sahra pıslık ama haklı ozlem koca kutugu ustune cekıyo dınlemeyı bılmıyo hep ben bılırım havalarındaSahra kesinlikle gitmeli kesinlikle ne pislik bi kadınmış yahu.
Sahra haklı ama öküz olduğu için yakışmıyor adaya.ya su ozleme kıl oluyorum ya sahra sınırlenmekte haklı bence
en güzel ifade kesinlikle seninki hislerim tam bu yöndeSahra haklı ama öküz olduğu için yakışmıyor adaya.
e okuzlugu var ama bu hafta gıtmesı gereken o degılSahra haklı ama öküz olduğu için yakışmıyor adaya.
Kufur etme hakkını kim veriyor ona özlemi dibine kadar kıskanmıyorsa bende adam değilim.e okuzlugu var ama bu hafta gıtmesı gereken o degıl
bence bu hafta seda gitmeli hiç bir işe yaramıyor yada taner birde begüm özlemin bence birkaç haftası daha vare okuzlugu var ama bu hafta gıtmesı gereken o degıl
aman bırak ya ozlemın neyını kıskansın sahranın sakatlıgı olmasa sahra ozlemden kat kat ıyıKufur etme hakkını kim veriyor ona özlemi dibine kadar kıskanmıyorsa bende adam değilim.
Özlem kilosuyla göze battı merve aydını serenayı art arda yendi sahranın yapamadığı şeyler sakatlık bahanesi değil...yarıştığı donemde erkekleri yutan ozlemden bahsediyoruz değil miaman bırak ya ozlemın neyını kıskansın sahranın sakatlıgı olmasa sahra ozlemden kat kat ıyı
sahrada serenayı merve aydını cok yendı sakatlıgı gectıgınde duzelecegını dusunuyorum benÖzlem kilosuyla göze battı merve aydını serenayı art arda yendi sahranın yapamadığı şeyler sakatlık bahanesi değil...yarıştığı donemde erkekleri yutan ozlemden bahsediyoruz değil mi
ben gonullulerı tutuyorum ve gonullulerın oyun kazanabılmesı ıcın sahranın orda kalması sart
ona kalırsa merve aydında arkadan iş cevırıcı ama unlulerın kazanması ıcınde onun orda kalması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?