Sürtünme ile cinsel birleşme olmadan hamile olan var mı

Sürtünme ile cinsel birleşme olmadan zevk suyuyla hamile.olan var mı
Arkadaşım Pare de söylemiş. Ben iki defa sürtünerek hamile kaldım o yüzden uzman sayılırım bu konuda. Artık korkuyorum sürtünmeye. Ama bazı şeyleri keşfettim üstünde kot olunca bir şey olmuyor ama mesela taytla hamile kalmıştım. Çıplak olunca araya şu eski fotokopi kagitlarindan koyuyorum o engelliyor.
Başka bilmek istediğiniz şey varsa sorun. Siz hamile kaldınız mı?

Bide şeytan vesvesesi olucak ama 🤣🤣🤣
Bütünün bir parçası :KK70:
Sürtünmede vesvese sperme veriliyor aslında. Şimdi seytan spermin kulağına fısıldıyor bak git bul şu yumurtayı, senin o, kavuşmanıza kimse engel olamaz falan diyor genelde. Sonuç, 2 defa hamile kaldım işte sürtünerek. Mecbur doğurdum da. Ama saklıyorum herkesten. Okul yaşları gelince ne yapacağım bilmiyorum. Annem babam bazen odana çok yemek götürüyorsun kilo alacaksın diyorlar ama yıllardır böyle ne yapalım. İkinci hamilelikten sonra fotokopi kağıdım da bitince bir daha sürtünmedim ama bu aralar yine canım çekiyor gibi, bi sürtcem ufaktan umarım bu küçük kaçamaktan da hamile kalmam, öyle olursa çok üzülürüm odamda yer kalmayacak. :(

Sürtünmede vesvese sperme veriliyor aslında. Şimdi seytan spermin kulağına fısıldıyor bak git bul şu yumurtayı, senin o, kavuşmanıza kimse engel olamaz falan diyor genelde. Sonuç, 2 defa hamile kaldım işte sürtünerek. Mecbur doğurdum da. Ama saklıyorum herkesten. Okul yaşları gelince ne yapacağım bilmiyorum. Annem babam bazen odana çok yemek götürüyorsun kilo alacaksın diyorlar ama yıllardır böyle ne yapalım. İkinci hamilelikten sonra fotokopi kağıdım da bitince bir daha sürtünmedim ama bu aralar yine canım çekiyor gibi, bi sürtcem ufaktan umarım bu küçük kaçamaktan da hamile kalmam, öyle olursa çok üzülürüm odamda yer kalmayacak. :KK43:

Ben boşuna demiyorum.bilgili insan tecrübeli insan başka olur boşa hoca olmadınız
Azmi uye sizden dersler almadı
Kimler geldi kimler gecti bak aklıma mor iç çamaşırlı dantelli kız geldi
Hatta sürtünüp üstüne beş ay regli olup hamile olanlar bile oldu

Aman hocam güzel hocam
Dikkatli sevişin yada sürtünmeyim birleşin o korunma yöntemini deneyin

Gerçi size akıl vermek mi hocam asla

Kendimi kedicikler gibi hissediyorum hocam :KK200::KK68::confused:

Ben boşuna demiyorum.bilgili insan tecrübeli insan başka olur boşa hoca olmadınız
Azmi uye sizden dersler almadı
Kimler geldi kimler gecti bak aklıma mor iç çamaşırlı dantelli kız geldi
Hatta sürtünüp üstüne beş ay regli olup hamile olanlar bile oldu

Aman hocam güzel hocam
Dikkatli sevişin yada sürtünmeyim birleşin o korunma yöntemini deneyin

Gerçi size akıl vermek mi hocam asla

Kendimi kedicikler gibi hissediyorum hocam :KK200::KK68::confused:
Üfüre biliyor muyum? Üfürüğüm de kuvvetli mi yani? Ona göre şeyetcem de bu sürtünme işini.

Back
X