Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bence bugün gönüllüler alacak dokunulmazlığı
merve oflaz neden dün daha sonuç belli olmadan fulya yı yazalım diye konuştu ki

bence bugün gönüllüler alacak dokunulmazlığı
merve oflaz neden dün daha sonuç belli olmadan fulya yı yazalım diye konuştu ki
Merve niye öyle dedi bilmiyorum ama ünlülerden bana kalırsa ismi ilk çıkması ve gitmesi gereken isimler.Almeda ve Fulya olmalı doğru düzgün skorları bile yok.Bu akşam en çok da Anıl ile Turabi'nin karşılaşmasını merak ediyorumm

evet onlar gitmeli tabi. almeda yine aldı şans eseri bir iki kez fulya hiç bir şey yapamadı

Turabi çok emin konuştu da.Anılla iyi kapışıyorlar yarın iyi gecelerr
bana şöyle geldi. yenmiş adaya gelmiş gönüllüler. o yüzden turabi böyle konuşma yapıyor diye düşündüm ben. bu tahminimde çıkarsa fragmandan çözüyorum ben işi dünde anlamıştım turabi nin artislik yaparken yenileceğini

Evet sırf bu yüzden Sahra nasıl oynayacak akşam ben de merak ediyorum

beklentiyi kendisi yükseltti.

bundan sonra sana sorarız bu da tutarsa

Olabilir bir değişiklik var da onu ben de tam çözemedim ya da uzun zamandır ekranda görmedik ondan öyle geliyor bize
kaşları mı incelmiş ne anlamadm valla.
en son tv 8 de geziyorlardı ya bi program vardı orda izledim 1 bölüm ama orda değişik gelmemişti bu kadar

Berna nın onu yenmesini çok istiyorum ama ya.Berna yensede çatlasa Sahra ne güzel olurdu.
Onu ben de çok istiyorum yaa Berna yense nasıl bozulur.Hele Merve yense daha da bozulur onu takıntı haline getirmiş çünkü.

kaşları mı incelmiş ne anlamadm valla.
en son tv 8 de geziyorlardı ya bi program vardı orda izledim 1 bölüm ama orda değişik gelmemişti bu kadar
Orada sürekli bir koşturma içerisndeydiler ya ondan farkedemedik heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…