- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
kaşları mı incelmiş ne anlamadm valla.
en son tv 8 de geziyorlardı ya bi program vardı orda izledim 1 bölüm ama orda değişik gelmemişti bu kadar
ahahah çok şekersin canm
evet doğru böyle olmamışBana da bir değişik geldi eski hali tatlıydı.
Teşekkür ederim canım
Ben sahrayı sevmiyorum çok hırslı ama itici bi kızsahra yendi ama bernayı sakatlanmadan önce 2 kez
ve ikisinde de berna gitti ağladı köşelerde hatırlasana.
ama berna çok iyi ben geçen sene çok üzülmüştüm o gidince
evet bende dikkat ettim ona hatta almeda yarışcaktı ne oldu birden fulya çıktı çözemedim hakan ve fulya oynamıyor dediğini hatırlıyorum acununevet yaa bende öyle gördüm. hatta dikkat etmiştim konuşurlarken oynamak istiyorum dedi fulya sonra oynamıcam diye el kaldırdı.
bencede öyle gibi tutarsa dediğin sana fragöan yorumlatalım bundan sonrabana şöyle geldi. yenmiş adaya gelmiş gönüllüler. o yüzden turabi böyle konuşma yapıyor diye düşündüm ben. bu tahminimde çıkarsa fragmandan çözüyorum ben işidünde anlamıştım turabi nin artislik yaparken yenileceğini
bende ya berna geçen sene diskalifiye olunca çok üzülmştüm zatenBerna nın onu yenmesini çok istiyorum ama ya.Berna yensede çatlasa Sahra ne güzel olurdu.
bencede yine bu sene turabi onu elerse diye korkuyor çok sesi çıkmıyor geçen seneki gibi az çakal değil odaBen sahrayı sevmiyorum çok hırslı ama itici bi kız
ben akşam izleyemeyeceğim ya misafir varçok merak edicem belki sonlarına yetişirim of ya erken gitseler bari
Migroslarda satiliyo canmyulaf kepeği hangi marka olmalı denemedm hiç
Yüksel Aytuğ''un survivor ve turabiyle ilgili yazısı
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/03/07/siddetin-daniskasi
Merve aydin gecen sezon adada daha iyi gorunuyordu
Bu sezon ilk geldigi andan itibaren cok bakimsiz ve bozulmuş gorunuyor yanaklari cökmüş zaten itici bir kiz
Hic sevmiyorum
Yüksel Aytuğ''un survivor ve turabiyle ilgili yazısı
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/03/07/siddetin-daniskasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?