- 1 Kasım 2012
- 28
- 32
- 293
Becerebildiysem eger ozel msg attim sana :)) dedim ya benim olcu mefhumum sifir =)))özlem i sevenlerden biride benmm
bu arada özlem kaç yaşında ve ne sakatlığı geçirdi
kilosu ve boyu kaç merak ettm =)
özlemin karakterini bilmiyoruz tabi biz ordaki kimseyi tanımadığımızdan ama sessiz birisi ve sessiz olduğundan ada hayatındada onu çok göstermiyorlar o nedenle ben ona karşı nötrdüm yani sahra gibilerin yanında melek olduğu kesin ama onun hakıında pek bir fikir sahibi değildim ama siz yazınca biraz etkilendiğimi itiraf etmeliyim çok tatlı buluyordum arada onu çok efendi umarım sahra seda gibiler tarafından harcanmaz ve adada sayı azalınca orada kalabilirse onu daha iyi tanıma ve gözlemleme fırsatı elde ederiz çok kalabalık oldukları için sesi çıkanlardan başka kimseyi gösteremiyorlar iki adada da onlarında kim olduğu malumBecerebildiysem eger ozel msg attim sana :)) dedim ya benim olcu mefhumum sifir =)))
ben özlemi ilk oyunda farkettim. yoksa şu sıralar farketmek zor olabilir sessizliğinden dolayı. ilk oyunda çok motive etti grubu. ayrıca sahra kendi kıskanç o yüzden özlem e diyo kıskanç diyo. kıskançlığından özlem i yazdı. sahra sakatken en iyi kız diye özlem i seçtiklerinde ve merve aydın a karşı oyun aldığından dolayı kıskanıyoözlemin karakterini bilmiyoruz tabi biz ordaki kimseyi tanımadığımızdan ama sessiz birisi ve sessiz olduğundan ada hayatındada onu çok göstermiyorlar o nedenle ben ona karşı nötrdüm yani sahra gibilerin yanında melek olduğu kesin ama onun hakıında pek bir fikir sahibi değildim ama siz yazınca biraz etkilendiğimi itiraf etmeliyim çok tatlı buluyordum arada onu çok efendi umarım sahra seda gibiler tarafından harcanmaz ve adada sayı azalınca orada kalabilirse onu daha iyi tanıma ve gözlemleme fırsatı elde ederiz çok kalabalık oldukları için sesi çıkanlardan başka kimseyi gösteremiyorlar iki adada da onlarında kim olduğu malum
Bayadir giremiyordum, dun bi vesileyle girdim.
Bugun de isten vakit bulunca allstar basligi var mi diye aratirken basligi buldum, iyi ki de bulmusum :)
Soyle ki Ozlem cok sevdigim bir arkadasim, ayni zamanda spor hocam..
Yillardir haftanin uc gunu gunde bir kac saatimiz beraber geciyor.
Hani arkadasim oldugu icin soylemiyorum ama hayatimda gordugum nadir sifir art niyetli insanlardan biri. kotu dusunmez, olumsuz dusunmez, ona gore olum ve dermansiz dert disinda hersey bir sekilde hallolabilir. Kimseyi kiramaz, hayir diyemez. iyi niyetli. bildiginiz 'iyi'.
hal boyleyken tv basinda kendini bilmez bir kac kisinin onun hakkinda futursuzca konusmasi inanilmaz asabimi bozuyor. hele dun duydugum 'yalakalik yapiyor' beni benden aldi. Sahranin demeclerine deginmiyorum bile..
(Ben Ozlem gittiginde boyleysem, sevgilim vs gitse ne yaparmisim Allah bilir de :)))
Ama burada ve diger sosyal medya mecralarinda hakkinda yapilan guzel yorumlari okuyunca yuzumde guller acti :)
Ozlem cok basarili bir sporcu, gecirdigi sakatliktan sonra biraz da duzensiz yasam (derslerden sebep) evet kilo almasina neden oldu ama ekranda gorundugu kadar da kilolu degil, inanin. Bir de o kadar zayif kizin yaninda daha mi kilolu gorunuyor ne :))
Mesela dizi sakat, hic duydunuz mu oyunlardan sonra ah uh dedigini ya da 'dizim sakat' ondan su oldu bu oldu dedigini?
Hos Acun ve Alp Kirsan sagolsun, kendisine soz hakki vs vermediklerinden sadece oyun esnasinda duyabiliyoruz sesini.
Ama sunu biliyorum, hakkinda yapilan kulislerin farkinda, gecen gun lutfedip yayinladiklari bir kac sn.lik videoda da 'arkadaslarin yaslari kucuk, duymamazliktan geliyorum' dedi. Farkinda ama agiz dalasina girmek istemiyor ama bu durum da onu mutsuz ediyor.. Mutsuzlugu performansina da mutlaka yansiyor. Kendini daha baski altinda hissediyor vs vs
Ozetle bir kac hafta daha oradaki kurtlara yem olmazsa gercek performansini gostereceginden eminim.
