Berna 7. mi pes ya neye göre acaba ya kız oyun kaybetmiyor o kova yarismasini bile berna sayesinde Kazandilar oldu olacak 10. Olsaydiozmn kimi söylerse sölesin fulya gidiyor
Demeyin yaünlülerin topuna gıcığım da bernanın sıfatını gördükçe sinirle doluyorum bu yüzden bence Berna sonuncu olsun..kavga ettiği insanlara da aşkım diyor ya kocama aşkım demeyeceğim artık o derecebence ünlüler toptan elensin
diyom valla ölsün ünlülerDemeyin yayazık
Gonulluleri kurtaran zaten.hasan ve ozlem.kisilikleriyle hilmi turabi ne ayak anlamiyoeum tamerde suan sessiz ilerliyo bakalim.neler olcekdiyom valla ölsün ünlüler
gönüllülerden de efendi assan ağbeyy ile efendi özlem kazansın...gerisi elensin gitsin başta da konuşma özürlü seda gitsin.
özlemi yem etmesi yakın sahranın çatlıyor kıskançlığından merve aydını zırt pırt yeniyor diye özlem..sedayı gaza getiriyor salak seda da tav oluyor.Gonulluleri kurtaran zaten.hasan ve ozlem.kisilikleriyle hilmi turabi ne ayak anlamiyoeum tamerde suan sessiz ilerliyo bakalim.neler olcek
Bende destekliyorum merve ve berna herkesi yenebilecek güçte ayrica ikisini çok ta şekerler Hiç değilse hala doğallar.Ben destekliyorumerkeklerden bile daha güçlü valla, gecen sene topu yedirmisti turabiye
ya bencede dün dedim haksızlık diye acun oylama sistemini değiştirse keşke ya neden oy verildiği belli biz çıkıp oy vermediğimize göre kimin yakını çevresi yada fanı çoksa ki serenay futbolcu falan kesin o nedenle oyları çok berna yazık kim oy verecekne biçim oylama ya berna oylamada 7.liği hak etmiyor Kız o kadar iyi performanslar gösterdi, millet işe değil resmen lafa bakıyor illa çirkef olcak duygu gibi 3. olacak yazık ya.
işte ya hep o futbolcu olmasının avantajı bir işr de yaramıyor bu sene anca ağlamaya başladı yine birde merve beni sırtımdan vurdu diye dolanıyor başka yaptığı yokserenaya oy verenleri anlamdım sanki oynuyor kız anca lafta üff
ya bencede dün dedim haksızlık diye acun oylama sistemini değiştirse keşke ya neden oy verildiği belli biz çıkıp oy vermediğimize göre kimin yakını çevresi yada fanı çoksa ki serenay futbolcu falan kesin o nedenle oyları çok berna yazık kim oy verecekmerve aydında bu sene çevreyi genişletmiş sanki ondan oyları artmış gökhan fanları merveye oy veriyor bence gökhan twitterda gönlüm sizinle yazmıştı merveye
işte ya hep o futbolcu olmasının avantajı bir işr de yaramıyor bu sene anca ağlamaya başladı yine birde merve beni sırtımdan vurdu diye dolanıyor başka yaptığı yok
Anıl neden Merve Oflaz'ı yazdı ama kafam karıştı kim kiminle anlaşamıyor, neden anlaşamıyor, Ahmet'le ne alıp veremedikleri var. Merve oyun kazanan güçlü bir kız çok sevmesem de kendisini takım için gerekli. Hakan'ı hiç ama hiç sevmiyorum önceki yarışmada da sevmezdim zaten. Ne demek Ahmet'i göndericez filan kendi yazar tamam ama başkalarını yönlendiremez bence o gitmeli zaten pek oyunlarda da iyi değil. Serenay'a birşeyler olmuş. Ünlüler dağılmış vesselam o takımı ancak Anıl kurtarır oyunlarıyla yoksa gitti gider yani. Fulya gitti iyi oldu ne gıcıktı ya.
kesinlikle 2 yazdığında katılıyorum bence sms olmamalı günümüzde kim sms kullanıyor ki kimin çevresi çoksa o alıyor kim yarışma için oturup sms atar birkaç kişi haricinde tamam ben atmam demiyorum belki atarım ama düşünsene her hafta oy atmaya kalksak desteklediğimiz kişiye bence çok müsrifçe parayı kapıda mı bulduk yani adil olmadığı kesin bence yarışsınlar dokunulmazlık oyunu gibi sona kalan 2 kişi sms e çıksın çok sms lazımsa en azından daha adilevet sms sistemi hiç adil değil çevresi kimin çoksa o kazanıyor ya da belli bir kesime hitap edenler kazanıyor mesela Turabi gıcık insanın teki ama kazanıyor smslerde. Duygu'da sms lere güveniyordu taktik tuttu da gitti. Önceden Merve Oflaz'ın 1. olduğu dönemde oyunla oluyordu herşey ve öyle olmalı yani hangi iki kişi çıktıysa onlar oyun oynamalı kaybeden gitmeli.
