- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Ebrulililili
Yani herkesinki bir olmuyorki bazısı var hiç ilişki yasamamasina rağmen yine de kanamıyor
Evet öyle yapıya bağlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani herkesinki bir olmuyorki bazısı var hiç ilişki yasamamasina rağmen yine de kanamıyor
Dalga geçmeyin lütfenOo sürtünmeyle hamile kalanlar var sen gelmiş bozulmuş mudur diyorsun geçmiş olsun ve de hayırlı olsun
Dalga geçmeyin dediğine göre sorduğun sorunun saçma olduğunun farkındasınDalga geçmeyin lütfen
Burda böyle özelimi paylaşacak haldeysem demek ki gerçekten bilgim yoktur sağdan soldan duyduklarımla yorumlamaya çalışıyorum. Kizlık kanının pembe olduğunu duydum o yuzden kafam karıştı. Igneleyici bir dille dalga geçmek yerine yardımcı olsanız tecrübelerinizi paylaşsanız daha iyi olurdu.Dalga geçmeyin dediğine göre sorduğun sorunun saçma olduğunun farkındasın
Bilmediğin yemeği yapabilir misin? Önce tarifine bakarsın dimi? Bu da öyle işte önce tarifine baksaydın böyle paniklemezdin
Ben de akıntı ve regl birbirine mi karıştıra rengi açıldı diye düşünüyorum böyle bi sey olursa tabi
Zedelenmiş olması ihtimali kuvvetlendi o zaman..Bilmiyorum ama öyle açık pembe görmedim adette. Söylediğin şekilde sürtünmede kan olduğunu gördüm kendimde. Bir de canım yanıyor demişsin benim de acıyordu.
Sağolun çok yardımcı oldunuzHamile olabilirsiniz.
Bebeğim böyle bir şey olamayacağını sende biliyorsun ama ya.Sağolun çok yardımcı oldunuz
Tamam sen de dalga geçtin gidebilirsinen fazla alev alırsınız.yahu bir şey yapmaya kalkıyorsunuz daha ne yaptığınızı bilmiyorsunuz..
Sagolun düzgünce cevap verdiğiniz içinAdet kanıdır; zevk suyu ile karıştığı için size çok gibi gelmiştir. Bozulmamıştır, sürtünme ile bozulmaz. içeriye sert bir şey girmedikçe bozulmaz.
Bozulmus olabilir napacaksin bundan sonraErkek arkadaşımla üzerimizde giysilerimiz varken sürtünme yoluyla bsiler yasiyoduk. Bu birkaç kere oldu. Sürtünme esnasında acıyodu çok bastırdığı için. Adet dönemim bitmek üzereydi kesilmişti nerdeyse ama sürtünmeden sonra tuvalete gittim açık renkli pembemsi bi kan gördüm baya da geldi daha sonra da kahverengi pihti kan geldi acaba bu adet kanı mı yoksa kızlığım bozulmuş mudur?
Kadınlar kadar hemcinsine kötü davranmıyor erkeklertutmayın beniiiiiiiiiii allaaaaahhhh allaaaahhhhh![]()