Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Evvett kızlar Turabi'nin boynunda dokunulmazlık kolyesi var ve herşey açık bu kadar da belli edilmez yahu..

Turabi kendine dokunulmazlık kolyesi yapmıştı. O mu acaba boynundaki

Fragmanda gönüllüler baya bir birbirine giriyor gözüküyor kesin dokunulmazlığı kaybediyorlar. Gerçi belki öyle bir algı yapıp da yanılgıya da uğrayabiliriz bakalım akşam belli olur herşey.

sahra diskalifiye olabilir mi acaba özleme vurdu ya hafif mi kaçar o hareket acaba

Fragmanda hata yapmışlar turabinin boynunda kolye var. Büyük ihtimal dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmış
benimde dikkatmi çekti hatta emin olmak için diğer kolyelerle karşılaştırdım eet o kolye o kolye

Turabi kendine dokunulmazlık kolyesi yapmıştı. O mu acaba boynundaki
Yok canım ben de eski kolyelere baktım aynı onlara benziyordu yani. Hem de konseyde ünlülerin suratı gayet iyiydi. Geçen hafta çok kötü görünüyorlardı şimdi böyle hafif tebessüm. Artık çözüyoruz olayların
Sahranın diskalifiye olması gerekir aslında çünkü geçen sene de berna onun eline vurup diskalifiye olmuştu..

benimde dikkatmi çekti hatta emin olmak için diğer kolyelerle karşılaştırdım eet o kolye o kolye
aynen canım kesin ünlüler kazanıyor bu akşam dokunulmazlık oyununu turabide kolyeyi kazanıyor erinmedim araştırdım kolyeler bunlar tanıtımda turabi hakanın taktığı kolyeyi takmış

bence orada agır tahrik vardı sahranın hakaretinden dolayı elenmesi gerekirdi bana göre burdada aynısını özleme yapıyor
evet ama özlemde elini tutuyor sakinleştirmek için , özlem sakin yapıda bir kız karşılık vermemiştir kesin susup geçmiştir o konuda kapanmıştır , ama özlemde geri vurursa o zaman olay büyür, yoksa acun sadece uyarı yapar geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…