Ama haklısınızGerçekten boşuna kendine zulüm ediyorsun hamile değilsin
Evet 3 ayda 1 kan testi, bunun yanında 3 ayda 1 zeka testiTest negatif çıksa bilemi
kocama dicem bi da donunu çıkarırsa dövecem
doğru zavallı kukum bu işi beceremiyorGönlün olsa duramazdın kukudur o kuku
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
naylon taksan olmazdı işte cahıl senisürtüşmek önemli.her seferinde diyom kimse beni dinlemiyo 2 çocuğumda sürtünerek oldu.
Hatta ikinci kızımda korusun diye çorap geçirdiydik bak oldu şıppadanak
kurabiyeeemmmm ahahahhaAa burada varmış ee cevaplar gelmiş yine niye konu açtınız. Neyse diğer konunuza yazdığım gibi alışverişe başlayın bir an önce
Şu sıralar indirimde var alırsınız bol bol
Yani ilişkiden 3 ay sonra Testte negatif olup sonra pozitife dönmez demeyin
Sperm gücü bu. İçeride seneler boyunca yaşıyor onlar. Canları ne zaman isterse de yumurtayı yakalayıp gebe bırakıyor
Al işte öğren öğretdoğru zavallı kukum bu işi beceremiyor
Yav yok çocuk olsun diye pamıklı çorap taktıknaylon taksan olmazdı işte cahıl seni
kurabiyeeemmmm ahahahha
Diğer konusunda da yazdım babasına da söyle başka yere sürtünüp durmasın diyenaylon taksan olmazdı işte cahıl seni
kurabiyeeemmmm ahahahha
Bu yoruma fena kahkaha attım.Her 3 ayda yenilenmesi gerekiyor testin
Allah senin iyiliğini versin ..Yani 9 aya kadar her 3 ayda 1 tekrar kan verip beta hcg ye baktirman gerek, birde 3 ayda 1 zeka testi gerekli.
al işte pamuklu çorap süzgeç görevi görmüştür pıt pıt delip geçmişlerYav yok çocuk olsun diye pamıklı çorap taktık
Markasi var mi corabin hepsi olur musürtüşmek önemli.her seferinde diyom kimse beni dinlemiyo 2 çocuğumda sürtünerek oldu.
Hatta ikinci kızımda korusun diye çorap geçirdiydik bak oldu şıppadanak
Yav tamam amaç oal işte pamuklu çorap süzgeç görevi görmüştür pıt pıt delip geçmişler
Pamıklı olsun yeterMarkasi var mi corabin hepsi olur mu
Tamm tskr ..Pamıklı olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?