anıl 1.
serenay 2.
merve aydın 3.
pascal 4.
merve oflaz 5.
11. Fulya
10.Almeda
9.Hakan
8.Ahmet
7.Berna
6. Doğukan
5.Merve Oflaz
4.Pascal
3.Merve Aydın
2.Serenay
1. Anıl
Sıralama bu şekilde
Aynen öyle büyük ihtimalle Merve Oflaz diyecektir.ozmn kimi söylerse sölesin fulya gidiyor
Evet ben de Berna'nın ilk dörtte yer alamsını dilerdim fazlasıyla hakediyor çünkü.ne biçim oylama ya berna oylamada 7.liği hak etmiyor Kız o kadar iyi performanslar gösterdi, millet işe değil resmen lafa bakıyor illa çirkef olcak duygu gibi 3. olacak yazık ya.
serenaya oy verenleri anlamdım sanki oynuyor kız anca lafta üffEvet ben de Berna'nın ilk dörtte yer alamsını dilerdim fazlasıyla hakediyor çünkü.
Evet Serenay yerine ben Berna'nın ikinci olmasını isterdim mesela fazlasıyla hakediyor. Serenay daha çok geçen yılın intikamını alma adına gelmiş o da pek parlak değil yine hem geçen yıla göre hem de Berna'ya göreserenaya oy verenleri anlamdım sanki oynuyor kız anca lafta üff
Serenay umutlanir tabi 1.lik icin olmadigi sey mihem 2.olmus. Ben Merve Aydina sasridim boyle cirkin boyle sevimsiz bo kizi destekleyen var mi hakkaten
Önceden öyleydi eminimdeHayır Çağatay Ulusoyla sevgili değil.
Berna merve aydin dan da iyi bu sene hic oyun kaybetmiyorSadece oyunlar olsa merve aydin erkekleri bile yenebilecek gucte bi kiz ama bu sene oylarinida arttrmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?