Hamile nasıl kalınır biliyorum herhalde. Sadece gerildim ve rahatlamak için başından böyle bişey geçen varsa okumak istedim.başından böyle bir şey geçen muhakkak vardır, vallahi burada sürtünen sürtünene.
okb varmış ne diyem... tarlusali biliyorsunuz ama nasıl hamile kalınır bilmiyorsunuz, ne diyem allaseniz?
yani hamile kalmak için yumurtayı dolleyecek bir sperme ihtiyaç olduğunu biliyorsunuz?Hamile nasıl kalınır biliyorum herhalde. Sadece gerildim ve rahatlamak için başından böyle bişey geçen varsa okumak istedim.
Değilsin rahat ol korkuyosan bir daha yapmaGeçen ay adet olduktan 2 3 gün sonra nişanlımla sürtünme ile ilişki yaşadık birliktelik olmadı yani ama çıplaktık ikimizde boşalma vajina üzerine olmadı ama yine de korktum bir de okb tanım var yani bir şeyi kafama inanılmaz takıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Adetim 4 gün gecikti stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum tarlusal da kullanmaya başladım. Başından böyle bir olay geçen varsa beni bilgilendirebilir mi?
Geçen ay adet olduktan 2 3 gün sonra nişanlımla sürtünme ile ilişki yaşadık birliktelik olmadı yani ama çıplaktık ikimizde boşalma vajina üzerine olmadı ama yine de korktum bir de okb tanım var yani bir şeyi kafama inanılmaz takıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Adetim 4 gün gecikti stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum tarlusal da kullanmaya başladım. Başından böyle bir olay geçen varsa beni bilgilendirebilir mi?
Bakın internette okuduğumda meninin dış ortamda canlı kalabildiğini ve bu şekildw hamile kalınabileceğini okuyorum. Anlamadığınız şey bu sanırım. Gerildim ve başından geçen birisi varsa anlatmasını istedim. Başınızdan geçmemiş anladığım kadarıyla. O zaman bu konuda yorum yapmayın :)yani hamile kalmak için yumurtayı dolleyecek bir sperme ihtiyaç olduğunu biliyorsunuz?
Evet yarın gidip alacağım haklısınız ama evdeki testler be kadar sonuç veriyorTarlusol almaya gitmisken hamilelik testi de alsaydın gecenin bu saatinde kafanın içinde yüz bin kötü ihtimalle evde oturmaktan daha iyi olurdu
Bunca gün geçmiş. Tam olarak verir sonucunu merak etmeEvet yarın gidip alacağım haklısınız ama evdeki testler be kadar sonuç veriyor
TeşekkürlerBunca gün geçmiş. Tam olarak verir sonucunu merak etme
Ya vajinama gelip gelmediğinden emin değilim ama gelmediğini düşünüyorum ama gelse de kalma ihtimalim yoktur değil miKalırsın tabi(!) hele ki vajina üzerine boşalmadıysa birliktelik de olmadıysa kesin kalırsın. Te allam ya.
Olmaz mı orda kalır oraya yerlesir al sana bebekYa vajinama gelip gelmediğinden emin değilim ama gelmediğini düşünüyorum ama gelse de kalma ihtimalim yoktur değil mi
evet spermler dış ortamda canlı kalabiliyor, bir kaç saniye kadar. velev ki bir kaç saat kalsın, siz meniyi 1 saat sonra olduğu yerden alıp içinize enjekte mi ettiniz? ay internet devri kapansin, ansiklopediler geri dönsün, kimin ne okuduğu belli değil bu sebeple.Bakın internette okuduğumda meninin dış ortamda canlı kalabildiğini ve bu şekildw hamile kalınabileceğini okuyorum. Anlamadığınız şey bu sanırım. Gerildim ve başından geçen birisi varsa anlatmasını istedim. Başınızdan geçmemiş anladığım kadarıyla. O zaman bu konuda yorum yapmayın :)
Manolya diye biri varmış. Sürtünmüş sürtünmüş hamile kalmış. Sürtünerek hamile kalan ikinci kadın sen olmuş musundur bilemeyiz.Geçen ay adet olduktan 2 3 gün sonra nişanlımla sürtünme ile ilişki yaşadık birliktelik olmadı yani ama çıplaktık ikimizde boşalma vajina üzerine olmadı ama yine de korktum bir de okb tanım var yani bir şeyi kafama inanılmaz takıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Adetim 4 gün gecikti stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum tarlusal da kullanmaya başladım. Başından böyle bir olay geçen varsa beni bilgilendirebilir mi?
Aman yarabbim ondan ben çok çektim ya hemde neler neler bak o aklıma gelmemiştiManolya diye biri varmış. Sürtünmüş sürtünmüş hamile kalmış. Sürtünerek hamile kalan ikinci kadın sen olmuş musundur bilemeyiz.
kendisi böyle bir şey yaşayanlarla konuşmak rahatlamak istemiş. hepsi adet gecikince üye olup, adet olunca bir daha siteye uğramıyor. mecbur biz dertlesicez :'PBurada kıvılcım çıkartan sizin gibi niceleri var .
Sırf değdi diye ertesi gün hapı alan mi dersiniz , aylarca kan verip adet olup hamile olduğuna inanan mi dersiniz , karnım şişti ulturasona girdim yanilirmi diye aglayani mi dersiniz Varda var .
Bir Ortak noktaniz daha var HAMİLE DEĞİLSİNİZ .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?