Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
anılın yarıştığı survivorda çok iyi balık tutan birisi vardı kimdi o ya kocaman balıklar buluyorlardı şimdi niye kimse ünlülerde balık tutamıyor

Bozokta tam balıkcı

hadi yine iyiler aç kalmadılar
birbirlerini yemek yerine balıgı yicekler
tabi bugünlük yarın ne olur bilinmez

anılın yarıştığı survivorda çok iyi balık tutan birisi vardı kimdi o ya kocaman balıklar buluyorlardı şimdi niye kimse ünlülerde balık tutamıyor

bi hakan var o da akvaryum balıgı gibi rengarek tutup geliyor

evet yaa bide parmak kadar tutuyo

he hadi yine iyiler aç kalmadılar
birbirlerini yemek yerine balıgı yicekler
tabi bugünlük yarın ne olur bilinmez

bi hakan var o da akvaryum balıgı gibi rengarek tutup geliyor
önceki survivorlardan birinde çok iyi balık tutan biri vardı ünlüler adasında kimdi onu hatırlayamıyorum ya onu sormuştum hakan minik balıklar tutyor ama hiç yoktan deniyor yan gelip yatanlarda var

önceki survivorlardan birinde çok iyi balık tutan biri vardı ünlüler adasında kimdi onu hatırlayamıyorum ya onu sormuştum hakan minik balıklar tutyor ama hiç yoktan deniyor yan gelip yatanlarda var
Cengizdi cnm yalnis haturlamiyorsam

evet yaa bide parmak kadar tutuyo

düşün bide onu kaç kişi paylaşıolar
bozok süper yakaladı dominik balıkları kaçın bozok geliyorrrrrrrrrrrrr

yok bi tek balık tutan bozok kalmış aklımda
ünlülerde balıkk balıkkkk yok bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…