bernaAnıl kimden bahsediyoooo????????????
biraz abartıyorlar sanki bilemedim berna çok kendi halinde birde belki öyle seviniyor niye sevinmesin ki sonuçta yemek yedi yanibernaoyunu alınca yeteri kadar sevinmemiş miş bilemiyorum
Oyunu kim kazandi kuzumm kacirdim ya maske yaparken..biraz abartıyorlar sanki bilemedim berna çok kendi halinde birde belki öyle seviniyor niye sevinmesin ki sonuçta yemek yedi yani
ünlüler kazandı son 2 oyunu alıp canım simitleri hüplettiler 2 dkdaOyunu kim kazandi kuzumm kacirdim ya maske yaparken..
ne maskesi yapıyorsun kız işe yarıyor mu anlat bakayım nasıl bişey bende boş durmayım yarın deneyim bu aralar her türlü bakım maskesi deneyesim varOyunu kim kazandi kuzumm kacirdim ya maske yaparken..
ben o katıldığı programı izlemiştim ya şu anki haline benzemiyor pek orda daha hanım hanımcık zaten daha küçükMerve aydın bana her sey yakısıra katılmış ay sasurdummm
Cok ilginc gercekten bende sasurdumMerve aydın bana her sey yakısıra katılmış ay sasurdummm
tmm berna sonradan bi de tekme attıydıyarınnnnnnnn neler oluyoooooo öyleeeeeeeeeeeeeeeee
özleme sahra çek şu ellini diyor ki
bernada eline vurdugu için elenmişti sahra gitsinyani dimi ama aynı şeyi yapmadı mı
Fragmanda hata yapmışlar turabinin boynunda kolye var. Büyük ihtimal dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?