Bir de sans icin dua ediyorum artik bol bol.. Siz de edin olur mu
Dun arkadan gelen herkesin topu girerken, onden gitmesine ragmen toplari bi giremedi o potaya.
sonuc : bende tirnak kalmadi :))
aynen algı oluşturmaya çalışıyorlar.Ilk izledigim survivor aslanlar kanaryalardi, Fenerbahceliyim ve kanaryalari destekliyodum haliyle ama daha o zamandan aklimda kalan karakterlerden biriydi ozlem
Hem yarışmasıyla hem kisiligiyle. Keske kanaryalarda olsaydi derdim :) erkeklere karsi da çatır catir yarisirdi gururlanirdim icten ice :)
Sahranin tutumu tamamen takmis ozleme cekemiyo. Duygu olayindan sonra da sorun çıkarmaya korktuğu icin sedayla begumu dolduruyo. Insallah yem olmaz onlara.
Kolay rakipleri secip iyi gorunmeye calisiyo diyolar ama acunun sitesinde istatistikler var merve aydinla en cok yarisan ozlem. Ondn sonra en çok bernayla yarismis. Asil hep zorlu rakipleri sectirip kotu gostermeye calisiyolar ama sms var ya halka oyle yutturmaya calisiyolar ya tutarsa diye.
Eski hallerininde bildigim icin, bi kadin olarak gurur duyuyorum kendisiyle, disi aslan olmasına rağmen :)
değil mi ya bir program olsa ekstra bu kestikleri bölümleri yayınlasalar bir sürü şey çekiyorlardır muhtemelen ama yayın süresine uydurmak için kesiyorlardır öyle bir program olsa süper olur hepsinin o ayrı konuşması vardır mutlaka içlerinde en izlenebilitesi olanları yayınlıyorlardır rating uğrunahaftanın 7 günü olsa da izlesek ya tek eğlencemiz o var....
evet hiçbirşey yok tv de ütopyayı da geceye aldılar kaldık...(ne kadar saçmalasalar da tuncaya gülüyorduk)değil mi ya bir program olsa ekstra bu kestikleri bölümleri yayınlasalar bir sürü şey çekiyorlardır muhtemelen ama yayın süresine uydurmak için kesiyorlardır öyle bir program olsa süper olur hepsinin o ayrı konuşması vardır mutlaka içlerinde en izlenebilitesi olanları yayınlıyorlardır rating uğruna
ütopyayı çok takip etmiyorum ama can sıkıntısından biraz bakmışlığım var en azından çok sıkılınca vakit geçiriyordu arada mantığını anlamasamda arada o tartışmalar falan bakıyordum yanievet hiçbirşey yok tv de ütopyayı da geceye aldılar kaldık...(ne kadar saçmalasalar da tuncaya gülüyorduk)
ahmetin gitmesi yakın bence pek istekli değil gibi zaten ama ben serenayı hiç sevmiyorum çocuk gibi o nedenle bilmiyorum yani berna ve anıl olmasa birde pascal gönüllüleri tutacamda onların hatrına ünlülerden yanayım halaturabi ye laf söylüyorsunuz okey ama ahmet in o cümleler nedir yaa beyinsiz dedi resmen adama. yüzünüzü görmek istemiyorumlar mahalle ağızları. trajikomik
Ilk izledigim survivor aslanlar kanaryalardi, Fenerbahceliyim ve kanaryalari destekliyodum haliyle ama daha o zamandan aklimda kalan karakterlerden biriydi ozlem
Hem yarışmasıyla hem kisiligiyle. Keske kanaryalarda olsaydi derdim :) erkeklere karsi da çatır catir yarisirdi gururlanirdim icten ice :)
Sahranin tutumu tamamen takmis ozleme cekemiyo. Duygu olayindan sonra da sorun çıkarmaya korktuğu icin sedayla begumu dolduruyo. Insallah yem olmaz onlara.
Kolay rakipleri secip iyi gorunmeye calisiyo diyolar ama acunun sitesinde istatistikler var merve aydinla en cok yarisan ozlem. Ondn sonra en çok bernayla yarismis. Asil hep zorlu rakipleri sectirip kotu gostermeye calisiyolar ama sms var ya halka oyle yutturmaya calisiyolar ya tutarsa diye.
Eski hallerininde bildigim icin, bi kadin olarak gurur duyuyorum kendisiyle, disi aslan olmasına rağmen :)
Pek inandırıcı gelmedi bana rakamlar tamam para alıyorlardır mutlaka ama bu rakamlar çok uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?