Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zevk suyu ile genelde çoklu gebelik oluyorSürtünme ile cinsel birleşme olmadan zevk suyuyla hamile.olan var mı
Gerçekten miZevk suyu ile genelde çoklu gebelik oluyor
Anlamadım ama tamBurda mi herkes sürtünerek hamile kaldı ki zaten öyle oluyor birleşmek sevişmek için
Ben seni bu konuların uzmanı var ona bağlayımAnlamadım ama tam
Gerçekten mi
Ben Beşiz oluyor diye biliyorumZevk suyu ile genelde çoklu gebelik oluyor
Oldum ama korkuyorum yine öyle ufak benzer bir şey yaşadıkBak bu konuda bir ay önce sürtünmüşüm demişsin. O zamandan beri adet olmadın mı?
O 3-5 sperm kraliyet spermlerinden gelme ayrimcilik varSpermler ağlıyordu, hani bizim yumurtaya ulaşmamız için engel vardı zevk suyundaki 3-5 sperm nasıl birleşme olmadan yumurtayı döllüyor diyordu.
Bu kadar korkarken nasıl korunmadan sevişiyorsun ki? Korktuğunu partnerine söyle prezervatif kullansın.Oldum ama korkuyorum yine öyle ufak benzer bir şey yaşadık
Şeytan vesvese veriyor işte lütfen anlayış gösterin ama değilimdir demi lütfenBu kadar korkarken nasıl korunmadan sevişiyorsun ki? Korktuğunu partnerine söyle prezervatif kullansın.
Ah ah hep yazıyorum korunun madem korkunuz var bu işlere niye giriyorsunuzBak bu konuda bir ay önce sürtünmüşüm demişsin. O zamandan beri adet olmadın mı?
Bak zevk suyundan bile hamile kalabilirsin. Şu anda günün geçmeden bilemezsin hamile olup olmadığını. Eğer günün geçti adet olmadıysan kan testi yapmalısınŞeytan vesvese veriyor işte lütfen anlayış gösterin ama değilimdir demi lütfen
Ah ah hep yazıyorum korunun madem korkunuz var bu işlere niye giriyorsunuz
Adetime 12 gün var dahaBak zevk suyundan bile hamile kalabilirsin. Şu anda günün geçmeden bilemezsin hamile olup olmadığını. Eğer günün geçti adet olmadıysan kan testi yapmalısın
Kaç yaşındasınAdetime 12 gün var daha
O zamana kadar şüphe içinde kalacaksın başka yapacak bir şeyin yokAdetime 12 gün var daha