Lütfen fake hesap olmuş olBende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Vallahi değilim neden kiLütfen fake hesap olmuş ol
Yaptırdım 3 ay sonraTest yaptırın
Adet olup hamile olanlar varmış ondsn korktumHem adet olmuşsunuz hem test yaptirmissiniz tam birleşmede olmamışe ozaman gebe olmanız imkansız takıntı edecekseniz neden birşeyler yaparsınız ki kendinize eziyet ediyorsunuz .
Hayır canım nasıl imkansız biz de bu şekilde hamile kalıp 5 ay sonra ogrenmedik mi hamielligi hele 1.20 değer %100 hamileligin göstergesiHem adet olmuşsunuz hem test yaptirmissiniz tam birleşmede olmamışe ozaman gebe olmanız imkansız takıntı edecekseniz neden birşeyler yaparsınız ki kendinize eziyet ediyorsunuz .
Oysa ki dalga geçilecek birşey yoktuHayır canım nasıl imkansız biz de bu şekilde hamile kalıp 5 ay sonra ogrenmedik mi hamielligi hele 1.20 değer %100 hamileligin göstergesi
Ayy seni unuttun balım ya az daha doğuma doğru öğrenecektin kusura bakmaHayır canım nasıl imkansız biz de bu şekilde hamile kalıp 5 ay sonra ogrenmedik mi hamielligi hele 1.20 değer %100 hamileligin göstergesi
Bunun örnekleri var evet benim annem kardeşimi 4. Ay da öğrenmiş ama bunun bir sebebi var çift rahim .Adet olup hamile olanlar varmış ondsn korktum
Sabırla bekleyin lütfen 6 ay sonra doğum olmazsa bilin ki hamile değilsinizBende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Hayır canım nasıl imkansız biz de bu şekilde hamile kalıp 5 ay sonra ogrenmedik mi hamielligi hele 1.20 değer %100 hamileligin göstergesi
Resmen siz şakasınız ya size de eğlence çıkıyor, ki umarım yakınınız başına gelmez umarımSabırla bekleyin lütfen 6 ay sonra doğum olmazsa bilin ki hamile değilsiniz
Yakınımda olmadığına göre sıkıntı yokResmen siz şakasınız ya size de eğlence çıkıyor, ki umarım yakınınız başına gelmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?