Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Becerebildiysem eger ozel msg attim sana :)) dedim ya benim olcu mefhumum sifir =)))
özlemin karakterini bilmiyoruz tabi biz ordaki kimseyi tanımadığımızdan ama sessiz birisi ve sessiz olduğundan ada hayatındada onu çok göstermiyorlar o nedenle ben ona karşı nötrdüm yani sahra gibilerin yanında melek olduğu kesin ama onun hakıında pek bir fikir sahibi değildim ama siz yazınca biraz etkilendiğimi itiraf etmeliyim çok tatlı buluyordum arada onu çok efendi umarım sahra seda gibiler tarafından harcanmaz ve adada sayı azalınca orada kalabilirse onu daha iyi tanıma ve gözlemleme fırsatı elde ederiz çok kalabalık oldukları için sesi çıkanlardan başka kimseyi gösteremiyorlar iki adada da onlarında kim olduğu malum

ben özlemi ilk oyunda farkettim. yoksa şu sıralar farketmek zor olabilir sessizliğinden dolayı. ilk oyunda çok motive etti grubu. ayrıca sahra kendi kıskanç o yüzden özlem e diyo kıskanç diyo. kıskançlığından özlem i yazdı. sahra sakatken en iyi kız diye özlem i seçtiklerinde ve merve aydın a karşı oyun aldığından dolayı kıskanıyo

Ilk izledigim survivor aslanlar kanaryalardi, Fenerbahceliyim ve kanaryalari destekliyodum haliyle ama daha o zamandan aklimda kalan karakterlerden biriydi ozlem

Hem yarışmasıyla hem kisiligiyle. Keske kanaryalarda olsaydi derdim :) erkeklere karsi da çatır catir yarisirdi gururlanirdim icten ice :)

Sahranin tutumu tamamen takmis ozleme cekemiyo. Duygu olayindan sonra da sorun çıkarmaya korktuğu icin sedayla begumu dolduruyo. Insallah yem olmaz onlara.

Kolay rakipleri secip iyi gorunmeye calisiyo diyolar ama acunun sitesinde istatistikler var merve aydinla en cok yarisan ozlem. Ondn sonra en çok bernayla yarismis. Asil hep zorlu rakipleri sectirip kotu gostermeye calisiyolar ama sms var ya halka oyle yutturmaya calisiyolar ya tutarsa diye.

Eski hallerininde bildigim icin, bi kadin olarak gurur duyuyorum kendisiyle, disi aslan olmasına rağmen :)

aynen algı oluşturmaya çalışıyorlar.
zaten özlem onlarla takılmıyormuş. bu seferde erkeklerle takılıyo muhabbeti oldu.

haftanın 7 günü olsa da izlesek ya tek eğlencemiz o var....
değil mi ya bir program olsa ekstra bu kestikleri bölümleri yayınlasalar bir sürü şey çekiyorlardır muhtemelen ama yayın süresine uydurmak için kesiyorlardır öyle bir program olsa süper olur hepsinin o ayrı konuşması vardır mutlaka içlerinde en izlenebilitesi olanları yayınlıyorlardır rating uğruna

evet hiçbirşey yok tv de ütopyayı da geceye aldılar kaldık...(ne kadar saçmalasalar da tuncaya gülüyorduk)

evet hiçbirşey yok tv de ütopyayı da geceye aldılar kaldık...(ne kadar saçmalasalar da tuncaya gülüyorduk)
ütopyayı çok takip etmiyorum ama can sıkıntısından biraz bakmışlığım var en azından çok sıkılınca vakit geçiriyordu arada mantığını anlamasamda arada o tartışmalar falan bakıyordum yani az kaldı cumartesiye en azından

kızlar artık geçmişi okuyamıyorum yetişemiyorum yani
bu ünlülere üzüldüm ben yaa. gönüllülerin yanında birde serenay ların grubu tutar oldum ahahah

o merve aydın ne itici bir insan yaa. zaten antipatikti iyice antipatik olmuş
ahmet in de cümleleri kalitesini belli etti.
şu serenay 1. olsunda yollasın adadan onları yüzlerini görmek isterim.