kesinlikle 2 yazdığında katılıyorum bence sms olmamalı günümüzde kim sms kullanıyor ki kimin çevresi çoksa o alıyor kim yarışma için oturup sms atar birkaç kişi haricinde tamam ben atmam demiyorum belki atarım ama düşünsene her hafta oy atmaya kalksak desteklediğimiz kişiye bence çok müsrifçe parayı kapıda mı bulduk yani adil olmadığı kesin bence yarışsınlar dokunulmazlık oyunu gibi sona kalan 2 kişi sms e çıksın çok sms lazımsa en azından daha adil
evet ve sonuçta birinci olduklarına göre çevreleri de var demek mesela merve oflaz hiç iyi değil ama nerdeyse bernadan yüksek sms almış bence haksızlık belli bariz gönüllülerde hasanda çok güçlü bence ama duygu ondan yüksek sms almıştı hiç adil değilEvet böyle olduğu sürece bence hakeden kazanmayacak tamam Turabi oyun kazanıyor hakkını teslim etmek lazım ama hareketleri, isim yazarken ki konulma ve hakaretleri, oyunlardaki aşırı tavırları, kışkırtması hiç yakışmıyor. Kaldı ki kazanmayan birinin kazanmasını isterim. Bu konuda da Acun'u eleştiriyorum mesela çünkü yarışmayı kazanamayan ama Survivor da çok iyi olan kişiler çok fazlaydı neden onlardan almadı da para alanları aldı. Turabi, Merve Oflaz, Hilmicem bunlar kazandılar zaten ola ki bir daha kazanırlarsa haksızlık olmaz mı. Sms sonuçta.
özlem i sevenlerden biride benmmBayadir giremiyordum, dun bi vesileyle girdim.
Bugun de isten vakit bulunca allstar basligi var mi diye aratirken basligi buldum, iyi ki de bulmusum :)
Soyle ki Ozlem cok sevdigim bir arkadasim, ayni zamanda spor hocam..
Yillardir haftanin uc gunu gunde bir kac saatimiz beraber geciyor.
Hani arkadasim oldugu icin soylemiyorum ama hayatimda gordugum nadir sifir art niyetli insanlardan biri. kotu dusunmez, olumsuz dusunmez, ona gore olum ve dermansiz dert disinda hersey bir sekilde hallolabilir. Kimseyi kiramaz, hayir diyemez. iyi niyetli. bildiginiz 'iyi'.
hal boyleyken tv basinda kendini bilmez bir kac kisinin onun hakkinda futursuzca konusmasi inanilmaz asabimi bozuyor. hele dun duydugum 'yalakalik yapiyor' beni benden aldi. Sahranin demeclerine deginmiyorum bile..
(Ben Ozlem gittiginde boyleysem, sevgilim vs gitse ne yaparmisim Allah bilir de :)))
Ama burada ve diger sosyal medya mecralarinda hakkinda yapilan guzel yorumlari okuyunca yuzumde guller acti :)
Ozlem cok basarili bir sporcu, gecirdigi sakatliktan sonra biraz da duzensiz yasam (derslerden sebep) evet kilo almasina neden oldu ama ekranda gorundugu kadar da kilolu degil, inanin. Bir de o kadar zayif kizin yaninda daha mi kilolu gorunuyor ne :))
Mesela dizi sakat, hic duydunuz mu oyunlardan sonra ah uh dedigini ya da 'dizim sakat' ondan su oldu bu oldu dedigini?
Hos Acun ve Alp Kirsan sagolsun, kendisine soz hakki vs vermediklerinden sadece oyun esnasinda duyabiliyoruz sesini.
Ama sunu biliyorum, hakkinda yapilan kulislerin farkinda, gecen gun lutfedip yayinladiklari bir kac sn.lik videoda da 'arkadaslarin yaslari kucuk, duymamazliktan geliyorum' dedi. Farkinda ama agiz dalasina girmek istemiyor ama bu durum da onu mutsuz ediyor.. Mutsuzlugu performansina da mutlaka yansiyor. Kendini daha baski altinda hissediyor vs vs
Ozetle bir kac hafta daha oradaki kurtlara yem olmazsa gercek performansini gostereceginden eminim.
Bir de sans icin dua ediyorum artik bol bol.. Siz de edin olur mu
Dun arkadan gelen herkesin topu girerken, onden gitmesine ragmen toplari bi giremedi o potaya.
sonuc : bende tirnak kalmadi :))
81 dogumlu onumuzdeki Pazartesi dogumgunu hatta :)özlem i sevenlerden biride benmm
bu arada özlem kaç yaşında ve ne sakatlığı geçirdi
kilosu ve boyu kaç merak ettm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?