Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Acun dediya önümüzdeki haftalarda oylama sistemini değiştiriyoruz fln diye.
Cok sinir oldum ya Turabi kazanamasın diye değiştiriyordur kesin

doğukan ve pascal oyunlarda çok başarısız elenmesi gerekiyor

anıl bebişim de havalandı sanki bu aralar

merve aydın ı da sevmiyorum uyuz uyuz hareketler

turabi ye uyuz oluyorum yaaa tahammül edemiyorum hareketlerine elense keşke o büyük kibri artistliği söner

hilmicem de geçen haftadan sonra gözümden düştü ne bileyim almeda da boş yere duruyor orda elensin gitsin

Gelpisipisiiioflazt: 39843393 .!.:
Şu hakanla merve oflaz defolup gitse keşke uyuz oldum. Ahmet'i güçsüz görüyorlar ama ilk olarak fulya ardından doğukanın gitmesi lazım
Fulya almadeda merve oflaz gitmeli daha sonra erkeklere de sıra gelir.

[QUOTE="2KediAnnesi, post:]Acun dediya önümüzdeki haftalarda oylama sistemini değiştiriyoruz fln diye.
Cok sinir oldum ya Turabi kazanamasın dyn [/QUOTE]
Sanirim merve oflazin ilk yaristigi final oylamasina dönüş yapacak yani iki kişi kalinca başabaş yaristirip kim kazanirsa o alacak ödülü..merve oflaz rakibiyle birebir yarisip almisti o ödulu öyle hatirliyirorum...

Doğukanın Ahmeti Yazma bahaneside Türkanın potaya yarışmacıyı yazarkenki Boş oy olsun diye yazıyorum seni yazmıycaklar demesine benziyor.Bakınız potada en çok onun adı çıkar..

evet sinirlenmişler sinirlenmekte haklılarda
hakan ve grubu resmen adaya fesatlık soktular yani
tmm ahmet elensin adınıda sölesinler ama şimdi zamanı mı okdr gitmesi gereken varken

Bu kadar mı güzel özet geçilir elinize sağlık harika.

sağolasın sizler için kısa bi özet geçiyim dedim
hakan ın ahmet sen gidersen taner oynar kısmını dünden beri düşünüyorum ama hala bi yanıt bulamadım
umarım bugün bi röportaj verirde öğreniriz nasıl oluyomuş

Burdaki yarısmacılar için sms gonderen var mı aranızda? merak ettiğim için soruyorum.

hilmicem de geçen haftadan sonra gözümden düştü ne bileyim almeda da boş yere duruyor orda elensin gitsin
Hilmicem'e olan sempayim vardı yarışma başladı Turabi ile takılmaya başladı o sempatim yerle bir oldu benim de.Zaten ünlülerden Almeda gönüllülerden de Taner varlıkları yoklukları bir olan yarışmacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…