- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.047
- 598
Yazarım. Bıktım artık senin konularını görmekten. Son mesajlarının hepsi aynı. İnsanlar sana yok dedikçe hala gidip aynı soruyu soruyorsun. Sıkıntılı mısın kardeşim?Eğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok!!
Ben o olayı 21 ağustosta yaşadım 23 Kasımda test verdimBunun örnekleri var evet benim annem kardeşimi 4. Ay da öğrenmiş ama bunun bir sebebi var çift rahim .
O yüzden bu tarz birşey yoksa herkes gibi hamile kalinca gecikme yaşarsınız diyelim kanamaniz oldu genede kan testinde belli olur gebe olsanız
Hayat neyi getireceğini ne yaşayacağını bilemezsiniz bende yapmam dediğim şeydiYakınımda olmadığına göre sıkıntı yok
Hayırlı olsun
Gerçekten boşuna kendine zulüm ediyorsun hamile değilsinBen o olayı 21 ağustosta yaşadım 23 Kasımda test verdim
Rahat ol canısı kesinllikle gebe değilsinVallahi değilim neden ki
Her 3 ayda yenilenmesi gerekiyor testinYaptırdım 3 ay sonra
Sizinle neden dalga geçeyim? Neden sıkıntı etmesem sizlere gelip danışayım neden?Yazarım. Bıktım artık senin konularını görmekten. Son mesajlarının hepsi aynı. İnsanlar sana yok dedikçe hala gidip aynı soruyu soruyorsun. Sıkıntılı mısın kardeşim?
Sinirimi bozuyorsun ciddi anlamda. Bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum artık.
Mune bu üye her gün aynı konuları açıyor.
Bunu hayat getirmiyo canım kukunun ataşına yanıyonHayat neyi getireceğini ne yaşayacağını bilemezsiniz bende yapmam dediğim şeydi
Hayır anlamıyorum hamile olsa sanki 5 aylık çocuğu aldırabilecek. Töbe töbeGerçekten boşuna kendine zulüm ediyorsun hamile değilsin
ama sen insanlarla dalga geçiyonEğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok!!
NasilHer 3 ayda yenilenmesi gerekiyor testin
gönlüm ataşlara yandı gidiyorrrrrBunu hayat getirmiyo canım kukunun ataşına yanıyon
Yav öğrenin işte çocuk böyle yapılıyo bunlar size hep örnek işteama sen insanlarla dalga geçiyonburaya yazıncaya kadar git internetten araştır çocuk nasıl oluyomuş d,iye !
Yani 9 aya kadar her 3 ayda 1 tekrar kan verip beta hcg ye baktirman gerek, birde 3 ayda 1 zeka testi gerekli.
Gönlün olsa duramazdın kukudur o kukugönlüm ataşlara yandı gidiyorrrrr
kocama dicem bi da donunu çıkarırsa dövecemYav öğrenin işte çocuk böyle yapılıyo bunlar size hep örnek işte
Test negatif çıksa bilemiYani 9 aya kadar her 3 ayda 1 tekrar kan verip beta hcg ye baktirman gerek
Dalga geçiyorsunSizinle neden dalga geçeyim? Neden sıkıntı etmesem sizlere gelip danışayım neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?