evet yaa bende öyle gördüm. hatta dikkat etmiştim konuşurlarken oynamak istiyorum dedi fulya sonra oynamıcam diye el kaldırdı.fulya yarışmayacaktı sanki ben yanlışmı hatırlıyorum niye yarışıyor
Merve niye öyle dedi bilmiyorum ama ünlülerden bana kalırsa ismi ilk çıkması ve gitmesi gereken isimler.Almeda ve Fulya olmalı doğru düzgün skorları bile yok.Bu akşam en çok da Anıl ile Turabi'nin karşılaşmasını merak ediyorummbence bugün gönüllüler alacak dokunulmazlığı
merve oflaz neden dün daha sonuç belli olmadan fulya yı yazalım diye konuştu ki
evet onlar gitmeli tabi. almeda yine aldı şans eseri bir iki kezMerve niye öyle dedi bilmiyorum ama ünlülerden bana kalırsa ismi ilk çıkması ve gitmesi gereken isimler.Almeda ve Fulya olmalı doğru düzgün skorları bile yok.Bu akşam en çok da Anıl ile Turabi'nin karşılaşmasını merak ediyorumm
Evet sırf bu yüzden Sahra nasıl oynayacak akşam ben de merak ediyorumBugün Sahra nın performansını göreceğiz bakalım.Artistlik yapıyordu ben olsam alırdım tüm oyunları diye.
Hahah doğru valla Almeda yine bir iki skor getirdi o da nasıl oldu bilmiyorum yanievet onlar gitmeli tabi. almeda yine aldı şans eseri bir iki kezfulya hiç bir şey yapamadı
bana şöyle geldi. yenmiş adaya gelmiş gönüllüler. o yüzden turabi böyle konuşma yapıyor diye düşündüm ben. bu tahminimde çıkarsa fragmandan çözüyorum ben işiTurabi çok emin konuştu da.Anılla iyi kapışıyorlar yarıniyi gecelerr
almeda burnunu mu yaptırmış bi değişiklk varHahah doğru valla Almeda yine bir iki skor getirdi o da nasıl oldu bilmiyorum yani
Olabilir bir değişiklik var da onu ben de tam çözemedim ya da uzun zamandır ekranda görmedik ondan öyle geliyor bizealmeda burnunu mu yaptırmış bi değişiklk var
Evet sırf bu yüzden Sahra nasıl oynayacak akşam ben de merak ediyorum
bana şöyle geldi. yenmiş adaya gelmiş gönüllüler. o yüzden turabi böyle konuşma yapıyor diye düşündüm ben. bu tahminimde çıkarsa fragmandan çözüyorum ben işidünde anlamıştım turabi nin artislik yaparken yenileceğini
sahra yendi ama bernayı sakatlanmadan önce 2 kezAynen berna çok iyidi keşke sahra ünlülere gitseymiş
Aynen öyle bakalım o beklentiye göre nasıl sonuç sergileyecek.beklentiyi kendisi yükseltti.
Aynen öyle bakalım o beklentiye göre nasıl sonuç sergileyecek.
yulaf kepeği hangi marka olmalı denemedm hiçCanim nesfit cok sekerli yaaa
Onun yerine sütün icine yulaf kepegi at kuru uzumleri kucuk kucuk dogra ye
kaşları mı incelmiş ne anlamadm valla.Olabilir bir değişiklik var da onu ben de tam çözemedim ya da uzun zamandır ekranda görmedik ondan öyle geliyor bize
Onu ben de çok istiyorum yaa Berna yense nasıl bozulur.Hele Merve yense daha da bozulur onu takıntı haline getirmiş çünkü.Berna nın onu yenmesini çok istiyorum ama ya.Berna yensede çatlasa Sahra ne güzel olurdu.
Orada sürekli bir koşturma içerisndeydiler ya ondan farkedemedik heralde :)kaşları mı incelmiş ne anlamadm valla.
en son tv 8 de geziyorlardı ya bi program vardı orda izledim 1 bölüm ama orda değişik gelmemişti bu kadar
ahahah çok şekersin canmbeklentiyi kendisi yükseltti.
bundan sonra sana sorarız bu da tutarsa
olabilirOrada sürekli bir koşturma içerisndeydiler ya ondan farkedemedik heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?