turabi ye laf söylüyorsunuz okey ama ahmet in o cümleler nedir yaa beyinsiz dedi resmen adama. yüzünüzü görmek istemiyorumlar mahalle ağızları. trajikomik

turabi ye laf söylüyorsunuz okey ama ahmet in o cümleler nedir yaa beyinsiz dedi resmen adama. yüzünüzü görmek istemiyorumlar mahalle ağızları. trajikomik
ahmetin gitmesi yakın bence pek istekli değil gibi zaten ama ben serenayı hiç sevmiyorum çocuk gibi o nedenle bilmiyorum yani berna ve anıl olmasa birde pascal gönüllüleri tutacamda onların hatrına ünlülerden yanayım hala merve oflaza da gıcığım çok itici geliyor bana

Yillardir Survivor izlemiyordum ne yalan soyleyeyim, hani evdeysen izledigim programin reklam aralarinda baktigimdan bir de cevremden isimleri ve az cok nasil olduklarini biliyordum.
Aslanlr Kanaryalar izledigim son sezondu ve koyu bir Fenerbahce taraftari olmama ragmen Ozlem dikkatimi cekiyordu. Hele Aysilla o 34 dk durduklari oyun. Elendiginde de o kadar basit bi hatayla elenmis olmasina cok uzulmustum. Aradan yillar gecti Ozlemle yollarimiz kesisti, iyi ki de kesismis :) hakkinda hic yanilmadigimi, oldugu gibi oldugunu daha da yakindan gordum..

Orasi kurtlar sofrasi, egolar catisiyor, ben kucuk bir Turkiye karmasi diyorum :) arkadasimi yem etmesinler, canini cok sıkmasınlar da daha da bir sey istemiyorum.

Guzel yorumlariniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Eminim bu guzel destekleri hissediyordur canim arkadasim :)

Hello
Yarışmacıların aldığı ücretlerden bahsetmek istiyorumm ve Turabiyi tekrar tekrar sevdimmm

Son anda anlaşılan ahmet dursun 1milyon liraya anlaşmış buna acaip şaşırdım yuh dedim hatta ama 5.haftadan önce elenirse 300bin alacakmış
Pascal 900bin lira alıyor
Serenay ve doğukan 530bin lira
Duygu 325 bin lira
Anıl ,Almeda, Merve Oflaz, Merve Aydın, Hilmicem ve Turabi 275 bin lira
Geri kalan yarısmacılar 125 bin lira.
Bunun dışında adada kaldıkları her hafta için 15er bin lira.

Turabi acundan para istemiyor, senin sayende var oldum sen iste 3 sene gönüllü kalırım orada diyor. Ama acun kabul etmiyor hilmiceme verdiği para kadar para veriyor.

Ücretler böyle imiş...

Pek inandırıcı gelmedi bana rakamlar tamam para alıyorlardır mutlaka ama bu rakamlar çok uçuk

Pek inandırıcı gelmedi bana rakamlar tamam para alıyorlardır mutlaka ama bu rakamlar çok uçuk

Bizim hayatlarımıza göre evet ama sadece 40 saniyelik reklamlar için milyon dolarlar kazanan insanlardan bahsediyoruz.
Öyle bir adaya 100 bin 200 bin için gideceklerini hiç sanmıyorum.

Benim eski sezonlardan duyduğum ve bildiğim kadarıyla ünlülere özellikle adada ne kadar kalıyorlarsa o süre zarfında yapacakları iş için normalde adada olmasa alacakları para neyse onu veriyorlarmış fakat gönüllülere ise belli bir para ödenmediğini duymuştum.Çünkü adı üstünde gönüllü Acun çağırmıyor yani kendi istekleriyle geliyorlar ünlüler de durum farklı tabi. Ben yine de Ahmet'in parasını biraz abartı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…