nabızdaErken gebelik mi almalıyım yani bı de şey özel klinikte kan testi yaptırsam e nabizima işler mi
Evet farkındayım ne kadar yanlış bir şey yaptığımın ama çevremde danışabileceğim kimsem yok sizlerden sadece ufak bir çözüm önerisi destek bekledimHey allahım diyorum bende
Kardeşim biz ne yapabiliriz test yaptır içinde dert iseEvet farkındayım ne kadar yanlış bir şey yaptığımın ama çevremde danışabileceğim kimsem yok sizlerden sadece ufak bir çözüm önerisi destek bekledim
5 dklık heves için şu düştüğün kaygı be strese değer mi be kızım
İnşallah değilsindir
Resit de mi değilsinYok abla çok pişmanım inşallah değilimdir yani en azından şu anlık
Yooook hayır evlenmek için daha fazla şey yapmak için anlaştık benim için en büyük mesele babamı ikna edebilmek...Resit de mi değilsin
En azından şu anlık derken hamile olmadığını öğrenip rahatladigin anda kaldigin yerden sürtünmeye devam yani
ReşitimYooook hayır evlenmek için daha fazla şey yapmak için anlaştık benim için en büyük mesele babamı ikna edebilmek...
Yok aileme nasıl söylerim bilmiyoruuum çok korkuyorum sizce hamilemiyimdirHamile iseniz ne yapacaksınız planınız nedir?
Bence hamilesiniz 28 subat ise son adet 6 haftalık oluyor biraz daha oyalanırsanız cinsiyetini de öğrenirsiniz doktora gittiğinizdeYok aileme nasıl söylerim bilmiyoruuum çok korkuyorum sizce hamilemiyimdir
Sürtünme yoluyla olduysa, birleşme olmadıysa yani hamile kalamazsinMerhaba ablalarım.Ben sevgilimle adet günümden 13 gün sonra sürtünme yoluyla beraber oldum.Sevgilim boşalirken geri çekildi ama bir kısmı elime geldi benim elim de o geri çekildiği için vajenime temas etti hemen yıkadım 40 saat sonra Ella kullandım .28 Mart'ta adet olmam lazımdı.21 inde tuvalete gittiğimde bir iki damla kan geldi regl oldum zannettim ama ondan sonra kesildi.2-3 gün sonra pedimde açık pembe lekelenmeler gördüm.Sizce hamile kalmış mıyımdır?Çok korkuyorum ya test sonucu pozitif çıkarsa Ne olur yardımcı olun
Kanda varsa daha erken anlarsın. Benim oturduğum yerde sağlık ocağı e nabıza işlemiyor ama orada nasıl bilmemErken gebelik mi almalıyım yani bı de şey özel klinikte kan testi yaptırsam e nabizima işler mi
Yumurtlama dönemim olması ve zevk suyu ile de hamile kalinabildiğini öğrendiğim için çok endişeliyim ama yeter idrar testi yapmaya çalışacağım.Bu kanama ve lekelenme sizce ilacın yan etkisi miSürtünme yoluyla olduysa, birleşme olmadıysa yani hamile kalamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?