Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bu hafta ödüller adasında et bekliyorum kazanmak için deliricekler bence yarışmacılar

selam survivorcılar bu arada ünlüler kazansın bugün istiyorum umarım yani artık gerçi yarısı sakat ama

şu ahmeti yollasınlar adadan sinir oldum ya hakana günde bir balık tutuyo diye dalga geçiyor kendi sabahtan akşama kadar yatıyor

selam survivorcılar bu arada ünlüler kazansın bugün istiyorum umarım yani artık gerçi yarısı sakat ama
selam bende öyle istiyorum bakalım inşallah kazanırlar
ne kdr zamandır orda onlar şimdi ? sen biliyomusun? 3 hafta oldu mu ki

turabi dogru sölüyo sevmem ama hakkını yememek lazım
hakan karıştırıyo diye dogru diyo

akın ne alem adam dı ya eser nasıl güzel de taklidini yapmıştı kıza bağırcagına bana bagırsana diye ayy kopmuştum onu izlerken akın keşke gelseydi allstara

şu ahmeti yollasınlar adadan sinir oldum ya hakana günde bir balık tutuyo diye dalga geçiyor kendi sabahtan akşama kadar yatıyor
evet ya koğuş ağası

selam bende öyle istiyorum bakalım inşallah kazanırlar
ne kdr zamandır orda onlar şimdi ? sen biliyomusun? 3 hafta oldu mu ki
3 hafta oldu bu hafta sanırım ya kazansınlar istiyorum ama hakan kesinlikle iyice ortalığı karıştırıyor ahmette öbür tarafı

evet ya koğuş ağası

3 hafta oldu bu hafta sanırım ya kazansınlar istiyorum ama hakan kesinlikle iyice ortalığı karıştırıyor ahmette öbür tarafı
hım geçen haftaki bölümde biri 2 haftadır dedi biri 3 haftadır dedi ordan bi merak etmiştim de

sedayla sahraya bak gıybet ediolar

sahra sisine bakın adadakileri özleme karşı dolduruyor resmen , aciksozlüymüşmüş , sinsi fesatin tekiyim demiyor da şeytan şey

bende diyorum pazara neden yumurta gelmiyor meğer hepsini hasan yiyormuş günde 30 yumurta! öküzzz

ayyyy yine alp var
şimdi kesin gönüllüler kazancak alpin yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…