Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Normalde öylede bu sene gönüllülerde ünlü

Normalde öylede bu sene gönüllülerde ünlü
Tabi bu sene durum farklı ama geçen sezonlarda öyle diye okumuştum bu yıl bence de gönüllüler de çağrılarak geldi onlara da heralde para ödeniyordur diye düşünüyorum ben de.

Tabi bu sene durum farklı ama geçen sezonlarda öyle diye okumuştum bu yıl bence de gönüllüler de çağrılarak geldi onlara da heralde para ödeniyordur diye düşünüyorum ben de.

Ooo çağrılarak gelmezlermi hatta duygu acunun en zor ikna ettiklerinden biri olmuş bu sene. Niyeyse gelmek istememiş hanımefendi sanırım ucretini artırmak için

Ooo çağrılarak gelmezlermi hatta duygu acunun en zor ikna ettiklerinden biri olmuş bu sene. Niyeyse gelmek istememiş hanımefendi sanırım ucretini artırmak için
Hadi ya öyle mi zaten zorla geldiği belliydi eski sezona göre çünkü onun da performansı baya bir düşüktü yani.Tabi para da etken gelme konusunda.

yapacak hiç birşey bulamıyorum okuyacak kitap kalmadı napsam bilemedim ya cumartesi olsada survivor izlerdik bu arada tv8 ayrılsakta beraberiz adlı diziyi salı verecekmiş salı survivor yok muydu olmayacak mı şimdi merak ediyorum

yarın ki ödül oyununda da finalde atış var deliricem ya ünlüler yapamıyor işte atışı kaybetmişlerdir diye düşünüyorum şuan

Yok artık.

bende serenay ı sevmiyorum aslına bakarsan nötr yani. ama merve aydın antipatisi yüzünden. serenay da 2. olduğu için geçen hafta, ahmet le merve yi gönderecek tek isim serenay kalıyor o sebeple. serenay zaten çocuk canm 93 lü mü 95li mi neydi.
evet ahmet isteksiz.
pascal onu sırtında taşıyo ya kopuyorum yaa çok tatlı pascal
anıl da jet sosyetik. gizem karaca sevgilisiymiş yaa ben daha yeni öğrendim artist ahaha

Merveyi o adadan gönderdikleri an aç kalırlar aç :)) oyunlarda açık ara en başarılı isim.

O gittikten sonra ağaçları mı yerler yoksa adadaki fareyi mi orasını bilmem artık :))

ne ahmet miş arkadaş
bence acun elenir diye ona öyle fiyat koymuş gönlü olsun diye ahahah
rakamlar bana normal geldi
acun arabalarının sayısını bilmiyor para mı sanki bunlar
hem de reytingi en yüksek program. all star adı üzerinde
hepsi bi bakıma ünlü. 1-2 isim dışında dizi gibi izliyoruz hissi veriyor.

duygu gönüllülerde en yüksek demiştin o zaman duygu 325
sonrasında da275 mi takip ediyor.
bir de aylık falan değil totalde yani sezonluk fiyat dimi bunlar. nerden öğrendin kız yasak değil mi acaba açıklamaları

Merveyi o adadan gönderdikleri an aç kalırlar aç :)) oyunlarda açık ara en başarılı isim.

O gittikten sonra ağaçları mı yerler yoksa adadaki fareyi mi orasını bilmem artık :))
serenay 1. olursa gönderir aça maça bakmaz yani. zaten dedi de ahmet le merve benden önce gidecek dedi. demekki kafasında bu düşünce var.
ama merve eski sezondaki gibi değil. yani çok başarılı ama gönüllülerden kimle yarışıyorsa zorluyorda gönüllüleri ama şansa gönüllüler alıyo yarısını. mesela atışta matışta kaçıyo puan gidiyo direk. başarısı doğru ama şansa gidiyo puan karşıya farkettin mi

Biz tabi onların 1 günde harcadığı parayı 1 ayda ıkına sıkına kazanabildiğimiz için bize abartı ve ütopik geliyor Bana da normal geldi valla. En kıytırık ünlü bile 50-100bin için gitmez öyle bir yere.

Evet canım duygudan sonra en yüksek hilmicem ve turabi 275 bin almışlar.
Yok bunlar gitmek için aldıkları para.
Birde kaldıkları her hafta için 15er bin alıyorlarmış.

2013 yılında acun survivorı 10 milyona fln yaptıklarını anlatmıştı. Kazandığı reklam geliri bunun en az 2 katıdır.
Cok küçük düşünüyoruz çok
Adam milyonlarla oynuyor.

yoo ben şahsen küçük düşünmüyorum canm şöyle ki
bi dizi oyuncusu bölüm başı en az 30 bin alıyorken bunlar orda çile çekiyo yarışıyo aç aç. sevdiklerinden ayrı bir şekilde. hemde psikolojik savaş veriyorlarken rakam normal ahmet hariç. hemde kıyrıtık bi dizi bile değilken yani adam reytinglerle yarışıyo. sen nerden edindin bilgiyi

yoruma bayıldım evet ya küçük serenay belli zaten mervenin yarışmada yaptığını sırtından bıçaklanma algılayacak kadar çocuk orda yarışmaya gelmişsin sen kendini düşünmek zorundasın ben geçen sene mervenin yaptığını çok yanlış bulmamıştım nedense

valla parayı kırıyorlar bizde burda para kazandırıyoruz birde her yayınlandığı akşam 1. oluyor survivor reklam ücretleri sponsorlar acun çok çok fazlasını kazanıyor bu paralar onun için çerez gibi

hangi kısma bayıldın canm o kadar çok şeyden bahsetmişim ki merak ettm ahaha

hangi kısma bayıldın canm o kadar çok şeyden bahsetmişim ki merak ettm ahaha
kız şu cümlelerine pascal ve anılla ilgili olan

''pascal onu sırtında taşıyo ya kopuyorum yaa çok tatlı pascal
anıl da jet sosyetik. gizem karaca sevgilisiymiş yaa ben daha yeni öğrendim artist ahaha ''

anılda ne yere bakan yürek yakanmış ne ara sevgili olmuşlar bende şoklardayım ya jet sosyete anıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…