Turabinin artistlikleri olmasa iyi aslında ben seviyorum onu destekliyorum nadyayı da seviyorum nedensizturabi ye uyuz oluyorum yaaa tahammül edemiyorum hareketlerineelense keşke o büyük kibri artistliği söner
ay ben hiç hoşlanmıyorum ondan yaaa ne bileyimTurabinin artistlikleri olmasa iyi aslında ben seviyorum onu destekliyorum nadyayı da seviyorum nedensiz
Bana sempatik geliyo ünlülerden de Anıl ve Merve Aydınay ben hiç hoşlanmıyorum ondan yaaa ne bileyimnadya da çok konuşuyo oyun esnasında
anıl da iyi evetBana sempatik geliyo ünlülerden de Anıl ve Merve Aydın
Fulya almadeda merve oflaz gitmeli daha sonra erkeklere de sıra gelir.Gelpisipisiiioflazt: 39843393 .!.:Şu hakanla merve oflaz defolup gitse keşke uyuz oldum. Ahmet'i güçsüz görüyorlar ama ilk olarak fulya ardından doğukanın gitmesi lazım
Ben unlulerden anili tutuyorum birde merveyi. Hakanla iyi olan merveyi yani : )anıl da iyi evet
Valla bir doğukana çok şaşırdım açıkçası. Diğerleri neyse de ona yakışmadı yani.. Hakan herkesi kukla gibi oynatıyor..
Gız sen izlemiyon heralde yarışmayı eleme yarın hahahahailk aday fulya
Ay en iyisini Merve aydın demişhakanın o bahanesini hangi kafayla yazdığını merak ediyorum. Yalnız Merve aydın ve anıl daki siniri fark ettin mi? Çok sinirli bakıyorlardı..
İyi geceler canımm :)
Bu kadar mı güzel özet geçilir elinize sağlık harika.
Doğukanın Ahmeti Yazma bahaneside Türkanın potaya yarışmacıyı yazarkenki Boş oy olsun diye yazıyorum seni yazmıycaklar demesine benziyor.Bakınız potada en çok onun adı çıkar..
gitsin gitsinde bızıde gotursuntolin pascal sıfır yaaa
discoya gitsin anca o
fos
Hilmicem'e olan sempayim vardı yarışma başladı Turabi ile takılmaya başladı o sempatim yerle bir oldu benim de.Zaten ünlülerden Almeda gönüllülerden de Taner varlıkları yoklukları bir olan yarışmacılarhilmicem de geçen haftadan sonra gözümden düştü ne bileyimalmeda da boş yere duruyor orda elensin gitsin
Bu sezon hiç göndermedim ama oldu ki Anıl son ikiye kaldı o zaman kesin gönderirimBurdaki yarısmacılar için sms gonderen var mı aranızda? merak ettiğim için soruyorum.
Evett başlasın artık nasıl bir yarışmaysa artık bağımlılık yapıyor ve başlasın diye sabahtan bekliyorum resmenBaşlasa da izlesek artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?