- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Benim eski sezonlardan duyduğum ve bildiğim kadarıyla ünlülere özellikle adada ne kadar kalıyorlarsa o süre zarfında yapacakları iş için normalde adada olmasa alacakları para neyse onu veriyorlarmış fakat gönüllülere ise belli bir para ödenmediğini duymuştum.Çünkü adı üstünde gönüllü Acun çağırmıyor yani kendi istekleriyle geliyorlar ünlüler de durum farklı tabi. Ben yine de Ahmet'in parasını biraz abartı buldum.
Tabi bu sene durum farklı ama geçen sezonlarda öyle diye okumuştum bu yıl bence de gönüllüler de çağrılarak geldi onlara da heralde para ödeniyordur diye düşünüyorum ben de.Normalde öylede bu sene gönüllülerde ünlü
Tabi bu sene durum farklı ama geçen sezonlarda öyle diye okumuştum bu yıl bence de gönüllüler de çağrılarak geldi onlara da heralde para ödeniyordur diye düşünüyorum ben de.
Hadi ya öyle mi zaten zorla geldiği belliydi eski sezona göre çünkü onun da performansı baya bir düşüktü yani.Tabi para da etken gelme konusunda.Ooo çağrılarak gelmezlermi hatta duygu acunun en zor ikna ettiklerinden biri olmuş bu sene. Niyeyse gelmek istememiş hanımefendi sanırım ucretini artırmak için
Normalde öylede bu sene gönüllülerde ünlü
Şu anda o adada ünlüler ve ünlümsüler diye iki grup var zaten
Gönüllü yok, varsa eğer yarışmayı senelerdir ısrarla izleyen benim gönüllü
yarın ki ödül oyununda da finalde atış var deliricem ya ünlüler yapamıyor işte atışıkaybetmişlerdir diye düşünüyorum şuan
Yok artık.Hello
Yarışmacıların aldığı ücretlerden bahsetmek istiyorumm ve Turabiyi tekrar tekrar sevdimmm
Son anda anlaşılan ahmet dursun 1milyon liraya anlaşmış buna acaip şaşırdım yuh dedim hatta ama 5.haftadan önce elenirse 300bin alacakmış
Pascal 900bin lira alıyor
Serenay ve doğukan 530bin lira
Duygu 325 bin lira
Anıl ,Almeda, Merve Oflaz, Merve Aydın, Hilmicem ve Turabi 275 bin lira
Geri kalan yarısmacılar 125 bin lira.
Bunun dışında adada kaldıkları her hafta için 15er bin lira.
Turabi acundan para istemiyor, senin sayende var oldum sen iste 3 sene gönüllü kalırım orada diyor. Ama acun kabul etmiyor hilmiceme verdiği para kadar para veriyor.
Ücretler böyle imiş...
bende serenay ı sevmiyorum aslına bakarsan nötr yani. ama merve aydın antipatisi yüzünden. serenay da 2. olduğu için geçen hafta, ahmet le merve yi gönderecek tek isim serenay kalıyor o sebeple. serenay zaten çocuk canm 93 lü mü 95li mi neydi.ahmetin gitmesi yakın bence pek istekli değil gibi zaten ama ben serenayı hiç sevmiyorum çocuk gibi o nedenle bilmiyorum yani berna ve anıl olmasa birde pascal gönüllüleri tutacamda onların hatrına ünlülerden yanayım halamerve oflaza da gıcığım çok itici geliyor bana
bende serenay ı sevmiyorum aslına bakarsan nötr yani. ama merve aydın antipatisi yüzünden. serenay da 2. olduğu için geçen hafta, ahmet le merve yi gönderecek tek isim serenay kalıyor o sebeple. serenay zaten çocuk canm 93 lü mü 95li mi neydi.
evet ahmet isteksiz.
pascal onu sırtında taşıyo ya kopuyorum yaa çok tatlı pascal
anıl da jet sosyetik. gizem karaca sevgilisiymiş yaa ben daha yeni öğrendim artist ahaha
ne ahmet miş arkadaşHello
Yarışmacıların aldığı ücretlerden bahsetmek istiyorumm ve Turabiyi tekrar tekrar sevdimmm
Son anda anlaşılan ahmet dursun 1milyon liraya anlaşmış buna acaip şaşırdım yuh dedim hatta ama 5.haftadan önce elenirse 300bin alacakmış
Pascal 900bin lira alıyor
Serenay ve doğukan 530bin lira
Duygu 325 bin lira
Anıl ,Almeda, Merve Oflaz, Merve Aydın, Hilmicem ve Turabi 275 bin lira
Geri kalan yarısmacılar 125 bin lira.
