- 25 Aralık 2019
- 52
- 44
- 3
- Konu Sahibi Ebrulililili
-
Sürtünmeyle bozulmaz ama yaptığınız şekle bağlı
Siz ilişkinin nasıl bişey olduğunu ve nasıl yapıldığını bildiğinize emin misiniz?Erkek arkadaşımla üzerimizde giysilerimiz varken sürtünme yoluyla bsiler yasiyoduk. Bu birkaç kere oldu. Sürtünme esnasında acıyodu çok bastırdığı için. Adet dönemim bitmek üzereydi kesilmişti nerdeyse ama sürtünmeden sonra tuvalete gittim açık renkli pembemsi bi kan gördüm baya da geldi daha sonra da kahverengi pihti kan geldi acaba bu adet kanı mı yoksa kızlığım bozulmuş mudur?
Bilmediğim için buralardayim zaten ilk deneyimlerim bunlarSiz ilişkinin nasıl bişey olduğunu ve nasıl yapıldığını bildiğinize emin misiniz?
Yani gerçek bir ilişkide yine kanar mı? Ilk kez yaşıyorum böyle bsiSürtünmeyle olabiliyor aşırı baskıdan dolayı. Kan geliyor yani zedeliyorsun. Tamamen açılmıyor zar. İlişkide yine kan geliyor.
Eğer iç tarafa her hangi bir baskı uygulamadıysa buna eminsen bisi olmamıştırBen yatar pozisyondaydım bacaklarimin arasındaydı
Şu üzerinde kıyafet varken birde sürtünme yoluyla ne zevk alıyosun sorabilirmiyim
Umarım olmamıştır cevap için teşekkür ederimEğer iç tarafa her hangi bir baskı uygulamadıysa buna eminsen bisi olmamıştır
Bak canım eğer ki fake değilsen böyle şeylerden uzak dur madem kızlık zarını bu kadar kafana takiyosun dikkatli ol kendini eşine saklaAni gelişen bi şey oldu hadi kıyafetle olsun demedik.
Zaten konumuz da zevk değil şuan deneyimisizim cahilim bu konuda
Bak canım eğer ki fake değilsen böyle şeylerden uzak dur madem kızlık zarını bu kadar kafana takiyosun dikkatli ol kendini eşine sakla
Ciddi düşünüyoruz deme erkek milletine asla güven olmaz benim nikâhım düğünden 20 gün önce oldu yinede kendime yaklastirmadim düğün olana kadar dünyanın binbir türlü hali varCiddi düşünüyoruz
Y
Yani gerçek bir ilişkide yine kanar mı? Ilk kez yaşıyorum böyle bsi
Ciddi düşünüyoruz deme erkek milletine asla güven olmaz benim nikâhım düğünden 20 gün önce oldu yinede kendime yaklastirmadim düğün olana kadar dünyanın binbir türlü hali var
Yani herkesinki bir olmuyorki bazısı var hiç ilişki yasamamasina rağmen yine de kanamıyorKesin kanar diyemem. Bazı insanda o zar zayıf olur ve kanamaz bir daha. Sizin kesin zar mı omda meçhul. Açık pembe olması düşündürücü sadece.
Herkesin görüşü örf adeti farklıdır tabi ki bisey diyememResmi nikah, saçma sapan çalgı çengiden daha önemli sanki.
Ben de akıntı ve regl birbirine mi karıştıra rengi açıldı diye düşünüyorum böyle bi sey olursa tabiKesin kanar diyemem. Bazı insanda o zar zayıf olur ve kanamaz bir daha. Sizin kesin zar mı omda meçhul. Açık pembe olması düşündürücü sadece.
Ben de akıntı ve regl birbirine mi karıştıra rengi açıldı diye düşünüyorum böyle bi sey olursa tabiKesin kanar diyemem. Bazı insanda o zar zayıf olur ve kanamaz bir daha. Sizin kesin zar mı omda meçhul. Açık pembe olması düşündürücü sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?