Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
aman bırak ya ozlemın neyını kıskansın sahranın sakatlıgı olmasa sahra ozlemden kat kat ıyı
Özlem kilosuyla göze battı merve aydını serenayı art arda yendi sahranın yapamadığı şeyler sakatlık bahanesi değil...yarıştığı donemde erkekleri yutan ozlemden bahsediyoruz değil mi

Ahmet dursun ve tayfası seda sahra gitsin adalar huzur bulsun:)))

Özlem kilosuyla göze battı merve aydını serenayı art arda yendi sahranın yapamadığı şeyler sakatlık bahanesi değil...yarıştığı donemde erkekleri yutan ozlemden bahsediyoruz değil mi
sahrada serenayı merve aydını cok yendı sakatlıgı gectıgınde duzelecegını dusunuyorum ben

çok heyecanlıydı yorum bile yapamadım şimdi yapayım :) bu sahra malini kim bu hale soktu havalara bak edepsizdeki benim elime vercekler o kızı saç baş bak noluyo sahranın vurmasına karşılık ağzını bile açmayan Acuna da selam olsun çok yazık, turabiyi sevmesemde bozoğa kızlara niye laf söylüyorsun diye çıkışması hoşuma gitti , bozokta adam değil.

ben gonullulerı tutuyorum ve gonullulerın oyun kazanabılmesı ıcın sahranın orda kalması sart
ona kalırsa merve aydında arkadan iş cevırıcı ama unlulerın kazanması ıcınde onun orda kalması lazım

Aynen katıliyorum :) bu ikisi giderse kızların oyunlarının heyecanı da kalmaz bence. Kızların arasında bariz en gucluleri Sahra ve merve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…