Bunun dışında adada kaldıkları her hafta için 15er bin lira.
Turabi acundan para istemiyor, senin sayende var oldum sen iste 3 sene gönüllü kalırım orada diyor. Ama acun kabul etmiyor hilmiceme verdiği para kadar para veriyor.
Ücretler böyle imiş...
serenay 1. olursa gönderir aça maça bakmaz yani. zaten dedi de ahmet le merve benden önce gidecek dedi. demekki kafasında bu düşünce var.Merveyi o adadan gönderdikleri an aç kalırlar aç :)) oyunlarda açık ara en başarılı isim.
O gittikten sonra ağaçları mı yerler yoksa adadaki fareyi mi orasını bilmem artık :))
ne ahmet miş arkadaş
bence acun elenir diye ona öyle fiyat koymuş gönlü olsun diye ahahah
rakamlar bana normal geldi
acun arabalarının sayısını bilmiyor para mı sanki bunlar
hem de reytingi en yüksek program. all star adı üzerinde
hepsi bi bakıma ünlü. 1-2 isim dışında dizi gibi izliyoruz hissi veriyor.
duygu gönüllülerde en yüksek demiştin o zaman duygu 325
sonrasında da275 mi takip ediyor.
bir de aylık falan değil totalde yani sezonluk fiyat dimi bunlar. nerden öğrendin kız yasak değil mi acaba açıklamaları
yoo ben şahsen küçük düşünmüyorum canm şöyle kiBiz tabi onların 1 günde harcadığı parayı 1 ayda ıkına sıkına kazanabildiğimiz için bize abartı ve ütopik geliyorBana da normal geldi valla. En kıytırık ünlü bile 50-100bin için gitmez öyle bir yere.
Evet canım duygudan sonra en yüksek hilmicem ve turabi 275 bin almışlar.
Yok bunlar gitmek için aldıkları para.
Birde kaldıkları her hafta için 15er bin alıyorlarmış.
2013 yılında acun survivorı 10 milyona fln yaptıklarını anlatmıştı. Kazandığı reklam geliri bunun en az 2 katıdır.
Cok küçük düşünüyoruz çok
Adam milyonlarla oynuyor.
yoruma bayıldımbende serenay ı sevmiyorum aslına bakarsan nötr yani. ama merve aydın antipatisi yüzünden. serenay da 2. olduğu için geçen hafta, ahmet le merve yi gönderecek tek isim serenay kalıyor o sebeple. serenay zaten çocuk canm 93 lü mü 95li mi neydi.
evet ahmet isteksiz.
pascal onu sırtında taşıyo ya kopuyorum yaa çok tatlı pascal
anıl da jet sosyetik. gizem karaca sevgilisiymiş yaa ben daha yeni öğrendim artist ahaha
valla parayı kırıyorlar bizde burda para kazandırıyoruz birde her yayınlandığı akşam 1. oluyor survivor reklam ücretleri sponsorlar acun çok çok fazlasını kazanıyor bu paralar onun için çerez gibine ahmet miş arkadaş
bence acun elenir diye ona öyle fiyat koymuş gönlü olsun diye ahahah
rakamlar bana normal geldi
acun arabalarının sayısını bilmiyor para mı sanki bunlar
hem de reytingi en yüksek program. all star adı üzerinde
hepsi bi bakıma ünlü. 1-2 isim dışında dizi gibi izliyoruz hissi veriyor.
duygu gönüllülerde en yüksek demiştin o zaman duygu 325
sonrasında da275 mi takip ediyor.
bir de aylık falan değil totalde yani sezonluk fiyat dimi bunlar. nerden öğrendin kız yasak değil mi acaba açıklamaları
hangi kısma bayıldın canm o kadar çok şeyden bahsetmişim ki merak ettm ahahayoruma bayıldımevet ya küçük serenay belli zaten mervenin yarışmada yaptığını sırtından bıçaklanma algılayacak kadar çocuk orda yarışmaya gelmişsin sen kendini düşünmek zorundasın ben geçen sene mervenin yaptığını çok yanlış bulmamıştım nedense
valla parayı kırıyorlar bizde burda para kazandırıyoruz birde her yayınlandığı akşam 1. oluyor survivor reklam ücretleri sponsorlar acun çok çok fazlasını kazanıyor bu paralar onun için çerez gibi
kız şu cümlelerine pascal ve anılla ilgili olanhangi kısma bayıldın canm o kadar çok şeyden bahsetmişim ki merak ettm ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?