Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
evet yaa bende öyle gördüm. hatta dikkat etmiştim konuşurlarken oynamak istiyorum dedi fulya sonra oynamıcam diye el kaldırdı.
evet bende dikkat ettim ona hatta almeda yarışcaktı ne oldu birden fulya çıktı çözemedim hakan ve fulya oynamıyor dediğini hatırlıyorum acunun
bencede öyle gibi tutarsa dediğin sana fragöan yorumlatalım bundan sonra

Berna nın onu yenmesini çok istiyorum ama ya.Berna yensede çatlasa Sahra ne güzel olurdu.
bende ya berna geçen sene diskalifiye olunca çok üzülmştüm zaten
Ben sahrayı sevmiyorum çok hırslı ama itici bi kız
bencede yine bu sene turabi onu elerse diye korkuyor çok sesi çıkmıyor geçen seneki gibi az çakal değil oda

ben akşam izleyemeyeceğim ya misafir var çok merak edicem belki sonlarına yetişirim of ya erken gitseler bari

Merve aydin gecen sezon adada daha iyi gorunuyordu
Bu sezon ilk geldigi andan itibaren cok bakimsiz ve bozulmuş gorunuyor yanaklari cökmüş zaten itici bir kiz
Hic sevmiyorum

Merve aydin gecen sezon adada daha iyi gorunuyordu
Bu sezon ilk geldigi andan itibaren cok bakimsiz ve bozulmuş gorunuyor yanaklari cökmüş zaten itici bir kiz
Hic sevmiyorum

Saçının da eski hali daha tarzdı. Bu sezon bencede bir çirkinlik var uzerinde.

yeni bir survivor akşamından merhabalar zorlu bir oyun var bu akşam ya anılın duruşu nasıldı öyle ikiye katlanmış garibim ahahaha zevkli oyun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…