Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yanlış bölüme gidiyorsunuz. P ile başlayan klinikleri ziyaret etme vaktiniz gelmiş bence.Ultrasonda biseu çıkmadı ama bu sabah alt karin bolgemden vajinaya kısa bi çizgi kahverengi belli belirsiz bi çizgi var sizce nedendir 3 ay boyunca 8 tane gebelik testi bi kan testi 2 defa da Ultrasona girdim bisey çıkmadı sizce bu çizgi neden
Nörolojiye git MR gir..Baksınlar bakalım kafa bölgesine ..orada olmasi gereken birşey var.Ultrasonda biseu çıkmadı ama bu sabah alt karin bolgemden vajinaya kısa bi çizgi kahverengi belli belirsiz bi çizgi var sizce nedendir 3 ay boyunca 8 tane gebelik testi bi kan testi 2 defa da Ultrasona girdim bisey çıkmadı sizce bu çizgi neden
ya gercekten ciddi misin bu soruda ?Ultrasonda biseu çıkmadı ama bu sabah alt karin bolgemden vajinaya kısa bi çizgi kahverengi belli belirsiz bi çizgi var sizce nedendir 3 ay boyunca 8 tane gebelik testi bi kan testi 2 defa da Ultrasona girdim bisey çıkmadı sizce bu çizgi neden
Sezeryan yapmışlar sana haberin yok, o çizgi sezeryan iziya gercekten ciddi misin bu soruda ?
Tamamen psklojik.. 3 aylik bebek illaki gorunurdu ultrasondaUltrasonda biseu çıkmadı ama bu sabah alt karin bolgemden vajinaya kısa bi çizgi kahverengi belli belirsiz bi çizgi var sizce nedendir 3 ay boyunca 8 tane gebelik testi bi kan testi 2 defa da Ultrasona girdim bisey çıkmadı sizce bu çizgi neden
allah analı babalı büyütsün ne diyimSezeryan yapmışlar sana haberin yok, o çizgi sezeryan izi![]()
Ben bile hahahhahCinsiyeti belli olmadı mı
Siz hamilesiniz başka türlüsü mümkün değil,burada herkes sürtünerek hamile kaldı
Hatta geçen doğum yapan arkadaşımız bı gecede iki kez surtunmus ikiz doğurdu![]()
Aman parem dikkat etBen bile hahahhaho derece yani
kız sen kaç konu açmışsın anamm kafayı yemiş bu. hamilesin hala anlamadın mı. detaylı ultrasona girUltrasonda biseu çıkmadı ama bu sabah alt karin bolgemden vajinaya kısa bi çizgi kahverengi belli belirsiz bi çizgi var sizce nedendir 3 ay boyunca 8 tane gebelik testi bi kan testi 2 defa da Ultrasona girdim bisey çıkmadı sizce bu çizgi neden