bende turabisever 2 kediannesi yok dedim bugün
valla ünlüler kazandı keyfimize diyecek yok canım
gel sende katıl aramızasevincimizi paylaşak
Yesinler kız simitleri helal olsun zaten turabi oyun kazandı ya onla avunuyorum
bozok çok iyi balık tutuyor ya şanslılar benceYuhg balığı gördünüzmü.. Yine aç kalmadılar şanslılar
Bozokta tam balıkcı
anılın yarıştığı survivorda çok iyi balık tutan birisi vardı kimdi o ya kocaman balıklar buluyorlardı şimdi niye kimse ünlülerde balık tutamıyor
he hadi yine iyiler aç kalmadılar
birbirlerini yemek yerine balıgı yicekler
tabi bugünlük yarın ne olur bilinmez
Bak yaaaa hemen 1 oyun kazandınızya havanızdan gecilmez simdi sizin hıhh
bi hakan var o da akvaryum balıgı gibi rengarek tutup geliyor
önceki survivorlardan birinde çok iyi balık tutan biri vardı ünlüler adasında kimdi onu hatırlayamıyorum ya onu sormuştumhe hadi yine iyiler aç kalmadılar
birbirlerini yemek yerine balıgı yicekler
tabi bugünlük yarın ne olur bilinmez
bi hakan var o da akvaryum balıgı gibi rengarek tutup geliyor
Anıl kimden bahsediyoooo????????????
Cengizdi cnm yalnis haturlamiyorsamönceki survivorlardan birinde çok iyi balık tutan biri vardı ünlüler adasında kimdi onu hatırlayamıyorum ya onu sormuştumhakan minik balıklar tutyor ama hiç yoktan deniyor yan gelip yatanlarda var
hatırlıyorum onu ya hiç oyun alamıyorlardı ödül falan köpek balığını görünce takımın gözleri dönmüştüBozok ilk yarıstıgı sezonda köpekbalığı tutmustu yaa adam manyakk
evet yaa bide parmak kadar tutuyo
önceki survivorlardan birinde çok iyi balık tutan biri vardı ünlüler adasında kimdi onu hatırlayamıyorum ya onu sormuştumhakan minik balıklar tutyor ama hiç yoktan deniyor yan gelip yatanlarda var
evet ya o işte çok iyiydi hatta balık tutmayı öğretmişti diğerlerine gidince 2 3 balık yakalıyordu her seferinde sabahtan beri düşünüyorum o niye gelmedi diyeCengizdi cnm yalnis haturlamiyorsam
hatırlıyorum onu ya hiç oyun alamıyorlardı ödül falan köpek balığını görünce takımın gözleri dönmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?