• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünmeyle kızlık bozulur mu

Dalga geçmeyin lütfen
Dalga geçmeyin dediğine göre sorduğun sorunun saçma olduğunun farkındasın
Bilmediğin yemeği yapabilir misin? Önce tarifine bakarsın dimi? Bu da öyle işte önce tarifine baksaydın böyle paniklemezdin

Dalga geçmeyin dediğine göre sorduğun sorunun saçma olduğunun farkındasın
Bilmediğin yemeği yapabilir misin? Önce tarifine bakarsın dimi? Bu da öyle işte önce tarifine baksaydın böyle paniklemezdin
Burda böyle özelimi paylaşacak haldeysem demek ki gerçekten bilgim yoktur sağdan soldan duyduklarımla yorumlamaya çalışıyorum. Kizlık kanının pembe olduğunu duydum o yuzden kafam karıştı. Igneleyici bir dille dalga geçmek yerine yardımcı olsanız tecrübelerinizi paylaşsanız daha iyi olurdu.

Adet kanıdır; zevk suyu ile karıştığı için size çok gibi gelmiştir. Bozulmamıştır, sürtünme ile bozulmaz. içeriye sert bir şey girmedikçe bozulmaz.

Erkek arkadaşımla üzerimizde giysilerimiz varken sürtünme yoluyla bsiler yasiyoduk. Bu birkaç kere oldu. Sürtünme esnasında acıyodu çok bastırdığı için. Adet dönemim bitmek üzereydi kesilmişti nerdeyse ama sürtünmeden sonra tuvalete gittim açık renkli pembemsi bi kan gördüm baya da geldi daha sonra da kahverengi pihti kan geldi acaba bu adet kanı mı yoksa kızlığım bozulmuş mudur?
Bozulmus olabilir napacaksin bundan sonra

Back
X