Sürtünmeyle kızlık bozulur mu

Ebrulililili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
52
44
3
Erkek arkadaşımla üzerimizde giysilerimiz varken sürtünme yoluyla bsiler yasiyoduk. Bu birkaç kere oldu. Sürtünme esnasında acıyodu çok bastırdığı için. Adet dönemim bitmek üzereydi kesilmişti nerdeyse ama sürtünmeden sonra tuvalete gittim açık renkli pembemsi bi kan gördüm baya da geldi daha sonra da kahverengi pihti kan geldi acaba bu adet kanı mı yoksa kızlığım bozulmuş mudur?

Siz ilişkinin nasıl bişey olduğunu ve nasıl yapıldığını bildiğinize emin misiniz?

Ani gelişen bi şey oldu hadi kıyafetle olsun demedik.
Zaten konumuz da zevk değil şuan deneyimisizim cahilim bu konuda
Bak canım eğer ki fake değilsen böyle şeylerden uzak dur madem kızlık zarını bu kadar kafana takiyosun dikkatli ol kendini eşine sakla

Ciddi düşünüyoruz deme erkek milletine asla güven olmaz benim nikâhım düğünden 20 gün önce oldu yinede kendime yaklastirmadim düğün olana kadar dünyanın binbir türlü hali var

Resmi nikah, saçma sapan çalgı çengiden daha önemli sanki.

Kesin kanar diyemem. Bazı insanda o zar zayıf olur ve kanamaz bir daha. Sizin kesin zar mı omda meçhul. Açık pembe olması düşündürücü sadece.
Yani herkesinki bir olmuyorki bazısı var hiç ilişki yasamamasina rağmen yine de kanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…