Evet bende izlemistim o programi 2011 yılıydiMerve aydın bana her sey yakısıra katılmış ay sasurdummm
Aynen yarin simit alip simit arasi domates peynir yapicam...hadi biz neyse de hamilelere yazıkçok güzel yiyorlar ya canım çekti
Ozele gel anlatayimne maskesi yapıyorsun kız işe yarıyor mu anlat bakayım nasıl bişey bende boş durmayım yarın deneyim bu aralar her türlü bakım maskesi deneyesim var
dokunulmazlık kolyesine benzemiyor turabinin onunki siyah ip gibi birşeyden yapılmış turabinin boynundaki şatafatli kolye fragmanda gözükenTurabi kendine dokunulmazlık kolyesi yapmıştı. O mu acaba boynundaki
dokunulmazlık kolyesine benzemiyor turabinin onunki siyah ip gibi birşeyden yapılmış turabinin boynundaki şatafatli kolye fragmanda gözüken
bende gece izledim bence sedadan çok özleme takmışlar onu göndermezler inşallahBen görmedim fragmanı ayy inşallah öyledirSeda gider hiç değilse
benimde dikkatmi çekti hatta emin olmak için diğer kolyelerle karşılaştırdım eet o kolye o kolyeFragmanda hata yapmışlar turabinin boynunda kolye var. Büyük ihtimal dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmış
o yaptıgı siyahdı hatta yarım kanat vardı ucunda bide değişik bişeyTurabi kendine dokunulmazlık kolyesi yapmıştı. O mu acaba boynundaki
Yok canım ben de eski kolyelere baktım aynı onlara benziyordu yani. Hem de konseyde ünlülerin suratı gayet iyiydi. Geçen hafta çok kötü görünüyorlardı şimdi böyle hafif tebessüm. Artık çözüyoruz olaylarınTurabi kendine dokunulmazlık kolyesi yapmıştı. O mu acaba boynundaki
aynen canım kesin ünlüler kazanıyor bu akşam dokunulmazlık oyununu turabide kolyeyi kazanıyor erinmedim araştırdımbenimde dikkatmi çekti hatta emin olmak için diğer kolyelerle karşılaştırdım eet o kolye o kolye
keşke olsa çünkü bernanın ona yaptığından hiç farkı yok temas var sonuçta diskalifiye olsa keşke fesat kızsahra diskalifiye olabilir mi acaba özleme vurdu ya hafif mi kaçar o hareket acaba
bizede anlat bizde faydalanalım amaOzele gel anlatayim
berna en son tekmeyi atmasaydı yine diskalifiye olmazdı o en son tekmeden kaybetti bencekeşke olsa çünkü bernanın ona yaptığından hiç farkı yok temas var sonuçta diskalifiye olsa keşke fesat kız
bence orada agır tahrik vardı sahranın hakaretinden dolayı elenmesi gerekirdi bana göre burdada aynısını özleme yapıyorberna en son tekmeyi atmasaydı yine diskalifiye olmazdı o en son tekmeden kaybetti bence
evet ama özlemde elini tutuyor sakinleştirmek için , özlem sakin yapıda bir kız karşılık vermemiştir kesin susup geçmiştir o konuda kapanmıştır , ama özlemde geri vurursa o zaman olay büyür, yoksa acun sadece uyarı yapar geçer gider.bence orada agır tahrik vardı sahranın hakaretinden dolayı elenmesi gerekirdi bana göre burdada aynısını özleme yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?